Jump to content

Moto Zajednica

6. TURISTICKI MOTO-RELI KROZ SRBIJU

Recommended Posts

  • U prolazu, 96 postova
  • Lokacija: Valjevo

Evo,sacekah da pocne "Prvi moto-turistički reli Tour around Serbia 09"  ??? kako bih postavio ovo obavestenje !

 

O tome sta  znaci prvi i da li je prvi,i da li se koristi zasticeno ime,drugi put !

Ovoga puta samo obavestenje za one koji ne znaju, da se turisticki moto reli oragnizuje vec pet godina!

A ovo je tekst koji je izasao prosle godine u MOTO MAGAZINU!!!

 

 

5. TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU

 

Ovogodisnji MOTO RELI je poprimio naziv i MEDJUNARODNI, pored bajkera iz Istocnog Sarajeva, koje usput i ne smatramo nekim strancima vec domacima, bio je i nas prijatelj Goran iz moto kluba Barbarians iz Bugarske.

Ali da krenemo od pocetka. Sreda 27. avgust, popodnevni sati, prostorije MK VRSAC, bajkeri se polako okupljaju stigli su iz Majilovca, Jagodine, Bele Crkve, Lazarevca i nas prijatelj iz Bugarske. Gostoprimstvo na nivou, pice, klopa, spavanje po kucama, nas petnaestak se smastilo kod svima poznatog Djanga. Ujutro su gosti bili vredniji od domacina, morali smo sacekati Belog i Duska da otvore klubske prostorije, a posle, znase, kafa, rakija i naravno dorucak. Polako pristizu i ostali bajkeri cekaju se samo “Stiski orlovi” koji zbog skele kasne. Konacno i oni stizu. Noca i ekipa uvek odlicno raspolozeni. Podela ID kartica, ucesnickih majci i 41 motor je spreman za start PETOG MEDJUNARODNOG TURISTICKOG MOTO RELIJA KROZ SRBIJU.

Uz pratnju Policije reli krece na PRVU etapu do Muzlje gde ce nam domacini biti prijatelji iz MK Road Flyers. Vreme odlicno nije vrucina i nema kise, brzo prelazimo tih prvih 90 km. i stizemo u klubske prostorije nasih prijatenja iz Muzlje. Na meniju je: slanina, rebra i kobasica sa malo pasulja i naravno po neko pivo, cisto da se pokvasi grlo i spere prasina, mi ne pijemo kad vozimo, samo kad stanemo i sidjemo sa motora. Noca nas u ime MAS – a casti sa po 1000,00 dinara za gorivo, sponzori se nisu bas nesto isprsili pa nije imalo za vise, nadam se da ce dogodine biti vise interesovanja. Dal zbog Nocine darezljivosti ili sasvim slucajno ali tu pocinje i kisa. Oblace se kisni kombinezoni, ko ima, i polako krece da DRUGU etapu relija – put Lesnice.

Put nas vodi preko Novog Sada, Iriskog Venca stizemo do Sapca gde stajemo da protegnemo noge i malo odmorimo. Sad je vec i kisa stala. Posle kraceg odmora nastavljamo dalje i kao po komandi sa nasim polaskom pocinje i kisa i prati nas skoro svih tridesetak kilometara koliko je ostalo do Lesnice. U Lesnici “Gonzalesi” nam  priredjuju velicanstven docek, mnogo domacih motorista nam se prikljucuje u defileu koji je od strane mastana ispracen aplauzom i ovacijama. Defile se zavrsava na brdu kraj Lesnice u Lovackom domu. Satra, bina, muzika, sank, mnogo naroda, stice se utisak da smo na moto skupu a ne na proputovanju. Vacera se postavlja u Sali lovackog doma. Tu pocinju i prvi “problemi”, donose ovale sa rostiljom svega ima dosta, pivo donose ne cekajuci da se predhodna casa isprazni, izborismo se prvom turom rostilja kad pocese da donose jos  vruceg tek pecenog rostilja. Neko se i dalje bori a oni slabiji odustaju bezeci napolje. I taman ka smo pomislili da smo pobedili, domacini donose na sto vruce pecenje kome ni sit ne moses odoleti. Posle svega ovoga morali smo se povuci u sobe na spratu Lovackog doma da malo i ospavamo. Neko u krevete neko u vrece a neko i pod binu, na sto ispod satre, uglavnom skoro svi su i malo odspavali i odmorili se za sutrasnji nastavak puta.

