Jump to content

Moto Zajednica

5. Moto GP Italija, Mugello

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 125 postova
  • Motocikl: kawasaki

E urekao sam ga, ustvari nije on kriv vec onaj ludak Simonceli, strasno me nervira kako bezobrazno vozi i uvek je takav, pogotovo sto je sad na domacem terenu!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Kakvo ludilo od trke. Inace navijam za Pasinija pa mi je srce na mestu. Da sam rezirao ovakvu trku ne bih mogao ovako da je smislim. Nadam se da GP biti ovako uzbudljiva kao ove dve prethodne.

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

aaaaaaaaaaaa jel svima pukao link pred start sada ili samo meni :(

Nije pukao samo link, i Lorenzo je pukao ili izletio sa staze u pozdravnom krugu. Mokra trka, svi krecu sa kisnim, cekaju susenje staze i mjenjanje motora. Le Man again.

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Ogi bre, pa uvedi SBB i sve ces da gledas ;)

Nego, 125-ice odlicne ali 250 fantasticna trka  :o

A sad...avanti Rossiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :P

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ovaj Kawasaki ide ko nenormalan!  :o

• Drug član, 3618 postova

E urekao sam ga, ustvari nije on kriv vec onaj ludak Simonceli, strasno me nervira kako bezobrazno vozi i uvek je takav, pogotovo sto je sad na domacem terenu!

Slazem se sa tobom.

• Svrati ponekad, 125 postova
  • Motocikl: kawasaki

Ovaj DSF stalno pusta reklame, pola interesantnih stvari nisam video. A sta kazete za Pedrosu, kakav start, izlece ko iz topa!, a za Melandrija je steta sto nije ostao na boljoj poziciji, bas sam se radovao u jednom trenutku dok je vodio, ali nije dugo potrajalo, steta! POZDRAV

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Stonerko kaze da su poceli dobro, da je uhvatio odlican ritam, ali da se malo kasnije ta kisna guma skoro raspala, takoda nije mogao da ucini nista sa njom, potom je dosla zamjena motora i krenuo je kako treba, stigao do prve pozicije, a onda ako samo dobro razumio je imao nekih problema sa kvacilom, cak da je pomislio da nece zavrsiti trku, ali na njegovu srecu, do kraja je bilo onako kako je zelio. Bilo kako da prodje u Mugellu, ovdje je za njega uvjek uzivanje.

Lorenzo je rekao da je poslije zagrijavanje jutros bio zabrinut, medjutim, jos vise se zabrinuo posto je slozio motor pored staze u pozdravnom krugu, a onda jos kad je dosao onaj klizajuci start, svi su ga pretekli, ali je uspio da dodje do pravog ritma, a kad je presao na drugi motor sve je islo kako treba  i kaze da je ovaj uspjeh kao san, nije se bas tome nadao poslije ovoliko pehova.

Rossi je izjavio da poslije sedam uzastopnih pobjeda, steta sto nije ponovio, ali nije nista strasno. I inace nema srece kada je u pitanju ovakav tip trke, pa je podijum pred svojim obozavateljima bolji nego nista. A i razlika medju vodecim nije velika , tako da nije strasno. Ceka se sljedeci Moto GP vikend u Spaniji.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja