bmikicic

Članovi
 • Broj tema i poruka

  114
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

74 Good

O članu bmikicic

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 26.02.1969.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Interests
  :)
 • Motocikl
  Yamaha TDM 900

Poslednji posetioci profila

1021 profile views
 1. Strašno. Dobro je da žive glave izvukoste.
 2. Ja sam se sudario sa golubom, udarac u rame, nije stigao da poleti. Nisam gledao šta mu je bilo, ne okrećem se sem kad moram. To sam naučio i za prelazak/pretrčavanje ulice, da pretrčavam za sebe i ne kupim šta mi ispadne, tako i decu učim. Sa motora su mi jednom spale rukavice, stao sam mirno posle 100 metara i vratio se lagano pešice.
 3. Ja sam nekoliko puta spavao u Super8, kao neki hotel, i ima kao parking preko booking.com sam ga rezervisao
 4. Ja sam put u Rumuniju odradio preko booking.com, i bilo je super, zgodno je jer ima i ocena, slika, tačne pozicije, jeftinije je nego kad se plaća na recepciji itd
 5. Izbegavaj vikende zbog više saobraćaja. Radnim danima je opušteno, sreli smo 15 vozila na celoj TA. A za TF sam čuo da je tek otvorena pre 7 dana. Bilo je leda na severnoj strani.
 6. Okruglo 100 €, razmenili smo 150€ u menjačnici, i preko kartice još oko 50€, a nas dvojica, nisam sabirao račune, ali jedno spavanje po osobi 10€, drugo 20€ u hotelu sa bazenom i đakuzijem, doručkovi i večere oko 10-15€ za dvojicu, gorivo, kafe itd. Nismo štedeli, i nismo rasipali, normalno neko ponašanje, restorani su prihvatljiviji nego u Srbiji. TF mojoj pozadini se nije svideo, od Curtea de Arges do brane je put prilično neravan, od brane do vrha je prihvatljiv. Tunel je za moje oči i akmodaciju na promenu intenziteta svetla malo traumatičan, jer sam video samo svetlo na kraju tunela i sijalice na svodu. Nakon tunela je asfalt izgreban grebalicom i bacaka levo desno nekih 20km, nakon toga je prihvatljiv. Ali možda je to samo moje gunđanje. Imamo i snimak od tunela.
 7. Vratismo se večeras sa trodnevnog putovanja po Rumuniji, tj.TF i TA. Prvi put sam u Rumuniji i za mene je predivno iskustvo. Vozili smo se tri dana po 8,9 sati. 1.dan Beograd, pa atoputem ka Požarevcu, prešli kod Đerdapa, a onda pogrešili i otišli na E70 i E79 do Targa Jiu, E79 dobar za velike brzine, u selima ograničenje na 70 km/h, spavanje u Ramnica Valcea 2. dan do Curtea de Arges pa TF, kolovoz za pravi enduro, meni na TDMu pozadina stradala, nakon toga Sibiu, pa magistralom ka Sebesu, i tu opet pogrešismo pa skratismo pre Sebesa ka Transalpini. Put očajan. Onda na Transalpinu pa Novaci i spavanje u Targa Jiu. 3. dan na E67 do Drobenta Turnu Severin, pa uz Dunav i preko Belog Kamena na Belu Crkvu, Kovin i Pančevo nazad u BG. Ukratko TF čekam da poprave asfalt koji je Čaušesku napravio pa da idem opet. Transalpina predivna i meni malo zahtevna (imam problem sa desnim serpentinama, naročito uzbrdo). Jedva čekam ponovo TA i malo štošta da prođem po Rumuniji, sad smo se samo vozali. Ako nekog zanimaju detalji slobodno neka pita.
 8. Najbolje je imati naočare samo sa okvirima oko stakala,i onda elastičnim tračicama zategnuti oko glave. Bar je meni to pomagalo.
 9. Nađosmo preko airbnb
 10. Drugari, mala pomoć, planiram na kraću turu BiH tj Republika Srpska, CG, planiram dve noći u Kotoru, od 14.06. do 16.06. A zajeb mi je sa rezervacijom jer nisam siguran da ću 100% ići, ako bude kiše ne idemo. Jel zna neko OK smeštaj, za dvoje i motor, da mogu da ga rezervišem i otkažem ako bude kiša. Ili da krenem bez rezervacije pa tamo da tražim.
 11. Matoro, jedino ako se razumeš u mehaniku pa sam da ih održavaš, na njima se generalna radi, usput kao na Renou 4
 12. Yamaha dt125r, ako nađeš da je dobar
 13. Koliko se sećam 40€. Jedina mana su šrafovi koji su korodirali odmah, pa sam ih naprskao sprejem za lance.
 14. od 9-og do 18-og juna Bisage, prebace se samo preko zadnjeg sedišta, napravio sam nosače kod Sebe
 15. Jel zna neko neku firmu ili nekog ko radi najam bočnih torbi za motor? Nešto slično kao što rade najam kofera za skije, slična cena i uslovi. Pretražio sam forum ali nisam našao da neko pominje tako nešto. Planiram put pa bi mi baš leglo, a nemam gde da ih držim kad mi ne trebaju.