Jump to content

Moto Zajednica

UmrEla mi HONDA - OPERACIJA USPELA!!! :)

Recommended Posts

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Od svih jestiva i pića

najvolijem pitu od detlića (čitaj ćevapćića)

dobra je koka, dobar je petlić,

al za pitu najbolji je detlić  :D :D :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1847 postova

Kao AUTOR ove teme, zvanicno odobravam offtopic-ovanje na temu krkanja rostilja, ovo odobrenje vazi dok ne stignu karike. Onda cemo se vratiti originalnoj temi i mojoj Hondi ;D :D :D

• Zainteresovan, 453 postova
  • Motocikl: Magare (F800ST)

Kao AUTOR ove teme, zvanicno odobravam offtopic-ovanje na temu krkanja rostilja, ovo odobrenje vazi dok ne stignu karike. Onda cemo se vratiti originalnoj temi i mojoj Hondi ;D :D :D

Ja kao autor krkanja rostilja i glavne njegove ideje vodilje, dobrovoljni sponzor istog i jedan sa liste onih 100+kgr potpuno ODOBRAVAM KRKANLUK  ;D, sve lepe reci o njemu  ;D i sve sto ide kao salata  ;D, a Sergio neka se potrudi da svo ovo mucenje u cekanju karika ne ostane uzaludno vec sto pre da se sastanemo.  ::)

I da, mmmmmmmmm  :P

• Svrati ponekad, 140 postova

karike upravo stigle do mene...neznam kako da mu zahvalim na ovakvom poklonu posto ja sa svojom "matorkom' krecem za koji dan put Zadra a taman mi dobro dosle nove karike... :D :D :D :D :D :D...uf da vec mi je poklonio novi set dihtunga neki mesec ranije taman da kompletiram...

a imam i jednu crnu hondu u garazi u delovima "bez karika i digtunga " pa ako nekom treba....... :D :D :D :D :D

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125.

Hvala bogu da su stigle karike,vec sam poceo da budem nervozan.obavezno stavi slike montiranja karika ,stelovanja ventila....

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81
Hvala bogu da su stigle karike' date='vec sam poceo da budem nervozan.obavezno stavi slike montiranja karika ,stelovanja ventila....[/quote']

Konacno da neko prokomentarise ON topic! :D

Slika ce biti, sutra pocinje operacija, tj. zatvaranje... ;)

Sto se ventila tice, ventili su nastelovani kad je glava odnesena na obradu. Tom prilikom je poravnata glava, ocisceni ventili (garez), uslajfovani sicevi ventila, zamenjene SVE gumice ventila (16) i na kraju ventili nastelovani po tolerancijama iz servisne knjizice. To nismo radili mi, niti sam bio prisutan kada je to radjeno tako da slike nemam...

a sad da odgovorim ovima sto mi offtopic-uju temu.... :D :D

Ja kao autor krkanja rostilja i glavne njegove ideje vodilje, dobrovoljni sponzor istog i jedan sa liste onih 100+kgr potpuno ODOBRAVAM KRKANLUK  Zelenko, sve lepe reci o njemu  Zelenko i sve sto ide kao salata  Zelenko, a Sergio neka se potrudi da svo ovo mucenje u cekanju karika ne ostane uzaludno vec sto pre da se sastanemo.  Prevrtanje očima

I da, mmmmmmmmm  Jezik

Po Scapolo-vim recima, honda ce da se vozi verovatno za sl. vikend! Znam da je ovo pravo mucenje za celu 100+kg ekipu koja prati temu i ovom prilikom im se izvinjavam. Nadam se da se uskoro vidimo i da ce dvomesecna glad za rostiljem i svime sto ide uz to, uskoro biti okoncana! :D

Tesko' date=' probao sam, ne radi Namigivanje[/quote']

Prijatelju dragi, ti toliko glasno hrces da ne bi pomoglo ni kad bi te stavili u "gluvu sobu" :D

Od svih jestiva i pića

najvolijem pitu od detlića (čitaj ćevapćića)

dobra je koka, dobar je petlić,

al za pitu najbolji je detlić  Cheesy Cheesy Cheesy

Mani se ti poezije nego budi u pripravnosti jer cim Hondi udahnemo novi zivot, idemo da mi napravimo crash barove! :D

