quasaar 1027 Napisano Jul 30, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Za rokanje u Mostaru se namas cega stideti jer apsolutno nema nikakve veze sa nama .Lep putopis ,samo napred Ima veze sa ljudima i ljudskom gluposti. Nema veze ko je... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18854 Napisano Jul 31, 2009 Integrisan, 8496 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima veze sa ljudima i ljudskom gluposti. Nema veze ko je... Tacno tako. Lepo receno... Inace, odlicna tura i sjajna ideja za lep vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 570 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Ihhh ja tek sada naidjoh na ovu temu Zao mi je prijatelji sto nisam bio clan foruma u vrijeme desavanja ovog putopisa, ali ako se odlucite opet na dolazak u Sarajevo, obavezno se javite, ima se tu jos sta vidjeti Mostar, Buna, Stolac, takodjer destinacije koje su super za posjetiti, kod Mostara je sahranjen i veliki pisac Aleksa Šantić... Za ljubitelje ribe, posebno mjesto iznad Konjica (na pola puta izmedju Sarajeva i Mostara), kolaci u samom gradu Konjicu... Svasta tu ima jos jako lijepog za vidjeti i proci! Oh zasto nisam bio clan prije...? Bili ste na carsiji tik uz kafic sa nargilama gdje je THE BEST nargila u radu, objekat uradjen u stilu stare bosanske kuce (u stvari to i jeste bila kuca ali je prije vise desetina godina pretvorena u kafic). U tom kaficu se takodje okupljaju ljubitelji motora, vozaci istih, tako da tema za razgovor ima na pretek! Konobari i vlasnici uvijek super raspolozeni, ekipa koja se okuplja uvijek ima neku zezanciju, to je mjesto gdje dodjete kao potpuni stranac i sam, a vec nakon 5 minuta se osjecate kao da su svi prisutni gosti u stvari vasi dugogodisnji prijatelji! Obavezno za posjetiti! Dolazila je jedna ekipa iz NS, BG itd, ali na zalost stigao sam u kafic na samom odlasku dragih gostiju Da li ste imali priliku otici na zmajevac? Odatle se pruza predivan pogled na grad... Posjetiti trebevic? Bjelasnicu? Igman? Jahorinu?... Doborodoslica svima! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan @Kola Ja sam se vec upisao za ovu sezonu tako da... Inace, lep putopis svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 570 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan @Creative biker: Nadam se da ce moj kinjezos od 150ccm moci izdurati da te/vas provedem i pokazem neke stvari i mjesta A ako ne, uvijek mogu autom, a neko ce se vec naci od jarana na motorima pa da to bude kako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 20, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ihhh ja tek sada naidjoh na ovu temu Zao mi je prijatelji sto nisam bio clan foruma u vrijeme desavanja ovog putopisa, ali ako se odlucite opet na dolazak u Sarajevo, obavezno se javite, ima se tu jos sta vidjeti Mostar, Buna, Stolac, takodjer destinacije koje su super za posjetiti, kod Mostara je sahranjen i veliki pisac Aleksa Šantić... Za ljubitelje ribe, posebno mjesto iznad Konjica (na pola puta izmedju Sarajeva i Mostara), kolaci u samom gradu Konjicu... Svasta tu ima jos jako lijepog za vidjeti i proci! Oh zasto nisam bio clan prije...? Bili ste na carsiji tik uz kafic sa nargilama gdje je THE BEST nargila u radu, objekat uradjen u stilu stare bosanske kuce (u stvari to i jeste bila kuca ali je prije vise desetina godina pretvorena u kafic). U tom kaficu se takodje okupljaju ljubitelji motora, vozaci istih, tako da tema za razgovor ima na pretek! Konobari i vlasnici uvijek super raspolozeni, ekipa koja se okuplja uvijek ima neku zezanciju, to je mjesto gdje dodjete kao potpuni stranac i sam, a vec nakon 5 minuta se osjecate kao da su svi prisutni gosti u stvari vasi dugogodisnji prijatelji! Obavezno za posjetiti! Dolazila je jedna ekipa iz NS, BG itd, ali na zalost stigao sam u kafic na samom odlasku dragih gostiju Da li ste imali priliku otici na zmajevac? Odatle se pruza predivan pogled na grad... Posjetiti trebevic? Bjelasnicu? Igman? Jahorinu?... Doborodoslica svima! Pozz Mnogo nasih putovanja je vodilo kroz te predele pa smo Sarajevo i Mostar vise puta posetili i uzivali u njima. Takodje bili smo na vrelu Bosne, Buni, gledali sa Zmajevca,... isli na Sator... I naravno uvek planiramo da idemo ponovo, bar za neki produzeni vikend. Nadam se da cemo se nekom prilikom i upoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep putopis. Vredi obici ovaj krug....svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 570 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Kada opet krenet u ove krajeve, javite se na pm da vam posaljem br. mobitela a i da se nadjemo da se upoznamo, popricamo, kafu popijemo itd :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Januar 23, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekim slućajem ostanem slobodan s posla za 1.maj......verojatno ću u Sarajevo i pogledati ove čuvene piramide......pa onda za Srbiju. Al.....samo ako bude stabilno vreme.....ipak sam matorac sa bolovima u kostima.....hahahhaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 570 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan @klimbra : Javi se, ako ja nigdje ne odem za prvi maj, da makar kafu popijemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan @klimbra : Javi se, ako ja nigdje ne odem za prvi maj, da makar kafu popijemo Oču...... BTW.....možda me čak i poso donese u Sarajevo na par dan........pa možemo i tad, da popijemo koje pivo. Dobro bi mi došo neko, ko poznaje Sarajevo. Javit ču......pre polaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 570 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan @klimbra : Javi se, ako ja nigdje ne odem za prvi maj, da makar kafu popijemo Oču...... BTW.....možda me čak i poso donese u Sarajevo na par dan........pa možemo i tad, da popijemo koje pivo. Dobro bi mi došo neko, ko poznaje Sarajevo. Javit ču......pre polaska. Svakako, svakako, samo se javi :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis , svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 25, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Tako blizu...a nikad nisam razmisljao o tome...Lep putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Januar 25, 2012 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan super putopis, lepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzana 3 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo i interesantno napisano, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 25, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci prave piramide (a ne vikendice po Egiptu). Procitah u jednom dahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, super tura, super opis. Nije mi jasno kako se te destinacije nisam setio Prvi majski suncani dani, i eto mene put piramida, definitivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis Inace, sve sam ovo obisao kolima, ako ubedim drustvo ove godine idemo mopedima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Uvek ima da se vidi nesto novo i lepo, hvala na putopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...