Jump to content

Moto Zajednica

Potvrđena pravila. Na žalost, naročito jedno!

Recommended Posts

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

@guja011

ma joooooookkk!!! Fala bogu te ne govorim prstima. Nešto mi jezik zapinje. Mora da je od suvog vazduha  ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 695 postova

Poslednja vest:

Agencije javljaju da je  pod rukovodstvom druga Arakisa i savete konzilijuma mudraca BMW svecano upaljen uz malu pomoc rezervnih delova od HP printera...iz auspuha ispadaju kopije u coloru...bolje je i to, nego plavi dim...

U to ime ziveli,

;)

WOOOHOOOO jupiiiiiiiiiiii!!!!

ovo je dan ozivljavanja motora :D

i TA je napredovao :)

• Drug član, 1193 postova

sva naucna otkrica su se desila pod ovakvim okolnostima...eto na primer ...frankestajn.

p.s. brisite ovu temu i slike,pa taman da nam ukinu vize ,kad vide ovo nemci bice bogami ...nain ,zurick,nain das is serbichen banditen,

posle one garaze koju su im prle i tihi zapalili ovo im je najveci udarac na nemacku ekonomiju

http://www.youtube.com/watch?v=dryr10-UGk4&feature=related

• Svakom po zasluzi, 12477 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

A sad malo ten'ćki :D

Ovaj primerak Hall senzora izgleda da radi posao, ima dobru strminu karakteristike i dok je BMW bio hladan sve je radilo savršeno. Zbog probe smo senzor zalepili onim lepkom iz pištolja, privremeno, samo da vidimo kako se ponaša. Senzor se ponaša odlično, ali se lepak topi ;D, tako da je motorče posle nekog vremena počelo da "štuca". Kad smo ponovo skinuli razvodnik, senzor se pomerio bar 5mm :D. Posle lepljenja dvokomponentnim lepkom treba da se čeka 24h...znači danas finalizacija.

Jedino me malo brine temperaturna karakteristika senzora, radi od -55 do +125 stepeni, valjda u razvodniku nema tolike temperature (Joška, kakav je opseg radne temperature tog tvog Hall-a?)

• Çelebi, 2415 postova

Tja, ako BMW propisuje ulje 20w50 koje radi na 130 stepeni znači da tu ne bi trebalo da bude mnogo više. Odmah pored, na deklu, su rešetke kroz koje se hladi alternator koji je iznad. Mislim da će ovo odraditi poso. Još malo pa ću u garažu da sklopim sve i onda vrtim 100 krugova oko bloka (ili dok me komšije ne skinu tandžarom) da ne moram mnogo da ga guram ako ponovo umre  ;D ;D ;D

• Drug član, 1847 postova

okači boce i respirator a ako si vešt i peraje. pomoći će prvih 50 krugova, dok skontaju da li si lood 100%.

na 51-om krugu sve poskidaj pa će da lupaju glavu što si skinuo.

• Teoreticar ..., 12116 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Bolje pozajmi od nekog Zumo da te vodi do Zlaje, jes' da je to mnogo tezi test od 100 krugova oko bloka, ali ces bar znati na cemu si.

• Çelebi, 2415 postova

Ma kakv bre Zemun, zamisli da mi umre na nekom mostu u po bela dana u gužvi. Pa taman bi me bacili u "mutno Dunavo" sa sve tenkom  :D :D :D

Ovako ću maskata na facata i boce na leđima pa polako oko kuće  ;D ;D ;D

• Çelebi, 2415 postova

Hehehehe, treba da ga skinem sa zida i obrišem prašinu. Mada se plašim da su se creva ukrtela pa će popucati  :D :D :D

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

aaa kakvi ste vi kraljevi... meni prosla unezverijada pa da vidim sta sam sve propustio... jel cekas tacno 24h da stegne :D

• Drug član, 1193 postova

Bolje pozajmi od nekog Zumo da te vodi do Zlaje, jes' da je to mnogo tezi test od 100 krugova oko bloka, ali ces bar znati na cemu si.

e moj lalajko, ne treba on da zajmi zumo

,kupio je dete od zuma, neki mali garmin,..

.nedonosce od garmina zumo

mada mu je mali ekran,mislim da scuba bez naocala i ne vidi sta tu pise

• Çelebi, 2415 postova

Eeee, dragi dečaci, ja u svojim godinama još vidim ko soko tica i čujem ko sova. Još da mogu da letim... ovako sam ko pregojeni noj  ;D ;D ;D

a da mi se mašina čuje, čuje se. Izeš čoveka bez 100 kila i motor koji se ne čuje  ;)

ja jedino imam problema sa Nemcem koji mi sklanja stvari po kući. Onaj Alc... Alk... Ack... Ach... taj Nemac!  >:(

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eeee, dragi dečaci, ja u svojim godinama još vidim ko soko tica i čujem ko sova. Još da mogu da letim... ovako sam ko pregojeni noj  ;D ;D ;D

čuj, pošto možeš da "juriš" pod vodom, pošto možeš da juriš po zemlji, red je da ti nabacimo za rođoš jedan padobran ili deltu a bajkova da te šlepuju ima dovoljno (a tek dobrovoljaca..). e, kad poletiš (ako poletiš, jel)...

paraglajder ne dolazi u obzir, oće mu vrisne hall

• Çelebi, 2415 postova

Vidi, ako se dovoljno visoko vinem, imao bih vremena da zamenim hall na praglajderu  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sad sam uvežbao hahahahahahahh...

a bajkova treba da bude mnooooogo da bi se moja tjelesina vinula a krilo mora imati ogromnu površinu sporad uzgona. Moji drugari iz 63 padobranske rekoše jedared da će me baciti sa teretnim padobranom a oni će svojim leteti oko mene dok im ne dosadi pa ćemo se sresti na zemlji.

btw, kad je (doktorirana) tema otišla u off, kaži mi koji je odnos žabarskih brojeva, konkratno cressi sub-a za peraja sa petom u odnosu na "srpske"

brojke. gledam ove dvobroje- Größen: 42/43, 44/45, 46/47.. šta je kompatibilno sa našim 43?

• Çelebi, 2415 postova

Isti su brojevi kao i za obuću. Ja nosim 43 i probao sam cressi 43 i ok su mi. Probao sam i 44-45 i baš su 45. Sve mi se svlači peta i leti noga levo desno. Može 44-45 ali sa 3mm tankom čarapom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja