Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Ево другари како је испало дневно светло, мало касније стиже и клип како то све ради у функционише са кратким и дугим светлом :)

ilyvwo.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ..., 2427 postova

Ја сам презадовољан. Уживо још боље изгледа, буквално сија целом дужином равномерно.

Једино нисам успео да извучем облик GS/GSA, онда би ми се и бемвејаши јављали кад би их изглед преварио :) :) :) хахаха

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD

E, drage moje kolege, terajte se vi malo u peršun - taman mislim, ha, još malo pa sam sredio motor i onda dođem ovde i vidim ove pizdarije i onda pomislim... pa dobro, tu sam negde na pola puta :D

Jebote, jako su vam lepi motori! Kako je lepo tek videti kad neko tako vodi brigu o svom vozilu!!

Evo i ja moju mazgu polako doterujem. Stiglo Bobanovo sedište. Čista ljubav. Ne znam šta je bolje - kako izgleda ili kako je voziti se na njemu.

https://drive.google.com/open?id=1Vtk-UMqY3h0vpKONWYmPAJaYi3aLYCe8xg

https://drive.google.com/open?id=1qURISZE1qwwyzsqDtz67Aen4OzglRmpPEw

https://drive.google.com/open?id=1K9dmbDgZgErzXF_ODAeWDoU5fklyOPAtkQ

https://drive.google.com/open?id=1CtcLpFst2UmrSinGh3c6MVDidg22R9npSQ

https://drive.google.com/open?id=1zh3613AeRHA8iwK_XzYAXrkBmZw4-_gLfw

https://drive.google.com/open?id=1zMnVJu6ieW0HTerMNi0BZH0_zPvddXUYTA

• Podržavam 1

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Ja danas ugrabio vremena i instalirao dodatna svetla,sijaju dosta jako,kamera telefona ne prenosi bas verno. Napravio sam ih da se pale kad se da kontakt , s' tim sto sam omogucio opciono gasenje. I na Aliju kupio neki multifunkcijski prekidac za predpostavljam kineske mopede ili tako nesto,prevezao komandu blicera na njega i ova dodatna svetla,malko sam se smorio dok sam sve izprevezivao da radi kako ja hocu ali vredelo je,zadovoljan sam. Sad su mi i plastike lepe i svetlim lepo,ostaje samo da se vozi.. :)0275c9f039afbe98125deb9c01e40b86.jpg4c76a60f9dc35680f0e41c31699e8be4.jpgcca54ccbaeca9ace35e8968e40eb1e2f.jpg3da3502f44427e4d15de4d53d376f30b.jpg

Sent from my 6037Y using Tapatalk

@zloboleon

To sediste je zlata vredno,ja nikako da skupim pare za njega.. Neverovatno je koliko je udobnije od fabrickog. Stvarno je prava stvar koja spasava na duzim voznjama.

• moto merkat °°, 4929 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

@Astral odlicno izgleda i lepo su s'krivena samo nesto bih dodao,bolje da nisu upaljena kada anlasujes,taj pad napona ih ubija i skracuje radni vek,takodje sam namestio da su sa kontaktom upaljena da ne razmisljam o svetlima preko dana dali cu zaboraviti i vremenom sve slabije sijaju a na onoj plocici pocele su da pregorevaju one diodice unutra pa je izgledalo skrnavo,sreca bile su dve (za auto) pa sam promenio i nju i sijalice-diode i ubacio prekidac,smara ali jbg,da i ubacio preko relea direkt na aku da smanjim pad napona kada radi na leru.

@Svaler i tvoje ekstra izgleda,lako je ovima sa fensi masinama,problem je buljadina napraviti da je lepsi :aha:

@Zloboleon ima ona narodna-sediste glavu cuva :jee:

Inace smori me ovo novo,javih se u nasoj temi i qliracu jos malo dok djenka opravi forum  :jok:

@Astral odlicno izgleda i lepo su s'krivena samo nesto bih dodao,bolje da nisu upaljena kada anlasujes,taj pad napona ih ubija i skracuje radni vek,takodje sam namestio da su sa kontaktom upaljena da ne razmisljam o svetlima preko dana dali cu zaboraviti i vremenom sve slabije sijaju a na onoj plocici pocele su da pregorevaju one diodice unutra pa je izgledalo skrnavo,sreca bile su dve (za auto) pa sam promenio i nju i sijalice-diode i ubacio prekidac,smara ali jbg,da i ubacio preko relea direkt na aku da smanjim pad napona kada radi na leru.

@Svaler i tvoje ekstra izgleda,lako je ovima sa fensi masinama,problem je buljadina napraviti da je lepsi :aha:

@Zloboleon ima ona narodna-sediste glavu cuva :jee:

Inace smori me ovo novo,javih se u nasoj temi i qliracu jos malo dok djenka opravi forum  :jok:

• ..., 2427 postova

Другари, данас одличних 350+ километара. Морам да поделим са вама једну изузетну деоницу за вожњу.