Za detlica cemo lako ... ;D

karike upravo stigle do mene...neznam kako da mu zahvalim na ovakvom poklonu posto ja sa svojom "matorkom' krecem za koji dan put Zadra a taman mi dobro dosle nove karike... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy...uf da vec mi je poklonio novi set dihtunga neki mesec ranije taman da kompletiram...

a imam i jednu crnu hondu u garazi u delovima "bez karika i digtunga " pa ako nekom treba....... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

bicu kratak i jasan. Ne igraj se s' zivotom :D :D :D

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Konacno da neko prokomentarise ON topic! :D

Da se ne lažemo jer smo svi naši: ova se tema na ćumuru bazira a tebi se bre pokvario motor u nevreme pa odosmo u OFF sa kojekakvim Švabama i karikama. :D

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Варадеро

Ja bih ako ne zamerate dodao još jedan veoma važan deo koji takođe zahteva obradu u dužem vremenskom periodu na laganoj temperaturi.

Zovu ga KOTLIĆ (mada nekad gabariti ne odgovaraju imenu) a sadržaj istog zavisi samo od mogućnosti i afiniteta.

Predlažem da se doda kao obavezan u ovoj sergio-voj deobi sreće sa kolegama mu dvotoćkašima.

;-)

• Drug član, 3029 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Moj glas uvek ide radije kotlicu nego rostilju. Ali, jedini jke problem sto gladan svet na njega ne moze da ceka, ako im je na videlu i neka crkotina spremna da se termicki obradi na usijanom uglju. Tako da, kombinacija rostilja i kotlica je iyvodljiva samo i jedino ako se neko potrudi i pre najezde skakavaca /tj gladnih bajkera/ pristavi najmanje 3 sata ranije kotlic i dovede ga u skoro gotovu fazu u momentu kada se prvi komad mesa /od pripremljenih 20kg/, stavi na zicu.

Samo tako moze da se postigne sazvucje svetova, tj, da se jede rostilj preliven onim sto je izvadjeno iz kotlica. Ko to prezivi, ne gine mu sledeci, poslednji, tzv terminalni stadijum, direktno intravenozno unosenje rastopljene masti u krvotok. Tek tada covek shvati koliko boja zapravo, ima zivot.

• Drug član, 1260 postova

Moj glas uvek ide radije kotlicu nego rostilju. Ali, jedini jke problem sto gladan svet na njega ne moze da ceka, ako im je na videlu i neka crkotina spremna da se termicki obradi na usijanom uglju. Tako da, kombinacija rostilja i kotlica je iyvodljiva samo i jedino ako se neko potrudi i pre najezde skakavaca /tj gladnih bajkera/ pristavi najmanje 3 sata ranije kotlic i dovede ga u skoro gotovu fazu u momentu kada se prvi komad mesa /od pripremljenih 20kg/, stavi na zicu.

Samo tako moze da se postigne sazvucje svetova, tj, da se jede rostilj preliven onim sto je izvadjeno iz kotlica. Ko to prezivi, ne gine mu sledeci, poslednji, tzv terminalni stadijum, direktno intravenozno unosenje rastopljene masti u krvotok. Tek tada covek shvati koliko boja zapravo, ima zivot.

Cista poezije!!  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

+ 1 !!!!!  ;D

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

evo samo da se javim posto sam iz woolffuck-a (sela na severu CGa ) sisao u civilizaciju Podgorice i prva stvar mi je bila da proverim dal ste sastavili hondu... ajte ljudi sastavljajte i stavljajte slike....

Poz

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Варадеро

Montaža ide u dobrom smeru.

Spakovana glava, klipovi (karike perfektne).

Kada sam otišao iz radionice bila je u toku akcija uzupčavanja.

Sačekaćemo još malo izveštaj i slike od ser gio-a.

Nadamo se vikend probi.

I da zalijemo.

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

ukratko .. sve ok, radovi su u toku, nemojte da brinete, vise informacija sutra/prekosutra... toliko... :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja