vlajko 2670 Napisano Septembar 3, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi procice nam sezona Daj da napravimo reprizu, nije bitan razlog a mesto i vreme 3-4 sad: p.s. na moru je guzva a i slano je nego ima jedno kao malo jezerce (tabla Lazarevac levo=prekoputa table na Ib.mag.) mislim da je vestacka tvorevina ali je bas gotivno stim da ne bi mogli rostiljati -zatvorenog je tipa ali ima klopa pa cak i skakaonica ;D To bi bio prvi predlog,idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7153 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi, javio se putnik. Dobro nam se vratio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 3, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje Vas na Krkanluku nasao ;D ;D ;D nego stacemo? Moze i ovaj a moze i sledeci vikend mada bi mozda i sreda bila ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 6, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari, posto se ne mozemo organizovati evo prilike za zezanciju http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40468.0 Ovo se ne sme propustiti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sergio, cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek nisam pronašao stare kočione pločice na koje bih nalepio obloge pa bi me obradovalo ako ih nisu baš svi pobacali nakon zamene. Loše je ovako, ne valja, stiskam ko' ludak... Ako niko nema stare prelepiću ove koje imam samo ne bih onesposobio motor za vožnju dok ne ih zalepe zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 15, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Imas srece, sinoc sam turio nove zadnje plocice..E sad ima dva modela-kockaste i poluoble...Imas moj br. na p.p. pa se wimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42022.0 vidite sta mi se desilo znaci ne mogu da verujem :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 17, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ... obratite paznju malo kad se vozite .. ako neko nesto vidi, posumnja,cuje... javljajte odmah! Dajte da nadjemo Arsin motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7153 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih voleo da ga negde sretnem ?? ?? ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 18, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan A tek jaaa?!?! Po prirodi nisam nasilan momak .. ali mislim da bi se to promenilo cim bih video tog "mangupa" koji se usudio da ukrade Arsin motor ... Mengele bi bio malo dete za mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7153 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan cuj, ovde ima lepa sumica, prema Barajevu, ima i divljih svinja. Nesto onako, pred mracak ga vezemoza drvo, ujutru ga proverimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 18, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jes i medom da ga prekrijemo... al ne tecnim nego mrkim balkanskim (medvedom) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7153 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan ne, mladicu, grdno gresis... Medvedi i svinje se ne vole. Bolje da ga malo uvaljamo u svezu prasecukrv, koliko da prasici sa dobermanskim zubima dobiju apetit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 18, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a moz i tako sreca lopovska da ga je policija skembala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 18, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudicu se da saznamo ime coveka moto-kradice pa da mu objasnimo na nas nacin da nije lepo to sto radi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e, ovo je domen teme "utekla mi honda" a ne umrela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 18, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan e, ovo je domen teme "utekla mi honda" a ne umrela. Pobjegla s drugim nevjernica. Da ga nadjete i naucite ga pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Septembar 18, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Chemu tolika frka, chova "pozajmio" da se provoza pa ce da ga negdje ostavi, jer ga ne moze vratiti kada potroshi svo gorivo. ;D Shalu na stranu, on je za "organe reda" jedan od hiljadu koji chini KRIVICHNO DJELO kradje, a kod nas se to josh uvijek (mislim) tretira kao "pozajmljivanje" motornog vozila, tako da se ORGANI ne trzaju puno oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ''pozajmljivanja'' odavno, sada su samo krađe u pitanju. Laka krađa je ako se nešto mazne što je neobezbeđeno. Do teže krađe dolazi ako je, da bi se krađa izvršila, demontiran/objen bilo koji sistem zaštite. Laka krađa prolazi sa uslovom, teška sa 'apsom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Postovi gutaju strane pa slika ostaje ''tamo negde'', nije na oku pa nije ni u glavi. Postavite fotografiju opet, istu ili sličnu svejedno, samo da je uočljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni se čini da je ova tema zrela za konfekciju kako je obećano (popravka motora) ili da se premesti u opšte teme, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan meni se čini da je ova tema zrela za konfekciju kako je obećano (popravka motora) ili da se premesti u opšte teme, a? Sve može, samo je potreban dogovor i biće tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma serijal sa fotkama je strava, nema zbora, serđijada takođe al kako je ošlo na arsa-problematiku neće stati skoro. a svaki put kad vidim da se tema pojavljuje pomislim "ebiga nešta je opet riknulo" ;D ;D ;D trknem a ono 1:0 za žvaku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...