Cedo11 2460 Napisano Januar 1, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari aj pomognite . Kako da zakacim fajl . Posle duzeg vremena sam naso kako se remontuje prednja wp viljuska ( nije upside down ) . Nekoliko vas su pitali kako sam menjao semeninge i ostalo i evo sada sam naso samo da okacim nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo naso sam kako da postavim . Mislim da ce da radi . Ako neko pokusa da skine i radi neka javi . Eto svima koji su trazili . Pozdrav !!!!! EP.zip 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Evo naso sam kako da postavim . Mislim da ce da radi . Ako neko pokusa da skine i radi neka javi . Eto svima koji su trazili . Pozdrav !!!!! Svaka cast i alal vera! Ja sam pre par nedelja to uradio napamet, sad sledi edukacija i provera. Nek ti godina bude dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Evo naso sam kako da postavim . Mislim da ce da radi . Ako neko pokusa da skine i radi neka javi . Eto svima koji su trazili . Pozdrav !!!!! Hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 8, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako neko ima nesto za prednju viljuski ali da je klasicna ( ne upsd ) za starije modele neka postavi . Treba prijatelju pomoc pa svaka informacija oko kolicine ulja i ostalog je potrebna . Ja sam na mom uradio pre nekoliko godina kompletan servis ali odakle mi manual stvarno neznam . Tako da pomoc potrebna !!!!!!!!!!!!!!!!! Povodom poslednjeg valjanja po blatu zacinjenom sljunkom, cini mi se da bi po svaku cenu trebalo zastiti prednju viljusku nekakvim navlakama. Vidim da ih prodaju u Louisu i Auneru ali ne znam da li se mogu navuci na stapove Advenure koji su 50mm, a donja solja je 65mm/. Viljuska nije USD pa se i prilikom tusiranja sva voda slije u solje. Ne znam zasto se odustalo od stare koncepcije sa "harmonikama", valjda ove neoprenske carape rade isti posao. Dakle, ko ima neku informaciju ili predlog, neka izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Evo naso sam kako da postavim . Mislim da ce da radi . Ako neko pokusa da skine i radi neka javi . Eto svima koji su trazili . Pozdrav !!!!! Mogu da skinem ovo sto si postavio, tekst i fotografije su citljive, muci me jedino poslednji crtez (eksplodirani). Kad uvecam dovoljno, oznake su deformisane.Mozes li mi reci odakle je skinuto ovo. Moram da proverim jer sam prilikom servisa vratio sve kako je bilo, ali mi se cini da moj prethodnik nije imao ovaj Manual. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce adminstracija da prebaci ovo u neku drugu temu, al ja smatram da je ovo jedino pravo mjesto gdje se moze pitati!!! Gdje ima, moze da se nabavi, koliko para??? Masina za KTM 350/400/600/620 ,,,ili neka druga masina koja ima lancanik sa desne strane da se ubaci u ram KTM 1994 godina Ili naravno, neka ponuda ispravne radilice za model 600,,ili cijenu reparacije stare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo naso sam kako da postavim . Mislim da ce da radi . Ako neko pokusa da skine i radi neka javi . Eto svima koji su trazili . Pozdrav !!!!! Mogu da skinem ovo sto si postavio, tekst i fotografije su citljive, muci me jedino poslednji crtez (eksplodirani). Kad uvecam dovoljno, oznake su deformisane.Mozes li mi reci odakle je skinuto ovo. Moram da proverim jer sam prilikom servisa vratio sve kako je bilo, ali mi se cini da moj prethodnik nije imao ovaj Manual. Pozdrav Stvarno neznam odakle sam skinuo . To sam naso u kompjuteru i ko zna odakle je . Kazi mi pod kojim brojem je slika da pogledam kod mene pa ako se bolje vidi da postavim samo tu ili da ti posaljem na mail . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Na putu sam do ponedeljka, javljam se kad se vratim. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Januar 12, 2012 Andragog, 5019 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce adminstracija da prebaci ovo u neku drugu temu, al ja smatram da je ovo jedino pravo mjesto gdje se moze pitati!!! Gdje ima, moze da se nabavi, koliko para??? Masina za KTM 350/400/600/620 ,,,ili neka druga masina koja ima lancanik sa desne strane da se ubaci u ram KTM 1994 godina Ili naravno, neka ponuda ispravne radilice za model 600,,ili cijenu reparacije stare Evo klipnjaca sa lezajom i bolcnom, set 228 eura http://www.motodelovi.com/index.php?ord=2&cat=67 Evo za 207 eura a nazovi, verovatno se moze naruciti i za tvoj model LC 4 600 http://www.motodelovi.com/index.php?ord=2&cat=68 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan od danas sam i ja sa vama...jeste da nije narandzast...ali je KTM 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan od danas sam i ja sa vama...jeste da nije narandzast...ali je KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema malo zamrla, evo proizvoda moje zimske dokolice: zadnji nosac prtljaga za LC4 po uzoru na TOURATECH. Jos nisam smislio kako da napravim demontazne bocne odbojnike za bisage, ali bice i to do proleca. Za ovaj nosac materijal kosta 1000 dinara, sve sam uradio sam osim savijanja u presi (castio 200 dindzi). U pitanju je 4mm AlMg legura, lepo se savija i obradjuje, a ima cvrstocu, dimenzije su oko 300x300mm.Ogrebotine koje sam napravio se mogu peskarti, a moze sve uraditi i na waterjetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Peskari ga i biće odlično ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Fotka za dobar dan! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema malo zamrla, evo proizvoda moje zimske dokolice: zadnji nosac prtljaga za LC4 po uzoru na TOURATECH. Jos nisam smislio kako da napravim demontazne bocne odbojnike za bisage, ali bice i to do proleca. Za ovaj nosac materijal kosta 1000 dinara, sve sam uradio sam osim savijanja u presi (castio 200 dindzi). U pitanju je 4mm AlMg legura, lepo se savija i obradjuje, a ima cvrstocu, dimenzije su oko 300x300mm.Ogrebotine koje sam napravio se mogu peskarti, a moze sve uraditi i na waterjetu. Prelepo . Svaka cast samo cepaj dalje . Nego jedan savet . Napravi ti ipak drzace tj. odbojnike za bisage koje ce ti stalno tu stajati . U slucaju pada dobro ce da ti dodje da ne ogulis auspuh , plastike i ostalo . A ipak izgledace prelepo jer mu daje nazad sirinu gde je tanak . Kod mene tako stoje i odradjuju poso u slucaju pada . PROVERENO . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Radi ovoga vredi igrati loto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 24, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da imate na umu kao obavestenje. Dobro bi bilo da ovde ne kvarimo temu i komentarisemo o istom. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76658-ktm-950-super-enduro/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maconi KTM 0 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sasinci, Sremska Mitrovica Motocikl: KTM 640 prestige Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Žandarski 690 enduro: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...