Jutro je osvanulo oblacno tako da resavamo da opet obucemo kisna odela. Posle kafe krecemo do naseg prijatelja, bajkera i svestenika Branislava i u porodicnoj kapeli prisustvujemo jutarnjoj molitvi. Dalje nas vodi put prema Valjevu put je veoma los, kisa normalno opet pada i sa jednim manjim padom stizemo do Valjeva gde nas docekuju  Lionsi. Stajemo u restoran Platani gde odmaramo uz srneci paprikas u vec dobro poznatom gostoprimstvu lavova iz Valjeva. Posto vec kasnimo put nastavljamo preko Kosjerica i Pozege ka Arilju. Kisa los i klizav put su glavni uzroci za jos dva pada na svu srecu bez povreda i sa manjom stetom na motorima. Steta je tako mala da je majstor Peca otklanja na licu mesta i put se opet nastavlja. U Arilje stizemo sa dosta zakasnjenja ali to nije smetalo mestanima koji su nas docekali na ulicama i uz pozdrave prolazimo do privatne plaze na reci Rzav gde nam je organizovan docek i rucak od strane Ariljskog moto kluba “CBR”. Velika satra je primila sve pristigle ucesnike relija kojih je sada bilo vise nego na polasku. Prikljucili su nam se bajkeri iz Sapca, Lesnice, Loznice, Koviljace, Istocnog Sarajeva... Uz jagnjece i prasece pecenje druzenju i prici nikad kraja ali cinjenica da nas ceka jos bizu 200 km. puta nas je naterala da napustimo drage nam domacine i krenemo dalje. Tempo voznje je malo bolji, dobar put i konacni prestanak kise prouzrokovali su brze napredovanje ka sledecem odredistu. Uz krace zadrzavanje u Kragujevcu u Petrovac na Mlavi stizemo dosta kasnije nego sto je bilo po planu. Ljuba sa svojim prijateljima iz kluba Midnight Riders nas je docekao uz rakiju, kafu... I opet kao da je  moto skup, satra, bina, muzika, domacini i vise nego ljubazni, za predjelo se sluzi pasulj a glavno jelo je rostilj. Pica koliko hoces i niko nece da naplacuje. Pojedinci odlaze na vrelo na nocno kupanje, jedan deo ucesnika se smesta na spavanje u izvidjackom domu a pojedeni se raspodedjuju po okolnim kucama i motelima da se odmore posle dva dana voznje i svega ostalog.

Subotnje jutro je obecavalo lep dan bez kise. Posle kafe karavan krece dalje. Sledeca stanica je Kostolac. Pedesetak kilometara prelazimo brzo i stizemo u kod Legionara Viminacijuma na dorucak. Predsedniku MAS – a Noci je rodjendan pa je to dovoljan razlog da se njemu u zdravlje popije i pocasti cela ekipa, opet je na meniju prasece i jagnjece pecenje i sve ostalo sto ide uz to. Pristizu bajkeri iz okruzenja, Smederevska palanka, Pozarevac, Kostolac i broj motorizovanih ucesnika se popeo na skoro 100.

Krecemo na zadnju etapu ovog relija – Beograd, Avala, moto skup MK FAMILIJA. Izlazimo na autoput i veoma brzo prolazimo guzvu na naplatnoj rampi i penjemo se na Avalu. Tu je zurka vec u punoj snazi mnogo motora, naroda, prodavaca moto opreme i svega ostalog sto karakterise sve skupove. Uz pivo i tradicionalni bajkerski pasulj prisustvujemo dodeli zahvalnica za ucesce u petom turistickom moto reliju. Jedan od naj starijih ucesnika relija cika Paja, dobio je i specijalnu zahvalnicu za tri veoma uspela pada u toku relija. Uz odlicno raspolozenje a malo razocarenja sto je reli trajao samo tri dana ucesnici relija su se izmesali sa ostalim bajkerima i uz dobru muziku i druzenje ostali do kasno u noc, a posle nazad u svakodnevnicu.

