dragan026 22 Napisano Maj 6, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao jos jesenas da radim kod njih,malo sam se raspitivao kod nekih kojima su radili svi su bili prezadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da potvrdim da je Bobanovo sedište extra.Kad sam mu odneo staro sedište rekao mi je da sam dosad sedeo na dasci.... Bio je u pravu;-) Sent from my Custom Sony using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Izgleda legit skroz - isto kao moje, čini mi se. Javljaj utiske, a možda i kad se eventualno nađemo na nekoj vožnji (valjda će se desiti do kraja sezone da i ja budem prisutan), možemo uporediti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako vam nije tesko da pogledate ovaj oglas i da napisete neko vase misljenje o njemu.. Imam nekog posla u tom pravcu pa bih svratio na kratko da ga pogledam, ako me odusevi motor i vlasnik mozda i padne pazar... Cak ne znam da li je ovo 850 ili 900, nije naveo... http://www.polovniautomobili.com/motori/10129360/yamaha-tdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 7, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 900-tka. Na slikama deluje da je odlicno stanje. Svakako da zasluzuje da ga pogledas i uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 7, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako vam nije tesko da pogledate ovaj oglas i da napisete neko vase misljenje o njemu.. Imam nekog posla u tom pravcu pa bih svratio na kratko da ga pogledam, ako me odusevi motor i vlasnik mozda i padne pazar... Cak ne znam da li je ovo 850 ili 900, nije naveo... http://www.polovniautomobili.com/motori/10129360/yamaha-tdmOvo ti je 900, prave se od 2002god, i imaju električno ubrizgavanje. Lepo izgleda na slikama imaš wingrack možeš i bočne kofere na njega da kačiš, povišeni vizir dobra stvar. Gume deluju solidno. Ako je registrovan godinu dana kao što piše. Kilometraža mi je sumnjiva malo. Idi gledaj, mene bi zainteresovao da ga vidim, iskreno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 7, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svakako lepo izgledajuc motor, mnogo volim bele motoreSent from my 6037Y using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 7, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Po ramu i plastikama je 900, po godistu (2002 i dalje) takodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam, gledao i razocarao se... 900 je, uvezen iz Italije, nije registrovan samo je uradjena homologacija, farban je u beloj boji, vlasnik ne priznaje da je padano sa njim, a desna izduvna grana olupana, desni top izgreban, novi nogostup i najveci problem sto se desni cilindar nenormalno brze greje, u odnosu na levi, 5 min rada na leru desna grana je vec pocrvenela i usijala se bila u odnosu na levu... Ima jos malo estetskih nedostataka, ali nista sto bi uticalo na voznju... Vlasnik i njegov sin su dosta drski, dosta ubedjuju, ali nisu napravili pricu nego sta kako kome odgovara... Moja preporuka da se ovaj motor zaobidje... Hvala svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan ............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, KTibor said: Evo i ja da potvrdim da je Bobanovo sedište extra. Kad sam mu odneo staro sedište rekao mi je da sam dosad sedeo na dasci.... Bio je u pravu;-) Sent from my Custom Sony using Tapatalk I ja imam takvo, za suvozačice je extra, ja na svakih 15-20 minuta ustanem da krv procirkuliše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Da mi nije bilo uz put, ne bih ga ni gledao... Video sam da mu je hitno i da je "zbog inostranstva", ali sam mislio sa ima ipak neceg ljudskog, medjutim - jok!! Iskreno, samo mogu da kazem da mu nenormalno lepo stoji bela boja... Odusevio me... Ali eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 7, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvo pregrevanje ne dolazi u obzir, narocito samo jedne strane. Ako radi u mestu satima bez prestanka, stanje motora i rashladni sistem moraju da budu usaglaseni i ispravni toliko da se nista spolja nesme primetiti osim ukljucenja-iskljucenja ventilatora. Pa taj je predvidjen da natovaren sa dvoje i pun prtljaga ide uzbrdo u koloni na kvacilu i prvoj brzini na 44 stepena u juznoj Grckoj. Model 900 ima i kompjuter da koriguje sve i