Abdullah100k 8 Napisano Avgust 28, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A slikala je devojka koja nema veze sa fotkanjem i to na idiJotu... u stvari ne... idiJota je slikala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan By Evil_Zo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan By Evil_Zo... hahah odlican je taj Evilov aparat sa jedne strane jedna a sa druge druga Afrika-ili je to jedna Afrika a sa svake strane razlicito ofarbana :D...Lepa kompozicija Rade, a sto ti cuci...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan hahah odlican je taj Evilov aparat... Aparat je Lancijin, SONY A700, ali me je Laza fotkao. ... sa jedne strane jedna a sa druge druga Afrika-ili je to jedna Afrika a sa svake strane razlicito ofarbana :D...Lepa kompozicija Rade, a sto ti cuci...!!! Pa, nisi daleko. To je ustvari Africa RD 07/03. Prosle godine mi je Jimmy, takoreci ispred nosa, oteo ovu RD03, dok sam se ja konsolidovao sa kintom. Obzirom da se njemu svidja moja, odlucili smo da ih podelimo po uzduznoj osi i sada smo mirni. ;D Slikacemo i Jimmy-ja sa njegovom (RD 03/07), pa da nam kazes cija je lepsa... levo/desna, ili desno/leva kombinacija. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 4, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na svim fotkama ja ;D Iskopacu i neke fotke gde sam ja slikala druge...toga imam milion...samo da nadjem bash dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan lepe slike, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u pokkretu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 6, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Wow, super su ti slike! Gde si slikala? Jel' ovo neko s' foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih iz pokreta. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Iskopah i ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 14, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Sve pravilno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, gde je ovo slikano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sve pravilno. Tako je... pravilan smer iz jednosmerne ulice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 15, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Mada mislim da sam "malo" preterao sa obradom ali... nesto mi se svidelo ovako "nasvirano". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, gde je ovo slikano? Juzna strana Golije, koja gleda prema Pesteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kepo. Prava divota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Septembar 18, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Juzna strana Golije, koja gleda prema Pesteru. A gde bi drugo bilo nego na Goliji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije na planini iznad Muljazove kuce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 22, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam malo postao dosadan ali ova mi je nekako bas dobra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Malo je van fokusa ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Septembar 28, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan foto by BusMan By jimmy31, shot with FinePix S6500fd at 2009-09-27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Evo malog doprinosa, neke slike su već postavljene a ne bih ni da dupliram iz drugih tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...