Džim Džarmuš 2681 Napisano Januar 9 Drug član, 1178 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Motorcyclist je napisao: Ja znam za DID drugo nisam ni kupovao. Ovaj je valjda Regina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17459 Napisano Subota u 14:34 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I "obicna" Regina je keva, mogu tek misliti kakav je ovaj... Mislim da vredi kupiti, narocito za one koji prelaze velike kilometraze po sezoni ili voze cele godine. Promenio Subota u 14:35 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Subota u 14:45 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam neki dan video da je kod mene 525VX, znaci X ring, zlatni tako da presrecan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...