zlacjani 195 Napisano Maj 22, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugaru su potrebni prednji štapovi 43mm(viljuške) za TDM-a 850 2000g, da li neko ima ideju gde da se potraže? malo su se iskrivili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Maj 22, 2015 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se isprave...Tamo negde 2006. kada sam imao udes u Rovinju sa TDM-om 850, jedan stap se malo iskrivio (sto sam primetio tek kada sam se vratio sa ture), i ispravljen je 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 22, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ovima nema spasa, oba štapa su kriva, gledao ih je već neko ko se malo više razume od nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10224 Napisano Maj 22, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugaru su potrebni prednji štapovi 43mm(viljuške) za TDM-a 850 2000g, da li neko ima ideju gde da se potraže? malo su se iskrivili Probaj kod Moto Nemet 063512519 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, moze li neko da savjetuje odakle iz inostranstva da narucim neke djelove za svoju mazgu 3VD 1993. godiste? Ja imam dva odlicna sajta - www.cmsnl.com i wemoto.com koji su izvanredni. Vec sam poslovao sa njima, ali s obzirom da treba da mijenjam lanac i lancanike, nisam siguran da mi ovaj sajt moze pomoci jer je cifra oko 150 eura, a negdje sam nasao znatno jeftinije. E sad - ne razumijem se kakvi lancanici treba da budu odnosno kakav lanac treba da bude. Taj dio mi je slabo poznat. moze mala pomoc oko ovoga? Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugaru su potrebni prednji štapovi 43mm(viljuške) za TDM-a 850 2000g, da li neko ima ideju gde da se potraže? malo su se iskrivili Probaj kod Moto Nemet 063512519 zvao, kaže može da nabavi samo štapove za 300+ eura, a sa mostovima su dosta skuplji...to mi je preskupoooo hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 25, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kod cika googla, u pretragu unesi "delovi tdm850" i trazi link po link, generalno ti odgovaraju sva godista od '96 do '02... na jednom drugom forumu ih je covek prodavao za nekih, da li bese 90e po stapu, sad ne mogu da se setim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kod cika googla, u pretragu unesi "delovi tdm850" i trazi link po link, generalno ti odgovaraju sva godista od '96 do '02... na jednom drugom forumu ih je covek prodavao za nekih, da li bese 90e po stapu, sad ne mogu da se setim... lik sa "foruma" nema, zvao sam već, nema koga nisam zvao, na kraju ću morati od preko izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugaru su potrebni prednji štapovi 43mm(viljuške) za TDM-a 850 2000g, da li neko ima ideju gde da se potraže? malo su se iskrivili Imam ja potpuno ispravne stapove ali TDM 900 iz 2004 godine.Motor je sa njima uvezen ali su unutra kraće i tvrđe opruge i zbog toga sam ih zamenio sa originalnim mekšim oprugama.Proveri kod nekoga da li odgovara nosač klešta prečnik je isti.Opruge i distantne caure možeš sigurno da premestiš iz tvojih štapova.Cena je 200 eura jer sam ja ove moje koji su spolja kod osovine u lošijem stanju platio 250 eur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 27, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan U zivotu nisam video vise TDM-ova nego u poslednjih cetri dana u istocnoj Grckoj. od deset motora sest je TDM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U zivotu nisam video vise TDM-ova nego u poslednjih cetri dana u istocnoj Grckoj. od deset motora sest je TDMEto odgovora na necije pitanje "zasto na Alpima nema TDM-ova?" odg. pa svi su u Grckoj,migrirali u toplije krajeve ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugaru su potrebni prednji štapovi 43mm(viljuške) za TDM-a 850 2000g, da li neko ima ideju gde da se potraže? malo su se iskrivili Imam ja potpuno ispravne stapove ali TDM 900 iz 2004 godine.Motor je sa njima uvezen ali su unutra kraće i tvrđe opruge i zbog toga sam ih zamenio sa originalnim mekšim oprugama.Proveri kod nekoga da li odgovara nosač klešta prečnik je isti.Opruge i distantne caure možeš sigurno da premestiš iz tvojih štapova.Cena je 200 eura jer sam ja ove moje koji su spolja kod osovine u lošijem stanju platio 250 eur. Stapovi TDM 900 oba.jpg Stap tdm 900 detalj1.jpg Stapovi tdm 900 detalj 2.jpg hvala, mislim da sam te već kontaktirao ranije, kačenje blatobrana ne odgovara pa bih ukoliko mogu ipak kupio org. u svakom slučaju imam i ove tvoje u vidu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 28, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan U zivotu nisam video vise TDM-ova nego u poslednjih cetri dana u istocnoj Grckoj. od deset motora sest je TDMEto odgovora na necije pitanje "zasto na Alpima nema TDM-ova?" odg. pa svi su u Grckoj,migrirali u toplije krajeve ! U ovoj regiji je to izgleda omiljen motor. U alpima sezona traje 2 meseca a ovde 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bruno, ovima sa Alpa treba 10 meseci da poprave motore ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bruno, ovima sa Alpa treba 10 meseci da poprave motore ! Izgleda tako nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jun 1, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Na 3L, ali su dobre sanse da ti je crkao, kao i meni, NTC senzor u rezervoaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Namjerno sam testirao onu malu slavinu za gorivo. I potrosih svih 18 litara na poziciji FUEL (donja pozicija). Kako? Nije mi jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14177 Napisano Jun 1, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Namjerno sam testirao onu malu slavinu za gorivo. I potrosih svih 18 litara na poziciji FUEL (donja pozicija). Kako? Nije mi jasno... Mozda si zamenio mesta crevima na rezervoaru (ili neko ko je vec skidao) pa ti automatski stoji kontra na slavinici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 1, 2015 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Namjerno sam testirao onu malu slavinu za gorivo. I potrosih svih 18 litara na poziciji FUEL (donja pozicija). Kako? Nije mi jasno... Mozda si zamenio mesta crevima na rezervoaru (ili neko ko je vec skidao) pa ti automatski stoji kontra na slavinici. Desilo se meni prvi put na Thassos-u i jednom u BGD baš iz tog razloga. Baš sam juče crvenim lakom za nokte obeležio slavinu šta u stvari pokazuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan hoce neko givi vizir vaki http://www.ceneje.si/Izdelek/3356829/avto-oprema/motorni-deli-in-oprema/motoristicna-oprema/givi-povisan-vizir-fum-za-yamaha-tdm-900?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting za fabricki ili neki nizi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi!Evo da se i Ja priključim klubu. Ponosni vlasnik svog prvog velikog motora, TDM 4TX, 2001god. Kupljen pre 3 nedelje, uvoz iz Švajcarske. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 9, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Au kako lep moped.. Kad bi ja nasao `vaki.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14177 Napisano Jun 9, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pravljena nalepnica za pravljen kofer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan lebtijebem kako sredjen motor. Vidjeh ga na FB stranici. Sve pohvale ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan bas lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...