Sta reci na kraju, svi smo bogatiji za jos jedno iskustvo, upoznali smo i stekli dosta novih prijatelja, proveli smo tri nezaboravna dana.

Veliko priznanje policiji koja je profesionalno odradila svoj posao obezbedjenja i pratnje relija.

Noca i Upravni odbor MAS-a su takodje svoj deo posla odradili odlicno. Nadam se da ce dogodine biti jos vise bajkera koji ce uzeti ucesce u reliju.

I na kraju moram pohvaliti i sve ucesnike, vozace, koji su se pridrzavali propisa, pravila i disiplinovano, bez preticanja i jurnjave ucinili da nas svi vide i pozdrave sirom Srbije.

 

Gnjat, “LA MOTO” Lazarevac.

 

 

 

A sad ono sto je mnogo bitnije !!!

 

 

 

      http://www.motoasocijacijasrbije.com/reli2009.htm

 

 

 

 

 

 

    SESTI  TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU

 

 

Ime: _____________________________________________________________

 

Prezime: __________________________________________________________

 

Nadimak: __________________________________________________________

 

Maticni broj: _______________________________________________________

 

Mesto: ____________________________________________________________

 

Klub: _____________________________________________________________

 

Motocikl: __________________________________________________________

 

Suvozac: ___________________________________________________________

 

Vozim ceo reli       DA        NE

 

Krecem iz ____________________ zavrsavam u ___________________________

 

Velicina  majce: __________________________

 

Telefon: _________________________________

 

Adresa: _____________________________________________________________

 

 

Prijavu posaljite na   lav@absolutok.net

Ili na telefon: 063/ 77 55 093, Gnjat

 

 

 

Kotizacija je 00,00 za te pare se dobija, majca, nalepnica za motor, ucesnicka legitimacija, klopa u organizaciji domacina po gradovima, smestaj je uglavnom po kampovima, znaci sator je obavezan ili u sopstvenoj reziji smestaj u nekom motelu u gradu gde relisti pauziraju.

 

 

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 6285 postova
  • Lokacija: Meljak
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

To je, kako i pise, Medjunarodni reli, a ovo 'nase' je AMS reli. Koliko ja shvatam, ima neke razlike.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 96 postova
  • Lokacija: Valjevo

Odlicna tura!

Vudu, koji je rok za prijavu?

 

 

Poslednji rok za prijavu je na moto-skupu u Velikoj Plani,odakle reli 28.06. i krece !

 

Inace reli ce sve vreme imati obezbedjenu policijsku pratnju,vozilo za tehnicku podrsku kao i medicinsko obezbedjenje !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 830 postova
  • Lokacija: Beograd

Uh, sad gledam timing, pa sto ne vikendom? :(

 

Malo teze da se 7 dana ubace u vikend.  :)

 

;D ;D ;D ;D

Znam, ali ovde nema vikenda uopste, neki bi isli one dane koji su vikendom, npr. ja, jer ostale ne mogu da uklope zbog posla. A cini mi se i da je Kosovo tih dana?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Vlasnik sajta, 5342 postova
  • Lokacija: Beograd, Srbija
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Evo,sacekah da pocne "Prvi moto-turistički reli Tour around Serbia 09"  ??? kako bih postavio ovo obavestenje !

 

O tome sta  znaci prvi i da li je prvi,i da li se koristi zasticeno ime,drugi put !

Ovoga puta samo obavestenje za one koji ne znaju, da se turisticki moto reli oragnizuje vec pet godina!

A ovo je tekst koji je izasao prosle godine u MOTO MAGAZINU!!!

 

 

U pravu si, ime ne oslikava najbolje stanje, tj. treba da dodamo jos jednu rec. Ovo je bio prvi PRAVI moto turisticki reli kroz Srbiju, tj. visednevna turisticka voznja dostojna Srbije. Dokaz za to je sto je bilo 70 stranaca, iako je bilo prvi put...

 

U svakom slucaju, vas moto reli je nesto sto klubovi u Srbiji zasluzuju da imaju, u najboljem smislu te reci. Zato vam zelim odlicno vreme, puno osmeha i zadovoljni lica ljudi i pre svega da ne bude nikakvih problema. Srecno!

