gojko 210 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Sergio vidim da ste kod mene u kraju za vikend Jel može neka preciznija informacija gde cete biti, ako stignem i ja da navratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 14, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan @gojko: Kad sa obrenovackog puta skrenes za Mislodjin samo picis pravo, tj. pratis put .. nakon jedne velike nizbrdice-uzbrdice dolazis na raskirsnicu, levo se ide ka osnovnoj skoli (ne znam kako se tacno zove skola), tu skrenes levo i ides tim putem jedno .. sta znam .. par stotina metara, videces da je na dve bandere (sa desne strane) zavezana crvena traka, tu skrenes na zemljani putic levo i spustis se dole do kuce ako se izgubis negde, moj tel. je +381 65 315 26 16 pa vikaj! vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Sergio vidim da ste kod mene u kraju za vikend Jel može neka preciznija informacija gde cete biti, ako stignem i ja da navratim Kad krenes za Mislodjin ides tim putem skroz do raskrsnice koju svi znaju kao "raskrsnica kod Puza" tu skreces levo za Jasenak, ne ide se pravo za Drazevac, kad tu skrenes ostro levo ides jos jedno 800 metara i skrece se levo na zemljani put, i on vodi do moje vikendice gde idemo da rostiljamo, a to sretanje ces provaliti tako sto se nalazi izmedju dve strujne bandere koje imaju crvenu traku oko sebe, e kad dodjes do tih bandera koje se nalaze sa desne strane ti tu skreces levo i ides putem i dolazis do nas ... pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan E pa posto ste i u mom kraju ja cu bas da dodjem i da cestitam!!! Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 14, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ToooO Makice! Imas objasnjenje kako da stignes do nas, ocekujemo te! Mislim da cemo do 11h stici tamo, pa ti dodZi kad god ti odgovara... vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 14, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezimo spisak... 0. Negro i Negrita 1. Sergio 2. Arsa i Nina 3. Milke i Sarita 4. Peki (subota bi bila extra) 5. MarioZ 6. Zokki 7. Zippo 8. Jocke 9. kobra 10. Lazic 11. Vlajko 12. Vuja (mozda) 13. Evil_baby 14. gojko 15. Makica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan ToooO Makice! Imas objasnjenje kako da stignes do nas, ocekujemo te! Mislim da cemo do 11h stici tamo, pa ti dodZi kad god ti odgovara... vidimo se! Izvini Serdjo do 11h??? To ces ti mozda stici tako kasno jer vozis kao baba, ;D a mi pravi vozaci cemo stici do 10h, mislim sta je 30 km, nista... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pitao dva drugara, skuterasa, putnika, ako su rasplolozeni...beverli 250, i energy 50 na steroidima ;D Nisu Honde, nisu ni motori, ali daj sta das, jedan je sluzbeni, a ovaj drugi je u duznickom ropstvu za energy ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Makica: Mislim da sam te video danas oko 11:20 kod skretanja ka crkvi...Prolazio sam sa bratom(saab93), kolima, i u mimohodu gpz500, a bata kaze, e, sto je lepo videti devojku na motoru, ako nema jos neka gpz500 u Obrenovcu, mislim da si ti... Inace bas je bila rasprava sa njegovom starijom cerkom skuter/motor u tom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezimo spisak... 0. Negro i Negrita 1. Sergio 2. Arsa i Nina 3. Milke i Sarita 4. Peki (subota bi bila extra) 5. MarioZ 6. Zokki 7. Zippo 8. Jocke 9. kobra 10. Lazic 11. Vlajko 12. Vuja (mozda) 13. Evil_baby 14. gojko 15. Makica 16. zec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zizu74 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Druze pratio sam ti muku...nek ti je sa srecom makina i da ne polazem za A tek u sredu 19.07.2009. i ja bih dosao sutra na proslavu. p.s. lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 14, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa nama ce trebati dosta prasica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu stici tek po podne,ako nije kasno oko 17h dolazim... @Makica: Mislim da sam te video danas oko 11:20 kod skretanja ka crkvi...Prolazio sam sa bratom(saab93), kolima, i u mimohodu gpz500, a bata kaze, e, sto je lepo videti devojku na motoru, ako nema jos neka gpz500 u Obrenovcu, mislim da si ti... Inace bas je bila rasprava sa njegovom starijom cerkom skuter/motor u tom trenutku Ja sam 100% ! Jedna jedina na GPZ-u 500, a i jedna od retkih na pravom motoru . Vracala se sa treninga.. P.S. Kakav skuter da dete slomi vrat,bolje pravi motor pa da zna sta vozi i bude bezbednija na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Prase, prase, prase, ... Salim se, ali pomalo. Svinjski vrat je upravo stigao u nas skromni dom i jedva ceka da ga usolim, pobiberim, jos nesto tajni dodam i poneku lepu rec i ostavim tako da zanoci pod Kosmajem za ujutru. A sutra - vatraaaaaa i rostiiiiiiilj. ;D Mi krecemo valjda oko 08 iz Mladenovca, videcemo kako budemo legli nocas. Eno je Negrita brise motor u garazi, a ja idem da se mucim sa mesom... Vidimo se sjutra, dotle - MISLITE O TOME! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan @ Negro Ne treba da ides do 1000 ruza, brze je da skrenes ka Ripnju kod restorana Avalski cvet, izadjes u centar Ripnja i odes odatle levo, uzbrdo, pored pijace pravo na Ibarsku. Odatle, levo Ibarskom stizes do mostanice i izlazis u Ubu, ili desno pa na obilaznicu. Skracujes voznju za bar 15km, a mnogo je manja guzva. Ako idemo i mi, dogovoricemo se, pa idemo zajedno @Misa i LJilja: Jel idete??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7138 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne idemo, na zalost, ali to ne sprecava tebe i Negritu da svratite na kafu, malo popricamo, pa nastavite dalje. 064/1675-894, zovite me pre nego sto krenete iz Mladenovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Mi bas i nismo neki ranoranioci tako da cemo ici navrat-nanos sigurno, ali u povratku ako ste kuci sve je moguce. Jel vazi poziv i za predvece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7138 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Predvece idemo na rodjendan . Ajde neki dan onda, cujemo se i da se vidimo. Sergio!!!! Zao nam je, ali, proci ce ovo bez nas. Lep provod vam zelimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 14, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Predvece idemo na rodjendan . Ajde neki dan onda, cujemo se i da se vidimo. Sergio!!!! Zao nam je, ali, proci ce ovo bez nas. Lep provod vam zelimo. A bio je cool tip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Imaju ljudi obaveze, razumej ih... Ali da, bice vam zaoooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7138 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nece mi BITI, VEC nam je zao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 14, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan E bre Miso I Ljiljo, pa breeeeeeeee ... zar cete da nas izdate sad kad nam je najteze?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad, misIm, u najodsudnijem trenutku po zajednicu odustaše glavni glasnogovornici krkačine i raznoraznih svinjarija :'( !!!! Pa šta ćemo sad mi, jadni bez štovanih drugarCa i drugova predvodnika??? ALI, verujte, daćemo sve od sebe da VE ne obrukamo u obračunu sa tom odurnom svinjećom vratinom i još ćemo dokupiti nešto za mezetluke, čisto da opravdamo ukazaTo nam poverenje nedostajućih nam koleZa iz 100+ klase. Eh Eh EH, sad sam se iznerviro pa sam već ogladneo i ožedneo.... šifra : - mljac, žder, krk, glo-glo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je kod Bolikica što nije smak sveta, MZ je uvek tu. Nažalost, danas radim. Želim vam lepu vožnju i DOBAR APETIT! Pa kačite slike da vidimo kako radi podmazivanje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Evo mi smo upravo stigli kuci i odmah moram da se zalim: pekao sam rostilj od 11 do 15:30, ispekao cca 15kgr mesa, svi smo jeli i OSTALO JE JOS!!!! SRAMOTA!!! Da ostane toliko mesa, niko se nije nadao. Ali niko se nije nadao ni da ce pomahnitali motoristi da pazare celu kasapnicu!!!! Slike slede, moram da razvijem film Svako ko nije dosao na Sergijadu u okviru manifestacije Mislodjin 2009. iz mesta se zajebo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...