Astral 6236 Napisano Maj 11, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam sedište. Ako stigne, mogu i ja.Za sada mi je gotov samo logo. zar nije trebalo sutra da dodjeSent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da me ne razumete pogresno. Bilo sta iole zanimljivo je daleko i iz Beograda a ne iz nekog grada Vojvodine.. Svi zanimljivi putevi za motor su na jugozapadu i sredistu zemlje.. Sent from my 6037Y using TapatalkTemišvar? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice ja ocu gde god..Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 11, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Шта мислите људи, јел вреди да уврнем ове? Јел ваља чему?А тако ме смара радити све оно да им приђем, а још ни кључ немам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan zar nije trebalo sutra da dodjeSent from my 6037Y using TapatalkOčekujem ga sutra. Ali rekao je "trebalo bi" Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 11, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Astral said: Da me ne razumete pogresno. Bilo sta iole zanimljivo je daleko i iz Beograda a ne iz nekog grada Vojvodine.. Svi zanimljivi putevi za motor su na jugozapadu i sredistu zemlje.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Tu si u pravu,ja tek kada prodjem Šabac racunam da sam krenuo sa uzivanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 11, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Svaler said: Шта мислите људи, јел вреди да уврнем ове? Јел ваља чему? А тако ме смара радити све оно да им приђем, а још ни кључ немам. Nego sta nego vredi,a to bez kljuca raditi ovde decko kupio TDM i kaze mu bivsi gazda "leva svecica menjana dva puta,za desnu nismo imali kljuc" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 11, 2017 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije imao ključ verovatno jer se razlikuju....I ja sam ih skoro menjao....stari su bili sa ključem 16,a novi sa ključem 18.Sent from my Custom Sony using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sve preko 500 km za jedan dan puno... Ako postoji opcija da se uklopim u tu kilometražu, ja se prijavljujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Svaler said: Шта мислите људи, јел вреди да уврнем ове? Јел ваља чему? А тако ме смара радити све оно да им приђем, а још ни кључ немам. ´si lud... Nego šta nego vredi...! Menjaju se na 15000-20000 km, a bilo je primeraka motora koji su sa Iridium svećicom gazili i daleko više km... Imam ja ključ, mogu i njega ostaviti sutra. Samo ti fali gedora, a to (nadam se) imaš... Usput ti dam par saveta kako se to najbezbolnije radi na TDM-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I sa obicnom sam presao 15000 bez problema samo je bitno da je svecica original,a ne neko kinesko djubre.. Ili japanski ngk ili denso.. A ove iz francuske,spanije i ostale zemlje koje ih prave,to ne izdrzi ni pola.. Tako je moje iskustvo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 11, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ове узете у Луису за 20е по комаду. Не знам какве и чије су. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 11, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Имам обичне стандардне гедоре тако да можеш и то понети па ти вратим првом приликом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Maj 11, 2017 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjem za Bokilića,vredi se iscimati do N.Pazove.Sredio mi je karbove motor ide ko blesav kad dodajem gas moram dobro da se držim za korman ,ustanovio fantomski kvar prouzrokovan kapicom svećice,manifestovalo se pucanjem na desnom auspuhu cimanjem motora itd.Uradjene viljuške,stavljeni kvalitetni semerinzi.Nisam mogao da prepoznam motor u vožnji posle toga.Jako povoljan program shinco guma.Stavio prednju čini mi se model sport master,nisam očekivao ništa specijalno a ispostavila se više nego dobra i za kišu i za suvo. Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da ne bude posle ,ja najgori od svu decu osecam da ce me na voznji sutra politi kisa i opet ga usrati ko sto je bio od prosle kise kad sam ter'o.. Sent from my 6037Y using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Maj 11, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, bmikicic said: kao nov Davno je on bio nov,vreme je njemu za vojsku sledece godine. Al nije los,masina je to. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 11, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јој ја тебе подјебавам а мене мрзи исто, ако не и више. Морам опрати задњу фелну од уља што испрља подмазивач, па да и назад залечим рефлектујуће тракице, нема смисла да возим овако више Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 11, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam moj danas obrisao,palo juce malo prasine na njega a cist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi vozite te TDM-ove ili ih samo perete i briskate...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Maj 11, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jako me nervirala copava kada vidim onaj mali spic uvek mislim da ce da se izvrne. Imao sam komad prohroma dokupio srafove. u sendvicu se nalazi komad plastike od daske za meso. ovo je bilo u fazi izrade ali izgleda isto samo sto je jos ubacena plastika. Mozda nije nesto lepo na oko ali obavlja funkciju a to je najbitnije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 12, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Umetnik je završio. Sutra stiže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo utiske nakon voznje. A estetiku je suvisno komentarisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 12, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2017 at 16:41, thepainkiller said: Bez ljutnje, ali to nikako ne moze da bude 96. godiste jer se 3vd proizvodio do 95. Od 1996 se pocinje proizvoditi 4tx model. Taj vas po kolornoj semi rama i masine bi trebao biti 93. godiste. 91 ili 92. Posle toga je sivi ram do 95, a ver.4TX od 96-01. Moguce su zakasnele registracije, pa se godine zagube u nekoj garazi. Hocu da prekrecim moju Lepu Vlajnu u novo metalik crno, mislim crno a gledam belo... hmmmmm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 12, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2017 at 11:14, bdada said: Nema razlike u reg. za prigusen i standard,samo su ccm bitni. Kud i napisah,odma se iznerviram,R-ovi od 600 ccm se reg. za 15000,stariji i manje a kw po 3x vise i 30% kg manje. Zona rizika na max. za malo para,Srbija,jedinstvena po mnogo cemu! A "ustrojene" verzije za CH trziste idu u delove umesto da stimulisu voznju takvih motora,smanje polisu osiguranja za njih,da nas "teraju" da vozimo ustrojene ali ovde je logika umrla krajem proslog veka. Jbt jesam hejter ili realno gledam,pitam se!? Ma kolega nema sumnje sasvim si vertikalan (normalan) i nemas pojma koliko nas misli isto! Ti Svajcarci pojma nemaju, ma ko su oni i odakle je ta Svajcarska (jbt vece su pi...zle od Nemaca). Kod nas kroje najpametniji, sta ces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...