prilagodjava se. Najmanje sto ovom primerku (mozda) nevalja su pretesni ventili, ali zbrzavanje samo upucuje na skrivenu manu opasnijih razmera i klopku paprenih troskova. Ako je i TDM nije uvek sigurno da je komad ispravan i prodavac dobronameran. Prvo sto sam uradio kada sam kupio motor (10 godina stariji od ovog) i stigao kuci (236 km voznje u cugu) pri malo toplijem danu upalio i posmatrao kako radi rashladni sistem... i sve po redu posle toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 7, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Biću dovoljno lenj da pitam nešto a da prvo i ne proverim sam Jeli neko menjao ležaj volana na 4tx? Koliko je posao, i jeli komplikovano uraditi sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @bmikicic Ozbiljno? Ja evo i drugu stotinu prešao danas, bukvalno potrebe nisam imao ni noge da protegnem, a kamo li da ustajem. Jesu ti radili sa sunđerima ili bez? Koliko si visok/težak (ako smem da pitam)? Ja sam 186 i 90kg i nikakih problema nemam. Danas doduše jesam primetio potencijalni problem, pa me zanima ako je neko primetio istu stvar. Vozio sam po kiši danas i primetio sam da mi se voda skuplja kod međunožnog dela, da se fino izrazim. Jesam danas valjda i najviše pokisao na motoru do sad, ali nisam primetio da se išta slično dešavalo ranije. Palo mi je na pamet da je promena nagiba sedišta (prerađeno je tako da bude ravno) dovela do ovog skupljanja vode. Nikad do sad mi kiša nije probila moto pantalone na tom mestu. Ili bilo kom drugom, kad smo kod toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 8, 2017 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. I ja sam se razmisljao da idem da pogledam taj beli Tdm. Steta na slikama izgleda lepo. Imate li Kojim slucajem neku preporuku za neki tdm 900 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Maj 8, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Zloboleon said: Vozio sam po kiši danas i primetio sam da mi se voda skuplja kod međunožnog dela, da se fino izrazim. Nisam vozio po kiši nikad toliko dugo, radije sačekam da prođe, a imam i povišeni vizir pa valjda i to ima uticaja da voda ne dospeva do tog dela. A što se sedenja tiče možda je lični utisak i lična konfiguracija pozadine, sedište je identičnog oblika i od istog majstora. Prethodni vlasnik nije imao problem sa sedenjem po nekoliko sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma 00 ti budu mokra na svakom sedistu ako je kisa dovoljno jaka,a nemas kisnjak,jer se stvara akumulacija,nema kud da otekne.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma 00 ti budu mokra na svakom sedistu ako je kisa dovoljno jaka,a nemas kisnjak,jer se stvara akumulacija,nema kud da otekne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma 00 ti budu mokra na svakom sedistu ako je kisa dovoljno jaka,a nemas kisnjak,jer se stvara akumulacija,nema kud da otekne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 8, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slika od pre. Danas poslato.A nova slika stiže za par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Maj 8, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, kad sam već ovde u grupi, izgoreli su mi namotaji na alternatoru, pa sad valjda premotava neki čika. Jel neko imao sličan problem? I teško mi pali na minusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, bmikicic said: Nego, kad sam već ovde u grupi, izgoreli su mi namotaji na alternatoru, pa sad valjda premotava neki čika. Jel neko imao sličan problem? I teško mi pali na minusu. https://g.co/kgs/RSmq3d Probaj njima da posaljes upit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, bmikicic said: Nego, kad sam već ovde u grupi, izgoreli su mi namotaji na alternatoru, pa sad valjda premotava neki čika. Jel neko imao sličan problem? I teško mi pali na minusu. https://g.co/kgs/RSmq3d Probaj njima da posaljes upit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Maj 8, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Astral said: https://g.co/kgs/RSmq3d Probaj njima da posaljes upit. Sad ga neko valjda namotava, ako ne uspe kontaktiraću ih. Prvi kvar za 10 godina. A paljenje na minusu mi i dalje nije jasno zašto neće, vozao sam buster zimus sa sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...