MILJAN* 157 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj dečko sa slike je malo grbav... Zgrbavio se rmbajući da zaradi za ovo vozilo... Pošto nije mnogo grbav, zaključujem da je cena ipak ispod 15000. Ovaj decko sa slike je malo neuhranjen i nizak. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Snimci nove Honde u vožnji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Honda Italija je obajvila cenu novog VFR-a, kostace 15.500 eura (standardna verzija). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo utisaka sa prve voznje na stazi Sugo kao i utisaka o DCT-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Decembar 11, 2009 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko je posedovao v tec verziju u pearl sunbeam white boji mogu da kazem da ne postoji jaca boja za motor ;D a sto se tice naslednika... nije trebao da se zove VFR nego VRH !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 11, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel meni jedinome nije jasan pravac koji su uhvatili Hondini dizajneri, ili ima istomishljenika...? Shta je bre ovo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 11, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Jel meni jedinome nije jasan pravac koji su uhvatili Hondini dizajneri, ili ima istomishljenika...? Shta je bre ovo?! masina sine,istina ruzna ali ipak masina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Decembar 12, 2009 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan podatak u danasnjim novinama motor proizvodi 90 posto maksimalnog obrtnog momenta kod 4000 obrtlaja ! Jbt-e to chupa iz peta. :o Moguce. Mada ne mora da znaci. I MT01 na 1500-2000 obrtaja otkine ali to i jeste sve. Posle toga do crvenog nista posebno. Ne moze da se poredi V2 i V4 agregat jer V2 gubi dah a V4 nastavlja da puni do kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2825 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan podatak u danasnjim novinama motor proizvodi 90 posto maksimalnog obrtnog momenta kod 4000 obrtlaja ! Jbt-e to chupa iz peta. :o Moguce. Mada ne mora da znaci. I MT01 na 1500-2000 obrtaja otkine ali to i jeste sve. Posle toga do crvenog nista posebno. Ne moze da se poredi V2 i V4 agregat jer V2 gubi dah a V4 nastavlja da puni do kraja... Vozim V4 ,a vozio sam i novu R1 sa obrnutim paljenjem ( dakle ponasa se kao V4 ali puuuno vise snage od Vteca ). I V 4 je tanak u visokim obrtajima spram rednih cetiri sa 4 ventila po cilindru. Hteo sam da kazem da povoljan obrtni momenat ne znaci srecu u celom rezimu rada. E sad , druga stvar je 1200 kubika na raspolaganju. Mora da ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel meni jedinome nije jasan pravac koji su uhvatili Hondini dizajneri, ili ima istomishljenika...? Shta je bre ovo?! I meni nije jasan pravac,dosli su novi mladi dizajneri sa drugacijim pogledom na svet i evo nam novih proizvoda,kao BMW kod auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 14, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je potpuno jasan pravac, i lezi mi u potpunosti... Al' bih ga posedovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Meni je potpuno jasan pravac, i lezi mi u potpunosti... I meni, jedva cekam da vidim novog VFR-a uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da ga nebi rado posedovao ali svako iznosi svoje misljenje.Cesto se desava da nam nesto nije lepo kad izadje ali zato vremenom "udje u oko i legne na srce". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 14, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da, kao Golf.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2825 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Da, kao Golf.... Dvojka ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 15, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da, kao Golf.... Dvojka ? ;D Sa dva okrugla fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 15, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da, kao Golf.... Dvojka ? ;D Ne, mislim na svaki Golf! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se poredjenje sa Golfom, pogotovo zato sto je jedan od najprodavanijih modela VW-a, ikada. Toliko ruzan (?????????), a uzasno uspesan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se poredjenje sa Golfom, pogotovo zato sto je jedan od najprodavanijih modela VW-a, ikada. Toliko ruzan (?????????), a uzasno uspesan! Bas tako,i ja ga vozim a ni malo mi se ne dopada (Golf) a i Thunderace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 23, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisam jedini kome ovaj motor dosta liči na jednog od BMW-a. Nisam siguran za model BMW-a. Pogledao sam u ćitap K 1300 GT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika sa sajma u Veroni. Uzivo je podjedanko ruzan kao i na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan sve je, ali ruzan nije..!!!!!!! ..mozda cudan...terba se navici na radikalne promene pravca u kome se krecu dizajni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1893 Napisano Januar 18, 2010 Vlasnik sajta, 5369 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo bih ga rado posedovao... Jeste da je zakasnio par godina u odnosu na danasnje trendove u sport turing klasi, ali je svakako odlican. Jos kad izadje tehnicki naprednija verzija krajem godine, sa kontrolom paljenja smese i dsg menjacem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 18, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ni meni se nije svidio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...