kauboj24 1 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan E cao nova tema, htio sam da preko jedne firme iz kraljeva Pontis d.o.o. (http://www.moto-berza.com/placevi.php?plac=14&m=Pontis-Kraljevo) da kupim motor iz italije pa me interesuje da li je neko od vas kod kupio motor kod njih, a samim tim i vasa iskustva sa kupovinom motora kako preko druga , brata, na neki moto-plac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ernesto-moto ja prezadovoljan i moja preporuka http://www.ernestomoto.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 2877 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Preko oglasa u NS uvezen pre par godina.Ja volim da opipam ono sto trba da platim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 25, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Takodje preko oglasa u N. S. i ja volim da opipam ! ! ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Jun 25, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio od Mine, tj.ovde , odavde na bjb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan U radnji tj. kod dilera na predprolećnom popustu sa garancijom itd a što se pipanja tiče ------ takođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ga na moto-berzi, a lik koji ga je prodavao je u stvari radio za jednog drugog lika koji uvozi iz Njemacke motore. takodje, i ja volim da opipam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Kod Igora iz Backe topole i prezadovoljan sam. Motor je bio bas kako ga je opisao kao i ostali koje je prodavao. Jeste da je daleko ali se isplati, moja velika preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi ortak "Imam kolegu, kuka, zena mu vozi motor, a on mrzi motore i nagovara je da proda. Nemam pojma koji je, neki plavi". Ja odem, kupim, zena pocne da place ... Drugi ovde preko bjb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Moto berza, čovek okačio oglas 09 aprila, i ja tog dana vidim oglas, a tražio sam takav motor duže vreme, i nisam hteo da ga propustim, i da rizikujem, da čekam i da mnogo obaram cenu, i tako - cap carap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 25, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovde, na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 26, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni dovezao drug iz Engleske, ja izabrao i platio karticom, on stavio na prikolicu i dovezao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 26, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u Subotici kod Marka. Prezadovoljan. A sto se tice pipanja.... nista bez toga ... pa da ne bude da posle placem jer sam kupio macku u dzaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 26, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uvek preko oglasa i od vlasnika. Sto neko rece, volim da ga pipnem, pritisnem gume, pogledam, provozam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jun 26, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan U prodavnici SBK d.o.o.Brčko ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan u Krusevcu preko oglasa na moto-berzi, od coveka koji dovozi motore iz svajcarske. Nisam ga ja pipala nego muz je opipao i dovezao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan E cao nova tema, htio sam da preko jedne firme iz kraljeva Pontis d.o.o. (http://www.moto-berza.com/placevi.php?plac=14&m=Pontis-Kraljevo) da kupim motor iz italije pa me interesuje da li je neko od vas kod kupio motor kod njih, a samim tim i vasa iskustva sa kupovinom motora kako preko druga , brata, na neki moto-plac... Ja sam kod njih kupio motor. Covek je korektan i uvek daje realne cene. Nisam se pokajao sto sam kupio od njih, vozim se vec drugu sezonu bez ikakvih kvarova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Jun 26, 2009 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Po narudzbini kod Gagija u Balosavi. On mi je nasao i kupca za prethodni motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Jun 28, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan U NS.LIK DOVOZI IZ ITALIJE.EXTRA MOTORI A CENA ODLIČNA.SVE POHVALE ZA ZORANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1884 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Pontisa, bio sam nesto kontaktirao coveka koji ih prodaje (Nebojsa) i par ljudi mi je takodje njega preporucilo. Delovao mi je skroz korektno i plus kao sto napisah vise njih mi je reklo da je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moj nacin ze zove kupovina na "pomoz' Boze"! Ja sam svoj kupio preko interneta na sajtu www.motoscout.de, pozvao, pitao dal' govore engleski, pitao sta me interesuje, poslao coveka (speditera) da to pogleda uzivo, pomolio se Bogu i sve ispalo SUPER, SUPER! Sta da ti kazem, ako bi rizikovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 28, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovde na BJB od Zeljka iz NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pazario na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Preko moto-berze poslednji,pre toga ovde na bjb-u a pre toga preko halooglasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan preko moto berze..dugo ga shmekao, razmisljao, a onda kad je covek oborio cenu, otisao do Jagodine, opipao, malo jos razmisljao, i javio mu da dolazim sledeci vikend..i tako i bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...