dudip 6 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast... Jel to isti motor? Ovaj gospodin je moj otac na jednom od prvih bmw u Bosni. Prokrijumčarilu su ga iz Austrije u delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan radio sam i ja restauraciju samo na R26 pa ako ste raspolozeni da vidite......reko da ne OFF-ujem temu sta znam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav U vezi linija, gledao sam pricu o BMW-u na nekom od kablovskih kanala i tamo video da su se linije izvlacile RUCNO!! :o :o Nisu pokazali kako to danas rade, ako kao takve (linije) jos postoje. E, sad no cetkice kojima se to radi nisu obicne, vec neke koje imaju 7-8 cm dugu dlaku i sto toliku (kratku) drsku. Cao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav U vezi linija, gledao sam pricu o BMW-u na nekom od kablovskih kanala i tamo video da su se linije izvlacile RUCNO!! :o :o Nisu pokazali kako to danas rade, ako kao takve (linije) jos postoje. E, sad no cetkice kojima se to radi nisu obicne, vec neke koje imaju 7-8 cm dugu dlaku i sto toliku (kratku) drsku. Cao! DA i dan danas je ziv jedan od ljudi koji je u fabrici bmw-a te linije izvlacijo rucno , negde u italiji zivi...tako sam cuo... a i ja sam imao problem gde da uradim te linije i jedino resenje je bilo da kod filmopisca odseces sablon i onda ofarbas pistoljem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore! PS:Linije se i dan danas izvlace rucno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ;) linije i dalje izvlace rukom,zene, uglavnom na special edition modelima i na "james bond" modelu :) :) svaka cast za restauraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...