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 96 postova
  • Lokacija: Valjevo

Evo,sacekah da pocne "Prvi moto-turistički reli Tour around Serbia 09"  ??? kako bih postavio ovo obavestenje !

 

O tome sta  znaci prvi i da li je prvi,i da li se koristi zasticeno ime,drugi put !

Ovoga puta samo obavestenje za one koji ne znaju, da se turisticki moto reli oragnizuje vec pet godina!

A ovo je tekst koji je izasao prosle godine u MOTO MAGAZINU!!!

 

 

U pravu si, ime ne oslikava najbolje stanje, tj. treba da dodamo jos jednu rec. Ovo je bio prvi PRAVI moto turisticki reli kroz Srbiju, tj. visednevna turisticka voznja dostojna Srbije. Dokaz za to je sto je bilo 70 stranaca, iako je bilo prvi put...

 

U svakom slucaju, vas moto reli je nesto sto klubovi u Srbiji zasluzuju da imaju, u najboljem smislu te reci. Zato vam zelim odlicno vreme, puno osmeha i zadovoljni lica ljudi i pre svega da ne bude nikakvih problema. Srecno!

 

 

Zamolio bih te da mi definises jos jednom izraz "PRAVI" i "dostojan Srbije"!

Ovako bi se moglo desiti da nesto pogresno rastumacim,recimo,da su dosadasnjih pet turistickih moto relija kroz Srbiju bili LAZNI i nedostojni Srbije!

Naravno da ne sumnjam u objektivnost onih koji su ocenjivali tek zavrseni PRAVI i Srbije dostojan reli !

Veliko hvala na lepim zeljama !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 923 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Ne bih zeleo da me shvatis pogresno, ali sama organizacija je na tim relijima malo heavy. 7 dana, satori, i ko se kako snadje... Avanturisticki, da, ali ipak ne za malo ozbiljnije ljude koji bi ipak da uzivaju, a ne da se muce. Jos jednom te molim da me ne shvatis pogresno, ne bih da kudim, a i nemam pravo na to, jer nisam bio, ali ipak malo vise teska stvar.

 

U svakom slucaju cu probati da propratim ovo desavanje i samo da pozelim svim ucesnicima sve najbolje. Avanturisticki, nema sta...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

 

i ja bih se slozio da se radi o dva razlicita tipa voznje kroz Srbiju i dodao bih da se time moto/turisticka ponuda Srbije samo zaokruzuje i nudi mesta svakome da se nadje u onome sto mu vise odgovara. Postojeci reli u verziji MAS-a odslikava tradicionalni nacin organizovanja bajkera u klupskoj organizaciji i nudi svoje lepote, upravo odrzani reli u verziji AMS-a nudi opet onaj drugaciji pristup i ne vidim da bi trebalo da postoji tu neko posebno preplitanje jer nisu u pitanju bas stvari spremne na poredjenje.

 

Malo je jos uvek euforicna atmosfera zbog ociglednog uspeha prvog AMS Relija bez obzira na uoceni prostor za dorade i unapredjenja za sledecu godinu, pa je moguce da pisana rec zvuci drugacije od onoga sto bi zvucalo usmeno receno. Ja, kao sto rekoh, ako zdravstveno budem sposoban, pokusacu da se prikljucim zadnjeg dana iz Paracina, a to cu obaviti u licnom kontaktu sa organizatorima, jer bih voleo da podrzim sirinu ponude motociklistima koju definisu dva razlicita relija.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Vlasnik sajta, 5342 postova
  • Lokacija: Beograd, Srbija
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Evo,sacekah da pocne "Prvi moto-turistički reli Tour around Serbia 09"  ??? kako bih postavio ovo obavestenje !

 

O tome sta  znaci prvi i da li je prvi,i da li se koristi zasticeno ime,drugi put !

Ovoga puta samo obavestenje za one koji ne znaju, da se turisticki moto reli oragnizuje vec pet godina!

A ovo je tekst koji je izasao prosle godine u MOTO MAGAZINU!!!

 

 

U pravu si, ime ne oslikava najbolje stanje, tj. treba da dodamo jos jednu rec. Ovo je bio prvi PRAVI moto turisticki reli kroz Srbiju, tj. visednevna turisticka voznja dostojna Srbije. Dokaz za to je sto je bilo 70 stranaca, iako je bilo prvi put...

 

U svakom slucaju, vas moto reli je nesto sto klubovi u Srbiji zasluzuju da imaju, u najboljem smislu te reci. Zato vam zelim odlicno vreme, puno osmeha i zadovoljni lica ljudi i pre svega da ne bude nikakvih problema. Srecno!

 

 

Zamolio bih te da mi definises jos jednom izraz "PRAVI" i "dostojan Srbije"!

Ovako bi se moglo desiti da nesto pogresno rastumacim,recimo,da su dosadasnjih pet turistickih moto relija kroz Srbiju bili LAZNI i nedostojni Srbije!

Naravno da ne sumnjam u objektivnost onih koji su ocenjivali tek zavrseni PRAVI i Srbije dostojan reli !

Veliko hvala na lepim zeljama !

 

Kad me neko tako lepo zamoli, nemam nikakvih problema da dam iskren i direktan odgovor, bez uvijanja i igranja pipirevke jer za to nemam ni potrebe.

 

Secam se jedine MAS skupstine na kojoj sam kao gost bio (pre skoro 2 godine) kada sam cuo nebulozu da je MAS te godine (2007) organizovao i realizovao 2 (recima: DVA) moto relija, za koje sam tada (Decembar) prvi put cuo. Sad, ne znam dal u tih 5 relija ti racunas i ta dva.

 

Sad, ajde da definisem reci 'pravi' i 'dostojan Srbije'.

 

Rec PRAVI se odnosi na ono 'turisticki' reli. Ako cemo realno, vas reli je klupski reli jer je najvise okrenut ljudima koji su clanovi moto klubova i kojima je reli odlicna prilika da posete domacine iz moto klubova Srbije. Da se ne lazemo, tu malo pravog turizma ima. Iz tog clanka iz prvo posta vidim da ste na prethodnom Petom reliju napokon postali Medjunarodni zato sto vam se pridruzio 1 (jedan) lik iz Bugarske... Mislim, to jeste uspeh, ali i dalje je to realno daleko od pravog turizma. Mi smo na prvom, realno Pravom, reliju kroz Srbiju imali preko 60 stranaca iz 5 zemalja (Slovenija, Makedonija, Madjarska, Republika Srpska, cak jedan lik iz Izraela). Na nasem reliju smo obilazili turisticke atrakcije po Srbiji, poput Felix Romulijane, Golubacke tvrdjave, Niske tvrdjave, Djavolje Varosi, doruckovali ispod tvrdjave Maglic... To su sve osobine Pravog turistickog relija.

 

Termin 'dostojan Srbije' se odnosi na ozbiljnost u realizaciji relija i uopste kompletan utisak koji smo ostavili na goste na reliju. Makedonija koja je puno puta manja od Srbije u svakom smislu, ima vec 16 godina moto reli kroz svoju drzavu, a mi se hvalimo sto nam je peti moto reli postao medjunarodni zbog jednog motocikliste iz Bugarske... Ne znam, al mene je zbog toga licno sramota. Srbija ima toliko toga sto moze i treba da pokaze, tako da nas reli mora da moze biti dobar da sve puca od dobre energije (pogledati temu o reliju koji smo upravo organizovali).

 

Vas dosadasnji trud oko vasih relija je za svaki respekt, koliki god da je trud bio. Ali, mora to mnogo bolje i mnogo vise zato sto zivimo u drzavi od 10 miliona stanovnika, u drzavi koja vec vekovima postoji i koja ima istoriju i tradiciju zbog koje moze biti ponosna pred svakom drugom drzavom na svetu.

 

Nije mi zelja da se svadjam niti bilo kome da zabadam prst u oko, ali ovakva pitanja zahtevaju odgovore.

 

Ovom prilikom zelim da se od srca zahvalim moto klubovima Vitez iz Knjazevca i Mancule iz Cacka, koji su nas sve docekali u svojim gradovima svetski i ucinili da se i klupska scena u Srbiji predstavi strancima na najbolji nacin. Takodje se zahvaljujem momcima iz kluba Kings iz Kraljeva i Stiski Orlovi iz Majilovca koji su nam puno pomogli na terenu sto u smislu popravki motora sto u smislu pomoci realizacije delova relija koji su bili u blizini njihovih mesta.

