Astral 6236 Napisano Januar 26, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na zalost bio sprecen da dodjem. Neki gospodin je resio da mi udje kolima u garazu. Neki ljudi jednostavno nisu za volan. Drago mi je da ste se lepo proveli. Izvinjavam se zbog izostanka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Januar 26, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Lepo druzenje.Majice su odlicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 26, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatna ekipa, fino provedeno veče, taman mi je leglo da se razbije ova zimska čamotinja.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 26, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na zalost bio sprecen da dodjem. Neki gospodin je resio da mi udje kolima u garazu. Neki ljudi jednostavno nisu za volan. Drago mi je da ste se lepo proveli. Izvinjavam se zbog izostanka.Obicno žene ne znaju da voze.Jesi li ga zatekao na mestu ili si samo zatekao vrata?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 26, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije. Lik je samo glup. Tu komsija iz zgrade. Nije ocistio auto, ubacio u rikverc i ajsno mi u vrata. Kaze, nije provalio da se pomera, mislio da slajfuje. Imbecil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Januar 26, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Auh, kakav debil Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 27, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Super, barem znas ko je. Rešiće se to. Nije to stvar za preterano nerviranje.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano Januar 27, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Možda su neke nepoznate udružene sile,sa unutrašnje strane, pokušale da provale i da vide malo spoljni svet.Dosadilo im da budu u tami i zapostavljeni.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 27, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^Је л' то значи да ће власник гостујуће половине тих сила учествовати у поправци? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Januar 27, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Astral je napisao: Ma nije. Lik je samo glup. Tu komsija iz zgrade. Nije ocistio auto, ubacio u rikverc i ajsno mi u vrata. Kaze, nije provalio da se pomera, mislio da slajfuje. Imbecil. Malo sale, da ti bude lakše... Ovo mi je prva asocijacija, na tvog komšiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 27, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo bila prva asocijacija Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 27, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Zuba87 said: ^Је л' то значи да ће власник гостујуће половине тих сила учествовати у поправци? Taj vlasnik, on mi je i glavni osumnjiceni. Mislim da je 'teo da otudji Tdm i da mi podvali onu svoju poljoprivrednu masinu. Jedino ne znam sto je kolima udarao, ima kljuc ali cudni su njegovi putevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Januar 27, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Sachmo said: Drugari, veliko zadovoljstvo je bilo piti piće sa vama. Nadam se sorašnjoj reprizi. Pozz Sent from my iPhone using Tapatalk Takodje, lep i lagan provod, u trenerkama, opusteno vidimo se opet narode, sledeci put u vecem broju. jos kad se prolepsa vreme, pa slozimo TDM-ove ispred kafica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Januar 28, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, nisam bio sposoban da nađem tehničke specifikacije ležajeva za prednji i zadnji točak mog 3VD modela iz 92'. Pa ako bi neko mogao da mi samo pokaže gdje da to pogledam, bio bih baš zahvalan. U međuvremenu sam na ebay-u našao ovo. Jesu li ovo ok cijene? Da se ne zezam da tražim "'leba preko pogače" ? Za prednji točak: Front Wheel Bearings & Seals Yamaha TDM850 92-93 | eBay WWW.EBAY.IE Front Wheel Bearings & Seals Yamaha TDM850 92-93 | Vehicle Parts & Accessories, Motorcycle Parts, Suspension & Handling | eBay! Za zadnji točak: Yamaha TDM850 rear wheel bearing kit (1991-2001) top quality Japanese | eBay WWW.EBAY.IE Yamaha TDM850 rear wheel bearing kit (1991-2001) top quality Japanese | Vehicle Parts & Accessories, Motorcycle Parts, Suspension & Handling | eBay! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 28, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, nisam bio sposoban da nađem tehničke specifikacije ležajeva za prednji i zadnji točak mog 3VD modela iz 92'. Pa ako bi neko mogao da mi samo pokaže gdje da to pogledam, bio bih baš zahvalan. U međuvremenu sam na ebay-u našao ovo. Jesu li ovo ok cijene? Da se ne zezam da tražim "'leba preko pogače" ? Za prednji točak: Front Wheel Bearings & Seals Yamaha TDM850 92-93 | eBay WWW.EBAY.IE Front Wheel Bearings & Seals Yamaha TDM850 92-93 | Vehicle Parts & Accessories, Motorcycle Parts, Suspension & Handling | eBay! Za zadnji točak: Yamaha TDM850 rear wheel bearing kit (1991-2001) top quality Japanese | eBay WWW.EBAY.IE Yamaha TDM850 rear wheel bearing kit (1991-2001) top quality Japanese | Vehicle Parts & Accessories, Motorcycle Parts, Suspension & Handling | eBay! Ako je isti za 91 i 01 god pogledacu ja kuci, imam oznake starih negde. Moj je 01 god. Kupio sam u jednoj radnji na autokomandi nije bilo uopste skupo.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, enzo je napisao: Društvo, nisam bio sposoban da nađem tehničke specifikacije ležajeva za prednji i zadnji točak mog 3VD modela iz 92'. Pa ako bi neko mogao da mi samo pokaže gdje da to pogledam, bio bih baš zahvalan. U međuvremenu sam na ebay-u našao ovo. Jesu li ovo ok cijene? Da se ne zezam da tražim "'leba preko pogače" ? Za prednji točak: Front Wheel Bearings & Seals Yamaha TDM850 92-93 | eBay WWW.EBAY.IE Front Wheel Bearings & Seals Yamaha TDM850 92-93 | Vehicle Parts & Accessories, Motorcycle Parts, Suspension & Handling | eBay! Za zadnji točak: Yamaha TDM850 rear wheel bearing kit (1991-2001) top quality Japanese | eBay WWW.EBAY.IE Yamaha TDM850 rear wheel bearing kit (1991-2001) top quality Japanese | Vehicle Parts & Accessories, Motorcycle Parts, Suspension & Handling | eBay! Mislim da nisu isti od 3vd-a i 4tx-a... Imam ja manual gde se vide oznake lezajeva za tockove... Samo da ga iskopam pa kačim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam na poslu, moram ovako da priložim slike, nadam se da se vidi. Ako treba, mogu poslati ceo PDF fajl na mejl. Prednji točak: Zadnji točak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 28, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, enzo je napisao: Društvo, nisam bio sposoban da nađem tehničke specifikacije ležajeva za prednji i zadnji točak mog 3VD modela iz 92'. Pa ako bi neko mogao da mi samo pokaže gdje da to pogledam, bio bih baš zahvalan. U međuvremenu sam na ebay-u našao ovo. Jesu li ovo ok cijene? Da se ne zezam da tražim "'leba preko pogače" ? Prednji 6303 C3 2X Zadnji 6303 C3 1X 6203 C3 2X 63/22 C3 1X Lezaji su standardni tako da imas u svakoj prodavnici koja drzi lezaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Januar 28, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno @Branko Dakle, mogu slobodno da pozovem firmu koja se bavi proizvodnjom ležajeva i da im dam ove specifikacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ThePainkiller said: Pošto sam na poslu, moram ovako da priložim slike, nadam se da se vidi. Ako treba, mogu poslati ceo PDF fajl na mejl. Prednji točak: Zadnji točak: Saljem ti u pp mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 28, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, enzo je napisao: Hvala puno @Branko Dakle, mogu slobodno da pozovem firmu koja se bavi proizvodnjom ležajeva i da im dam ove specifikacije? Da, ali za tockove na motociklu treba uzeti kvalitetne lezajeve od renomiranih proizvodjaca kao KOYO, SKF ili FAG ( koje moze snaci na nasem trzistu ) ostalo ti ne garantuje dugu voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Januar 28, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na savjetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Januar 28, 2019 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Enzo ne mora bas neka firma sto pravi ( upitan kvalitet) vec idi negde gde prodaju kvaliterne lezajeve i pokazi im taj gore spisak. Napr lezaj skf ili koyo ako na kutiji pise yamaha ili mercedes ili neka druga firma je duplo skuplji od identicnog ali u normalnoj fabrickoj kutijici. Edit: Pretece me Branko :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 1, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, u nedelju, 03.02. vremenska prognoza kaze da ce ziva u termometru dostici 16 stepeni, a Sunce ce sijati do vecernjih casova. Kisa se ocekuje posle 17h. Ako je neko raspolozen da se sa dva tocka odvezemo do Avale, popijemo kafu, caj ili nesto sl. Preliminarni tajming je da se nadjemo na NBgd oko 11.30, kod novog Merkatora ili u 12.00 na Banjici - okretnica trola. Sutra potvrdjujem tajminge, pa ako ima raspolozenih super, ako ne opet super. Pozz S. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Februar 1, 2019 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan Treba u nedelju da zvirnem jednog TDM-a 2001. godište, da se menjamo, pa me interesuje da mi neko da koji savet na šta da obratim pažnju, u smislu specifičnosti za TDM. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...