Jump to content

Moto Zajednica

6. TURISTICKI MOTO-RELI KROZ SRBIJU

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: Afrika

@30PAH

Zoki, pa ti mozes da iznajmis sobu u nekom motelu ili gde god vec u sopstvenoj reziji u mestu gde bi mi kampovali... i ja cu uzimati sobu mozda svakog drugog ili treceg dana...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1151 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

@30PAH

Zoki, pa ti mozes da iznajmis sobu u nekom motelu ili gde god vec u sopstvenoj reziji u mestu gde bi mi kampovali... i ja cu uzimati sobu mozda svakog drugog ili treceg dana...

Da to i jeste ideja ima li neko takva iskustva? I postoje li takva mesta na nasem putu? Koje su cene? Ko cuva motore? ....

;)

• U prolazu, 96 postova

Na zalost, jutros sam morao,zbog porodicnih obaveza, da se iskljucim iz relija!

Dosadasnji utisci izvanredni!

I DAN

Pripreme za polazak iz Velike Plane!

oiR31_41394369.jpg

MAS forsira Dunav  ;)

WsGnR_10496733.jpg

zhamc_11973105.jpg

U Beloj Crkvi...

WKXNO_11480446.jpg

...domacin je bio MC R.I.P. cija je ekipa osvojila II mesto na takmicenju u pripremanju riblje corbe...

aHx9H_31125937.jpg

...koju smo u slast smazali  ;)  Ocigledno su i nasi gosti iz Svajcarske uzivali  ;D

UW7b9_12660347.jpg

A3tHL_22587260.jpg

Uvece,nas domacin je bio MK DE WHEELS-Debeljaca! Pored ukusne vecere,domacini su se potrudili da obezbede odlican kamp,kao i apartmane pa vrlo popularnoj ceni !!!

0WV84_68476970.jpg

mwbPU_83888073.jpg

II DAN

Drugog dana nasi domacini su bili MC NS RIDERS ! Ponovo fenomenalno gostoprimstvo uz nezaobilazan bajkerski pasulj !!!

WqMyQ_36818879.jpg

pb1bX_20890670.jpg

Na putu ka Apatinu,u blizini Kule,prvi put smo imali susret,sa inace nasom vernom pratiljom, KISOM  ;D

uDZ9c_89562269.jpg

M7PKl_56916446.jpg

Uvece su nas docekali Apatinci, MC PANTER,koji su svoje goste okrepili rostiljem i domacim proizvodom,rogonjom  ;D

Ponovo je bio obezbedjen predivan prostor za kamp,kao i privatni smestaj po ceni od 5 eura!!!

Da zabava bude potpuna,potrudio se bend,koji je u repertoaru imao,kako hitove domaceg rock-a,tako i najvece svetske r'n'r hitove!

Mnogi su proverili i svoje umece u kuglanju  ;D

EXdYM_55379484.jpg

0Xqyn_91856986.jpg

hzUD6_25452756.jpg

AxvLz_61089787.jpg

5jIX0_89005919.jpg

zJvbS_24810076.jpg

MeMJb_70708587.jpg

III DAN

Iz Apatina smo se preko Novog Sada i Sremske Mitrovice uputili ka Sapcu,odnosno Ceru,gde su nasi zajednicki domacini bili MC SREM i MK CIVIJA !!!

Q9zx5_69620691.jpg

U Futogu,ponova nasa prijateljica, KISA  ;D

Dbwmd_34189937.jpg

YC6nn_24079452.jpg

LCxTr_47040196.jpg

Na Iriskom Vencu su nas sacekali nasi prijatelji iz MC SREM,kod kojih smo se onako pokisli,kao i oni,okrepili za dalji put  ;)

XBmcH_98020227.jpg

Pred Sapcem,veselu druzinu su docekali Civijasi  ;D Nakon krace pauze,zbog intervjua za TV Sabac,put smo nastavili ka Ceru,nasem konacnom odredistu za taj dan !

3LxRo_40360549.jpg

Ovde smo spavali  :D

k0f6d_96674843.jpg

AIJML_52120734.jpg

Bend "Predigra" vrhunski,prasio preko cetiri sata  ;)

WqOEd_79177498.jpg

Neki su se sa prasicima i "Lavom" borili unutra,a neki napolju  ;D

cTeS9_95642707.jpg

T8yJV_79030699.jpg

FRtBB_66579332.jpg

Poznate face  ;)

qHaqv_68960193.jpg

9tqUj_14693537.jpg

Zvezda u usponu  ;D

zvZ8t_81242704.jpg

wfRwp_55821746.jpg

Braco moja,srecan put,manje kise,a za provod vec cete se sami pobrinuti  ;D

:) evo samo da se javim...veliki pozdrav svima  sa Zlatibora.... danasnji dan je dobro prosao, nismo mnogo kisnuli, vreme je bilo uglavnom suncano osim na prilazu na Zlatibor gde smo kisnuli nekih 15 minuta, ali smo na vreme obukli kisna odela pa nismo bili mokri... na Zlatiboru su nas super docekali, upravo smo zavrsili sa vecerom i sada lutamo malo po okolini pa nabasasmo na neki internet kafe....

vidimo se uskoro...

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

--------------------------------------------------------------------------------

Danas sam bio u Visegradu na doceku relija kroz Srbiju,koji je jednim dijelom usao i u Republiku Srpsku,u Visegrad!Motoristi iz svih krajeva Srbije danas su na djelu mogli da vide i osjete topli domacinski docek ljudi iz Republike Srpske,DA SE UVJERE,da je nama sa ove strane Drine,Srbija otadzbina,jer je tako dozivljavamo,svi od reda!

E sto se danas desilo u Visegradu!Bukvalno cjeli grad,i staro i mlado, izaslo je da pozdrave bikere iz Matice,a organizator je napravio dobrodoslicu za pamcenje!Momci iz MK"POWER"-VISEGRAD su se bas potrudili da ugoste svoju bracu,pa su pripremili takvu gozbu da je izgledalo nestvarno!

Na obali Drine,pored visegradske cuprije,u hotelu su pripremili rucak za sve prisutne,jagnjetina,prasetina,pita...Tocili su pivo i jelenizirali svakog ko je to htio  ;D ;D ;D  !Gosti su sa nevjericom dozivili ovakav velicanstven docek,pa su "zlurado"prihvatili cinjenicu da moraju dalje na put! 

Put pod motor,pa sa srecom dalje!Sta reci za bajkere iz  Visegrada?Momci ,svaka vam čast,RESPECT!

evo nas u Paracinu... motel u kome spavamo Lela i ja ima internet, pa rekoh da posaljem koju fotografiju sa prva dva dana putovanja....

01-14.jpg

02-15.jpg

04-10.jpg

05-11.jpg

06-9.jpg

07-8.jpg

08-8.jpg

09-8.jpg

10-9.jpg

:) odoh da se pakujem i na spavanje... vidimo se uskoro

• U prolazu, 1 post

EVO I MENE  DA POHVALIM CEO RELI, SLIKE NAZALOST NEMAM ALI UZIVAM DA GLEDAM VASE SLIKE I DA SE PODSECAM KAKO NAM JE BILO DOBRO, AKO JE SVAKI RELI OVAKAV ETO MENE SVAKI PUT, BILI SMO SJAJNA EKIPA I SVI STE BILI ODLICNI SVAKA VAM CAST I PRAVI KAVALJERI! BILA MI JE CAST VOZITI SE SA VAMA! VELIKI POZDRAV

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja