WoodyRider 817 Napisano Octobar 16, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo do sada reči o ovom susretu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 16, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bilo, bilo. Javio se covek koji je jedan od organizatora, ako sam dobro razumeo. Krece jos malo zima... Pa da se naprave planovi za odlazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 16, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan A zna li se lokacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Octobar 16, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Mesto gde održava skup se zove Bansko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tamo je bio ove godine skup Vstromova... Ja bih isao na tako nesto. Bice sigurno zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je reči. I ja bih išao, to pada vikend, biće to druženje za pamćenje sigurno.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Octobar 17, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja to ne bih propustio, na jednom mestu više od 200 TDM-ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2670 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo je bio ove godine skup Vstromova... Ja bih isao na tako nesto. Bice sigurno zanimljivo.Skup je bio u pamporovu,malo dalje .70km od grčke. Lepo je posle nastaviti put prema drami u grčkoj pa preseći prema anina.pa odatle na albaniju.Ako neko bude imao vremena posle skupa lepo je izvoziti ovu turu.Vrlo rado bih mu se pridružio Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nebi bilo lose nastaviti put odatle ka nečemu.Ja ću videti da uzmem bar jednu nedelju odmora tada.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Octobar 17, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loša ideja, mogli bi se organizovati. Nadam se da ću se oporaviti u potpunosti do tada, čini mi se da je to negde krajem maja ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 17, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja/mi 99% idemo. I u odlasku preporucujem ovu rutu (do Leskovca kome kako drago). - Leskovac - V.Han brza magistrala koja ce ako sve bude kako valja, do Maja biti pusta posto ce se aktivirati autoput. - V. Han - Surdulica, ne narocito opterecen put, ali sa dosta naselja pa shodno tome, ogranicenjem. - Surdulica - Jezero, raj za voznju! - Jezero - Strezimirovci, korektan do dobar put. - Strezinirovci - Pernik, korektan put - Pernik - Basko, auto put ili lokalni put pa magistrala, po zelji. U Leskovcu bih bio domacin, smislili bi i mesto za spavanje za veci broj ljudi, ako ima zainteresovanih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Octobar 17, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2018. at 11:03, Hitmanle016 je napisao: Brestovacko jezero, jug Srbije ❤ Znam kako je lepo jer je 5km od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo uspeli smo Tibor i ja da se uklopimo sa vremenom i da odem do njega da montiramo centralni štender. Sve odlično funkcioniše, ali jedino što bi se trebalo doraditi je da se skrati centralni štender za 2 cm pa da bude lakše podizati motor na štender, jer je sada poprilično visoko zadnji točak od zemlje (5 cm otprilike), a kada se skrati štender za 2 cm trebalo bi da bude taman. To smo ostavili za sledeći put kada se budemo videli pa da odradimo. Sve ostalo je extra funkcionalno i odlično izgleda na motoru... Ja sam zadovoljan... Evo malo i slika: ˝Pažnja, radovi u toku˝ I gotov proizvod 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Octobar 17, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan i meni se svidja ova ideja oko zajednicke voznje do TDM skupa u Bugarskoj. Ako uspem da se uklopim sa poslom i decurlijom idem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Octobar 17, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas u Yamaha Barel u Nišu, imaju osigurač za maticu (1000din) a maticu moraju da poruče 15-20 dana se mora čekati (1000din takodje).Zna li neko gde se brže moze nabaviti matica, da ne čekam 20 dana ?Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Octobar 17, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Stole_018 je napisao: Bio sam danas u Yamaha Barel u Nišu, imaju osigurač za maticu (1000din) a maticu moraju da poruče 15-20 dana se mora čekati (1000din takodje). Zna li neko gde se brže moze nabaviti matica, da ne čekam 20 dana ? Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka napravi je kod bilo kojeg strugara...sto komplikovati porucivanjem.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Octobar 17, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj se navoj unistio, strah me da strugar ne pogresi navoj. Morao bi da usme uzorak sa motora a ja ne mogu motor da oteram napravi je kod bilo kojeg strugara...sto komplikovati porucivanjem.?Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Stole_018 je napisao: Na mojoj se navoj unistio, strah me da strugar ne pogresi navoj. Morao bi da usme uzorak sa motora a ja ne mogu motor da oteram Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka Ako se ja dobro sećam, za moju maticu na Teneri je bio 1,5 korak... Mislim da je isti korak i za TDM, ali svakako bi trebalo proveriti. Ako si dobar sa nekim od strugara neka ti da češalj za proveru koraka pa ti sam kući vidiš po češlju koji je korak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 17, 2018 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, WoodyRider je napisao: Jel bilo do sada reči o ovom susretu? здраво пријатељи!драго ми је да вас позовем на тдм бугарску 10 годишњицу рођендана.у овом тренутку, ми ћемо направити покушај да се пробије тренутни рекорд тдм чешке републике, који се окупио 208 тдм моторима на једном месту.колеге из грчке, турске, србије, румуније, италије, шпаније, мађарске и друге земље су показали интересовање за састанак већ.догађај ће се одржати од 10 до 12 маја 2019 године у "muriìtte" клубу хотел у близини града разлог.http://murite.bg/по попису из 56 године број становника је 56, што је 29 (29 становника више него 29 годинедоручак и вечера на бифе.слободно коришћење на отвореном и затвореном базену, сауни, сауни, ђакузи, фитнес и вај-фај.све инклузивног опције - екстра пуњење 15 bgn (8 евра).понуда не укључује пиће, мада свако ко жели да добије боцу алкохола мораће да плати накнаду од 10 bgn по 1 литра концентрисати. ресторан ће бити отворен до поноћи, а дј ће се побринути за наше добро расположење.после 0.00 додатно пуњење за дворану и дј сервис је обавезно!!!поклон за памћењеминт од бугарске може да дизајн:1. два комада сребра / злато-назив новчић постављен у антилопа кутији у пратњи сертификата по цени од 26.00 bgn. посједује регионалну шифру (ags)2. сребрни новчић, у кутији и сертификат на цени од 34.00 bgn (18 евра) / најмање 20 људи спремни /.новчић ће одразити два важна догађаја - наш рођендан и дан записник.регистровање за поклон поклон је до 30 новембра 2018 у последње време.http://mint.bg/клизач и организација таквог великог догађај догађаја захтева претплату и плаћање да се унапред унапреди. дакле, рок је 25 фебруара 2019 (молим вас, не чекајте до последњег минута)такође бих желео да питам оне од вас који само планирају daytrip да учествује у суботу рачунати и неће остати за ноћ да ме контактирате и претплатите као добро.можете се на тако што ћете ме контактирати овде на личну поруку, преко фејсбука, е-маил или директно на телефону. треба ми ваша два имена, град и модел вашег тдм.Veselin Kurshumov0877554119tdm.bg@abv.bgбанковни рачун за хотелску собу и успомену на поклон за успомену:DSK bankпрималац / прималац: веселин kuršumov / веселин kurshumovбиц код: stsabgsfbg84stsa93000021415208биће ми драго да вас упознам у петак да се деси и прославимо овај догађај заједно!програм:10.05.2019-петакдолазак и смештајокупљање старих и нових пријатеља око бицикле или на гарден базену.20.00 х. вечера, време за забаву11.05.2019-субота7.30 ам-9.30 ч. доручак10.00 х-14.00 х. после доручка, лако вожња за оне који желе је планирано. међутим, из безбедносних разлога ћемо бити подељени у неколико група. биће неколико путева и свако ће изабрати где жели да иде. у случају, има превише људи окупљени за одређену дестинацију, ми ћемо једноставно поделити у мање групе. остали могу да уживају у опуштајуће време на базену.15.00 х-16.00 х. организовање моторе испред хотела.16.00-17.30 х. званични мотор броји (надам се да ће се окренути да буду преко 210), (нека је бог са нама, на тдм наравно). церемонија доделе награда за постизање циља.18.00 х. завршетак званичног дела и слободног времена.20.00 х. вечера, време за забаву12.05.2019-недеља7.30 ам-9.30 ч. доручак9.30 ам. кафа и мали разговор пре следећег пута пут до негдећу вас обавестити о даљим изменама или било какве промене у условима / програм. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @joker-ns Gde si ovo sve skinuo?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Octobar 18, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedna za ispis... Divan motocikl, osmisljen i napravljen valjano, ciklistika neutralna, kocnice izvrsne! Sve u superlativu ali ne za mene... Pozzz drustvo, vidimo se na putu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jedna za ispis... Divan motocikl, osmisljen i napravljen valjano, ciklistika neutralna, kocnice izvrsne! Sve u superlativu ali ne za mene... Pozzz drustvo, vidimo se na putu Nek te kawa lepo služi Sent from my BBD100-1 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Octobar 18, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Crni šrafovi poklopca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Nenadbg88 je napisao: @joker-ns Gde si ovo sve skinuo? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Facebook Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan FacebookMože link ili naziv grupe?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...