 

Malo manje ljubomore, malo vise osecaja zajednistva i pripadnosti istom narodu i zemlji, i gde bi nam bio kraj.  8)

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Vlasnik sajta, 5342 postova
  • Lokacija: Beograd, Srbija
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Skromnost je uglavnom vrlina, ali moze biti i mana ako hoces da napravis nesto sto nije ranije napravljeno. Tad je neskromnost vrlina uz potrebnu hrabrost i pozrtvovanje.

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

 

zabrazdicemo kud nam nije mesto, tesko da je rec o skromnosti ili neskromnosti, vec o razlicitosti dva paralelna dogadjaja, proisteklih iz njihovih osnova. MAS funkcionise na jednom principu poimanja motociklizma i AMS ga prati u tom delu kao Asocijacija koja se ne bavi time ali podrzava taj segment (moto-skupovi pre svega) i naprosto se prikljucuje tamo gde ima mesta prikljucenju i podrsci i zaista je vec postalo naporno to objasnjavati na sve strane. AMS se bavi drugacijim vidjenjem stvari i to nije za komparaciju, ne menja AMS u necemu MAS, vec samo svojim angazmanom popunjava ono sto se izdiferenciralo kao nepopunjen prostor koji ipak pripada motociklistima, pa shodno tome takve motocikliste i okuplja.

 

Isto tako treba posmatrati i Reli, u bilo cijoj organizaciji. Jedan Reli prikazuje sad vec tradicionalno jedan dogadjaj koji povezuje klubove i istice u prvi plan klupsku saradnju i domacinski karakter, te nadalje definise bas fundamente postojanja i nacina rada MAS-a. Stoga je dobro sto svoj rad na organizaciji u klupsku formu i organizaciju moto-skupova krunise i takvim jednim dogadjajem.

 

AMS se bavi apsolutno drugacijim stvarima. Pritiskati MAS da se bavi stvarima kojima se bavi AMS, jednako je nonsensu koji bi nastao kada bi se pritiskao AMS da organizuje i nadzire klubove ili moto-skupove. To vec radi MAS i nema bas nikakve potrebe da to jos neko radi u smislu Asocijacije. Pojedinacni klubovi su uvek dobrodosli da naprave svoje skupove pa i Relije ako zele.

 

Na isti nacin treba posmatrati i AMS Reli koji ce, sve dajemo od sebe, postati tradicionalni i drzati se osnove stecene ove godine koja bi se samo nadgradjivala nadalje, ali svako moze da primeti razliku, ne u kvalitetu, vec u samom cilju organizacije Relija. Ako se ciljevi i struktura razlikuju, onda nema mesta poredjenju, pa time ni kvalifikacijama o skromnosti ili neskromnosti.

 

 

 

Na kraju, zagusicemo temu o MAS reliju, a time i oduzeti priliku da pitamo ovde sta nas interesuje, a vezano je za MAS-ov Reli, a to tesko da zeli iko od nas.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 96 postova
  • Lokacija: Valjevo

Pozdrav za lancia88 !!!

Ovaj nacin razmisljanja mi je potpuno prihvatljiv,nadam se ne samo meni !

Jedino je neophodna jedna mala ispravka !

Jeste MAS organizator relija i jesu klubovi domacini,sto je i potpuno ocekivano s obzirom na MAS kao organizaciju,ali reli nikako nije usmeren iskljucivo na klubove,bec na bajkere uopste!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1122 postova
  • Lokacija: Beograd, Čubura
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Ja sam zainteresovan ali nevolim spavanje u satoru i kupanje u lavoru, ima li neko iskustva sa smestajem na toj turi?

 

;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 371 postova
  • Lokacija: Krusevac
  • Motocikl: Afrika

pa ja sam bio  kliknuo nekoliko puta i pokazao mi je neku gresku... zato sam ostao uskracen za potrebne mi informacije :D

 

sada radi

 

hvala Easy :)

 

Sada sam pregledao........ Idem........

 

poslao sam prijavu...al da cekam odgovor?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja