MI_LOS 0 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan PROGRAM: PETAK: 24.07.2009 -otvaranje kampa -docek gostiju uz domacu rakicu -klopa (riblja corba) -rock koncert ( KRIK, i jos dve grupe cim saznam ime postavljam ) SUBOTA: 25.07.2009 -docek gostiju koji nisu stigli u petak -rucak (vojnicki pasulj) -defile -bajkerske igre -dodela zahvalnica -pranje motora -Go Go igracice -rock koncert (vatreba voda, SFRJ, prorock ) -striptiz NEDELJA: 26.07.2009 -jutarnja kafica -dorucak I PUT KOJI MILI MOJI a evo i flajera samo ima izmene u bendovima! a evo i par brojeva ako vam zatrebamo: Beli (presednik):061/116-34-51 Kristi 063/836-06-13 MI_LOS ( tj ja Milos) 064/239-50-79 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Jul 19, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan skoro sigurno cu doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jul 19, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braci iz Vrsca,EXTREMi dolaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MI_LOS 0 Napisano Jul 19, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MI_LOS 0 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi evo i cene pica : PIVO: toceno pivo je iz pivare Kruger & Brent Toceno svetlo 0.5l 50.00 din Toceno crno: 0.5l 80.00 din Toceno crveno 0.5l 80.00 din Pivo limenka: Jelen 0.5l 100.00 din Lowenbrau 0.5l 100.00 din Pils + 0.5l 100.00 din Wifert 0.5l 100.00 din Karlsberg 0.5l 130.00 din Amstel 0.5l 130.00 din SOKOVI: 0 Icetea 0.5l 80.00 din Multivitamin 0.5l 80.00 din Narandza 0.5l 80.00 din Borovnica 0.5l 80.00 din Coca-cola 80.00 din Biter lemon 80.00 din Fanta 80.00 din Kisela 0.33l 40.00 din Guarana 0.25l 100.00 din Pelibkovac 0.05l 80.00 din Vodka 0.05l 80.00 din Crno vino 0.2 l 60.00 din Domaca loza 0.05l 60.00 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan ukaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Jul 21, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ukaz? kakav ukaz? pa nisu zakonodavno telo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan kakav ukaz? pa nisu zakonodavno telo :D ulaz - ostala sam bez noktiju pa grešim pri kuckanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ulaz - ostala sam bez noktiju pa grešim pri kuckanju šteta, baš dobri su bili, ovi crni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MI_LOS 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan kao i svuda: 400.00 din za motore a 100.00 din za pesake a mislim da su cene pica nisu previsoke i da smo korektni ............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan negde je ulaz 200, a negde ne žele da nam uzmu pare najverovatnije se vidimo u subotu @mg011 sad su te dužine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MI_LOS 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan neznam sta da vam kazem a negde uzimajui duplo vise............................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Greska kao i kod vecine,skuplji ulaz za one zbog kojih se pravi skup nego za gledaoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Vajska ,Ruski Krstur,Despotovac,Kruševac,Vršac i Stara Pazova. ???Šest skupova za vikend kako sve to postići teško braćo jako teško ali snaći ćemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 50 dindzi toceno!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Vajska ,Ruski Krstur,Despotovac,Kruševac,Vršac i Stara Pazova. ???Šest skupova za vikend kako sve to postići teško braćo jako teško ali snaći ćemo se. Samo da ispravim malo Knjaževac i Bačka Topola znači osam ??? puno braćo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 23, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam dobio informaciju da je cena ulaza za prodavce 1.500 din korektno, licno smatram da to nije visoka cena...sto se cena ulaza za motoriste tice to ne bih da komentarisem ali ulaz na skupovima ove godine se kretao od 0 din-400 din, mada je negde naplacivan ulaz 200din vozac+200din suvozac a opet negde ne tako da je to malo specificna stvar. Takodje se negde prodavcima naplacivao ulaz za ceo skup a negde ulaz po broju dana koliko bi ostali... Sve je to stvar organizacije i o tome je vec dosta ispricano... Ja na zalost ove godine preskacem Vrsac...obecao sam Pazovcanima da cu doci i izloziti motoopremu ali bice jos skupova... Mozda vise vremena treba posvetiti tome da se kod nas skupovi odrzavaju od maja do septembra a npr. u susednoj Hrvatskoj traju cele godine.... pod ovim mislim na skup a ne na zurke u januaru isl. A to sto u ovom vikendu imamo 4-5 skupova naravno da daje bajkerima vecu mogucnost da odluce gde ce da idu ali se zato rasipa brojno stanje na ostatku skupova ali sta je tu je ipak je ovo zemlja Srbija i svake godine ce biti sve vise i vise preklapanja i klubova i skupova itd.... Vama zelim lep vreme i provod pa se gledamo iduce godine... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @mg011 sad su te dužine Ne znam da napišem uzdah olakšanja ali mi se oteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MI_LOS 0 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam dobio informaciju da je cena ulaza za prodavce 1.500 din korektno, licno smatram da to nije visoka cena...sto se cena ulaza za motoriste tice to ne bih da komentarisem ali ulaz na skupovima ove godine se kretao od 0 din-400 din, mada je negde naplacivan ulaz 200din vozac+200din suvozac a opet negde ne tako da je to malo specificna stvar. Takodje se negde prodavcima naplacivao ulaz za ceo skup a negde ulaz po broju dana koliko bi ostali... Sve je to stvar organizacije i o tome je vec dosta ispricano... Ja na zalost ove godine preskacem Vrsac...obecao sam Pazovcanima da cu doci i izloziti motoopremu ali bice jos skupova... Mozda vise vremena treba posvetiti tome da se kod nas skupovi odrzavaju od maja do septembra a npr. u susednoj Hrvatskoj traju cele godine.... pod ovim mislim na skup a ne na zurke u januaru isl. A to sto u ovom vikendu imamo 4-5 skupova naravno da daje bajkerima vecu mogucnost da odluce gde ce da idu ali se zato rasipa brojno stanje na ostatku skupova ali sta je tu je ipak je ovo zemlja Srbija i svake godine ce biti sve vise i vise preklapanja i klubova i skupova itd.... Vama zelim lep vreme i provod pa se gledamo iduce godine... Pozdrav Dejan cena ulaza je bila 1000din tako smo se svi dogoworoli,a ja neznam ko ti je rekao za 1500. tako da imas pogresnu inf. a na kraju smo se dogovorili da se nenaplacuje ulaz prodavcima nego da oni daju neki poklon u simbolicnoj vrednosti................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da napišem uzdah olakšanja ali mi se oteo jao i meni kad su mi skinuli konce! ubeđujem bandu da dođemo ranije na kupanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije 400 dindzi neka para ali je princip u pitanju, naplate mi sto sam dosao da se sruzim, pa me onda vodaju po mestu i pokazuju, pa mi ond ajos naplate sve ostalo? Hvala! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Jul 26, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo mene :D setam ko izgubljen slucaj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto neznam sta da mislim o skupu. Mesto je divno , sa nekim nedostacima koji i nisu toliko bitni. Generalni utisak na skali od jedan do pet neka mrsava trojika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...