jager 3446 Napisano Jul 22, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mi ćemo doći, bez obzira gde se ide. Sa ovom ekipom i na kraj sveta, ako treba ;D Odgovara mi jedino nedelja, u subotu sam se već obećao kolegama sa posla, pravimo roštiljadu sa mnogo piva za nas 30-tak Tako da, nedelja mi je fraj, gde god i kilometara koliko god. Samo da ne bude više od pravih 3-4km makadama ;D bar dok ne obavim već tu toliko željenu zamenu. Merkam jednog Transalpa u BGD... no da ne odem u off ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 22, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam zauzet, proslavlja se rodjendan sestrine kcerke. Za 2 august cemo se vec dogovoriti. @ jager Drzimo ti palceve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Jul 23, 2009 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako je za nedelju dosadno oko Tise - da li ste možda više za Deliblatsku peščaru i vršački breg? U tom slučaju nalazili bi se oko 10h u Zrenjaninu (nikako ne bih propustio Carsku baru, osim ako ste svi bili)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim, gde god se išlo ;D Hajde da većina odluči, ali da idemo zajedno. Nije mi do nekog soliranja, ovako u grupi, pa još ovoj, je predivno. Bez obzira gde se išlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 23, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam zauzet, proslavlja se rodjendan sestrine kcerke. Za 2 august cemo se vec dogovoriti. @ jager Drzimo ti palceve! Petre,drugi avgust je slava kod Mikija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Jul 23, 2009 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim, gde god se išlo ;D Hajde da većina odluči, ali da idemo zajedno. Nije mi do nekog soliranja, ovako u grupi, pa još ovoj, je predivno. Bez obzira gde se išlo... Onda predlaem da se nadjemo u nedelju u 10h u Temerinu ili Zrenjaninu pa da na licu mesta odlucimo gde cemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan OK, pitanje je sada samo Temerin ili Zrenjanin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 23, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Petre,drugi avgust je slava kod Mikija... E u tri .... (tacke)! Pretrpano nam je ovo leto! Trebalo bi da vikend traje 5 dana, a da smo na poslu ostalih dva. Bar leti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan A kako stojite sa subotom? Da li je ona radna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlucite za subotu, onda bez mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Jul 24, 2009 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK, pitanje je sada samo Temerin ili Zrenjanin? Evo, recimo Zrenjanin. Dakle, nedelja 10h, Zrenjanin kod spomenika Kralju Petru (u blizini je kafic/pivnica Zlatno zvono). Na mestu sastanka dogovaramo na koju cemo stranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 24, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Mi ćemo biti tamo. Ko još dolazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Jul 24, 2009 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Mi ćemo biti tamo. Ko još dolazi? Violeta i ja dolazimo, naravno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Mi ćemo biti tamo. Ko još dolazi? Violeta i ja dolazimo, naravno . Kada se krece iz Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 25, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide niko vise?!!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Jul 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja na žalost ne mogu...moram da vidim ćaleta, nije mu baš dobro... Izvinite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Jul 25, 2009 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada se krece iz Beograda? Sad sam se tek vratio sa voznje, pa mozda kasno odgovoaram, ali: iz BG ko hoce da ide - sastanak u 8.30h na OMV pumpi iza pancevackog mosta - na zrenjaninskom putu (kod Toyote). Polazimo u 8.45h. @jager: za voznju je bitna samo zelja, broj ljudi/motora je nebitan. Ja sam danas isao sam na turu od 410km, sa oko 20km off-road-a na Suvoboru i Ravnoj Gori. Pricacu ti uzivo... Naravno, svi su dobrodosli - narocito Tomislav sa KTM-om (pa da probam to cudo, do sada nisam smeo sebi to da dozvolim :D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Sada razumem zasto pricate da necete vise na off. Medjutim mislim da ce vas brzo proci. Znate kako kazu. Sta nas ne unisti.... Super tura i super slike. Pogotovo ona cvetna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18847 Napisano Avgust 3, 2009 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi zatvorili ovu temu na primeren način, jedino ispravno je bilo izvozati Frušku Goru do kraja na zapad i posetiti krajeve koji su preostali od prošli put. I tako, Violeta i ja spremimo se u nedelju na ovu vožnjicu. Kako ne bi izneverli tradiciju pohoda na Frušku Goru, vožnja je počela stajanjem – već posle 60-ak km stali smo u Rumi na propuštenu jutarnju kafu: Odavde, plan je bio otići u Grgurevce i pokazati Violeti uživo mesto naše kalvarije, poznatije kao „letnji put“. Do Grgurevaca skokom, prijatna vožnja veoma solidnim lokalnim putevima. Malo smo lutali kroz selo u pokušaju da nađemo put kojim smo kroz voćnjake i kukuruze izašli na asfalt. Sreća pa su se novonastali toponimi već odomaćili u dobrom narodu tog kraja i posle kratkog raspitivanja za „Fibrin jarak“ i „Arakisov venac“, pronašli smo i taj put : Deluje poznato? Samo je još zeznutije za vožnju, jer je sve u dubokom sloju prašine. Od Grgurevaca na izvor Vranješ, Manđelos, pa u manastir Šišatovac. Lep manastir nekih 3km van glavnog puta: Nakon kratkog odmora, penjemo se na venac. Na raskrsnici do koje je grupa prošli put stigla kao do krajnje tačke krećemo na zapad. Vrlo brzo nakon skretanja klizište je odnelo put, pa je mali zaobilazak makadamom: No, osim ovoga put je korektan, mada uzak, i vožnja je prijatna: Sreću povremeno kvari samo rizla i automobili iz suprotnog smera, koji voze dosta nepažljivo na uskom putu, a od vegetacije su krivine nepregledne. Posle nekih 20-ak km izlazi se na sam zapadni kraj Fruške Gore, nekih 200m od granice sa Hrvatskom: Polako silazimo i dolazimo do samog graničnog prelaza. Odavde je Ilok nekih 2km, a most preko Dunava je pre Iloka: Okrećemo se nazad i u mestu Neštin izlazimo na Dunav: Dunavom dolazimo do Koruške sa zapada – drugu tačku do koje je najdalje prošli put grupa stigla. Tada smo otišli na kaficu u Banoštor i dalje ka Beočinu i Kamenici, a mi sada hitamo nazad na Frušku Goru. Uspon od Sviloša do venca je meni za vožnju najlepši uspon na Frušku Goru: Dolazimo do grebenskog puta: ...i odluka pada – idemo u Vrdnik. A u Vrdniku repriza : Najedeni, pritisnuti sa 35C u hladu, brzo se vraćamo na grebenski put. Gore je ipak čitavih 500m nadmorske visine i, mogu vam reći, temperatura je manja bar 2-3 stepena. Znate i da je sam put sve vreme grebenom kroz hladovinu, pa je sve u svemu vrlo prijatno. Lagano grebenom vozimo do tačke odakle smo prošli put krenuli u vožnju – presek starog puta BG-NS sa grebenskim putem. Ne ide nam se kući i odlazimo dalje na istok, kroz Čortanovce lokalnim putem direktno u Bešku. U Beškoj ponovo pauza, u prelepoj bašti: Sada je već prijatno, oko 18h je i najgora vrućina je prošla. Od Beške idemo lokalnim putam u Krčedin, pa u Novi Slankamen. Makadamom penjemo se na slankamenački breg – poslednje istočne obronke Fruške Gore. Idemo da zatvorimo krug – prošli smo celu našu lepoticu u jednom danu, a na bregu se nalazi i spomenik slankamenačkom boju, sa koga je predivan pogled na Banat. Evo nas kod spomenika: Pogled je predivan. Gledamo kako Sunce zalazi i panoramu Dunava: Silazak u Stari Slankamen, mesto u koje sam se nedavno zaljubio, pa je red da ga pokažem i ženi: U St.Slankamenu obavezno moramo na riblju čorbu neki sledeći put! I tako, veče polako pada, a mi surdučkim putem kroz Surduk, Belegiš i Banovce nazad kući u BG. Vožnjica ukupno oko 280 lepih kilometara. Do nove zajedničke vožnje pozdravljaju vas: Violeta & Severian. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...