Прелепе кривине, одличан нов асфалт и минимум саобраћаја. Наиме, ради се о деоници од Текериша до Ваљева. Тј. добар део ако не и половина тог пута је скоро пресвучена новим асфалтом, и стварно је одлично за вожњу.

Довољно је рећи да је после те деонице "chicken stripes" сведен на миним, тј. неких максимум 5мм :D:D:D

Taкозвани пут 27 :)

https://www.google.rs/maps/place/27/@44.3176783,19.7392895,12.25z/data=!4m16!1m10!4m9!1m3!2m2!1d19.8276901!2d44.278961!1m3!2m2!1d19.4833946!2d44.4835247!3e0!3m4!1s0x475992ce7e7aff03:0xfe48102b49ba136!8m2!3d44.2786576!4d19.8298886?hl=sr

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1086 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

Jesi li samo estetiku radio na sedištu ili si stavljao gel? Koliko te izašlo kod bobana ako nije tajna.
Ja ovih dana planiram poslati kod ivice sedište da mi uradi. Jako lepo izgleda, sa tdm amblemom je 70eur.

• Drug član, 1086 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

Jesi li samo estetiku radio na sedištu ili si stavljao gel? Koliko te izašlo kod bobana ako nije tajna.
Ja ovih dana planiram poslati kod ivice sedište da mi uradi. Jako lepo izgleda, sa tdm amblemom je 70eur.

Ekipa,dosao sam u posed MIVV karbonskog topa,unutrasnji promer je 55mm duzine 45cm,protocni,dali neko vozi na tako necemu?

Interesuje me dali ce mu biti puno,ne zbog zvuka,kako se odrazi na rad motora?

Moram praviti cev da spojim granu i top pa reko da prvo pitam za savet,da ne radim dzaba!

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36
12 minutes ago, bdada said:

Ekipa,dosao sam u posed MIVV karbonskog topa,unutrasnji promer je 55mm duzine 45cm,protocni,dali neko vozi na tako necemu?

Interesuje me dali ce mu biti puno,ne zbog zvuka,kako se odrazi na rad motora?

Moram praviti cev da spojim granu i top pa reko da prvo pitam za savet,da ne radim dzaba!

Moj Race Ada je od Y račve išao odma na fi 50 mm. Zvuk je bio extra, a i rad motora je bio ok, bez ikakvih problema...

Ali napravi onaj sistem 2-1-1 tako ces ocuvati pritisak u izduvnom sistemu koji te brine. Vidjao na puno motora da tim sistemom radi bez problema.Jer i on fabricki ima 2-1-2 manjeg protoka,bitno je samo ocuvati to 2-1-× i sve ce biti ok.. A 50mm mu je sigurno dovoljno za neometano disanje. Ima da grmi.

6 minutes ago, Svaler said:

Астрал не пратиш на часу, 55мм му је промер, не 50мм :)

Bas tako,to me i brine :stabre:

Mozda od Y racve da idem sa njenih 35 na 45 ili tako nesto!?

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125

Pre dve godine dok sam jos imao tdm 4tx izbacio sam onaj lonac,uradio Y granu i stavio dva otvorena topa shark.

Desilo se to da sam imao prelep zvuk,potrosnju povecanu za ceo litar i motor je slabije potezao.Tako sam vozio

mesec dana i vratio sve kako je bilo,potrosnje se normalizovala a motor je bolje reagovao na gas.

To je moje iskustvo 

2 minutes ago, dragan026 said:

Pre dve godine dok sam jos imao tdm 4tx izbacio sam onaj lonac,uradio Y granu i stavio dva otvorena topa shark.

Desilo se to da sam imao prelep zvuk,potrosnju povecanu za ceo litar i motor je slabije potezao.Tako sam vozio

mesec dana i vratio sve kako je bilo,potrosnje se normalizovala a motor je bolje reagovao na gas.

To je moje iskustvo 

Zato je bitno da izduvni sistem uradi neko ko to stvarno zna... Robert iz Ade je perfekcionista i sa njim nema greške kad on napravi izduv. Sve ostalo može biti da treba da se prešteluje karb na novi izduv. Ja ništa nisam dirao sa Robertovom granom i topom, motor je išao extra, potezao iz ˝podruma˝ i potrošnja mu je bila oko 5 litara...;)

55 minutes ago, Astral said:

Ali napravi onaj sistem 2-1-1 tako ces ocuvati pritisak u izduvnom sistemu koji te brine. Vidjao na puno motora da tim sistemom radi bez problema.Jer i on fabricki ima 2-1-2 manjeg protoka,bitno je samo ocuvati to 2-1-× i sve ce biti ok.. A 50mm mu je sigurno dovoljno za neometano disanje. Ima da grmi.

bdada ima 3vd i kod njega je svakako izduv na foru 2-1-2. Već same grane od cilindara idu u Y račvu i to se može promeniti jedino menjanjem komplet izduvne grane od cilindara...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja