ZERO CORD ADV 645 Napisano Jun 7, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Zanima me mišljenje narandžaste ekipe u vezi opreme koju sam radio na svom KTM-u. Već sam sve uglavnom opisao u temama opema-koferi...sam svoj majstor... ali ne znam koliko su uspeli da vide ljubitelji KTM-a. Zanima me opšti utisak ili prvi vizuelni utisak kada vidite kofere, proširenje ćopave, meglenke i zaštitnik fara na KTM-u. O pravoj funkciji možemo kasnije jer i ja još testiram funkcionalnost i već sam otkrio par nedostataka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koferi dobri, malo prešareni. Zastita za far i maglenke preglomazno izgleda, čak i kičasto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 7, 2019 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan On 4/2/2019 at 1:52 PM, kepo said: auuuuhhh kepo kakva sprava ajd okaci jos neku fotku ako imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U principu za solo voznju bilo kog tipa, to je to. Maska mnogo znaci na asfaltnim deonicama gde se vozi brzo. Na terenu suvisno je bilo sta komentarisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Kepo, pa prvi put da mi se neki KTM sviđa izgledom! Sa srećom ti sprava!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Idemo zajedno da trazimo krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kad krećemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sledece godine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prođe život. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Jun 7, 2019 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja jedan krug Nisam ni znao da postoji ovakav ktm 690 ili si ga ti kepo nesto budzio ? Bas mi se sviđa. P.S. kad ces da ga prodajes ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17839 Napisano Jun 7, 2019 Integrisan, 8390 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo sređeno! jednom sam negde napisao, da moram da imam jedan motor do kraja života, to bi verovatno bio 690. još mislim isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Oleg ga je budzio, a ja dobudzio. Ima dosta dodatne opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Slike su sa Karpata. Ko voli ovaj trip, obavezna destinacija relativno blizu. Ovo je delić onoga sto se moze videti i osetiti. Kompletna teasa u samoj Rumuniji je oko je oko 2000 km , mi smo do trecine stigli i plan je da opet odemo nebi li nastavili gde nas je nevreme prekinulo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Jun 9, 2019 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kako je dobar i motor i marsuta. Jel 690 vibrira i melje iz masine isto kao 640 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa 640. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Jun 14, 2019 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan @kepo jedno pitanje... Jesi li išao na tehnički pregled/produženje registracije sa ovim KTM-om po ovom novom jebarniku od zakona? Pitam zbog svetala/maske, odnosno odudaranja svetlosne grupe od "fabričkog" izgleda... Mene čeka to za Cagivu pa da vidim šta mi je činiti (video si motor onda u Kosjeriću, isto imam tu neku rally platformu i jedno homologovano okruglo svetlo napred umesto njene fabričke maske)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4446 Napisano Jun 14, 2019 Advanced Member, 1977 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam Kepo ali znam kako sam ja nedavno prošao Imao sam ugrađene projektore u originalni far. Na dva tehnička sam se raspitivao da li će to predstavljati problem (jedan od tih tehničkih važi za vrlo tolerantan i popustljiv). Uglavnom, više nemam projektore... Morao sam vraćati na fabričko stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 9.6.2019. at 0:37, kepo je napisao: Ovo je tačno gde, za info najlepše molim te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Transalpina .... Tehnicki sam prosao, za sledeci cemo da vidimo .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2446 Napisano Mart 19, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan. Gde kupiti narandžastu boju za KTMa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lane034 123 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw S1000Xr,Yamaha AeroxR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo,nov sam u KTM drustvu pa me zanima gde bi mogao da nadjem kilometar sat za KTM 690 SM (2007)? Mislim da je isti kod svih modela sa 690 agregatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan. Gde kupiti narandžastu boju za KTMa ?Mislim da je najpribližnija ako ne i ista -RAL 2009.Ja sam tu nekada koristo za KTM.Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...