drag 6 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore. Jesi stavio VEMS i koji protok injektora imaš ? Ajd mi molim te reci koji turbo imaš gore ( karakteristike, trim, A/R ) jer pokušavam da nađem kompresorsku stranu od T34 ili od T4, ali nema. Probat ću da zovem onoga u Užice ! Ne, jos nisam stavio VEMS. 800 euro i + 800 da usteluju na DYNO. Mozda sledece godinu. Ali sad kako radi motor, mozda nije ni potrebno. Turbo je od Audi TT, neki Garett. Neznam karakteristike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Yoshimura breg. Cena 700 euro Wiseco set. Kovani klipovi 1216 ccm. kompresijski omjer: 12,5:1. Cena 800 euro K&N oval. Sportski vazdusni filter. 150 euro Wiseco set. Kovani klipovi 1340 ccm. kompresijski omjer: 13:1. Cena 800 euro Mike Tompson MCR zadnja guma sa DOT oznakom. Samo za trke ubrzanje. 190/50 ZR 17 73W cena: 300 euro 063-543-932 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre malo boli glava od ovih cifara , plasim se da pitam jesi li podvukao crtu troskova do sada ( bez tvog rada ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Sa kolikom ćeš kompresijom ići ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Sa kolikom ćeš kompresijom ići ???? 1.5 A sad imam malo vreme, pa nastavim dalje. Na Batajnicu nisam mogao trkati, jer crknio je 1 cvecice, a rezervni nisam imao. Posle Bataju isao sam na Kunmadaras. Ta mo bio je svasta. Prvi put kad isao sam na trening, kvacilo nije bio dobro. Digitalno radio. Kad pustio sam rucke za kvacilo, nista-nista, pa od jednom uhvatio. Izvadio sam centrifugalna kvacilo, ostao je tako kako je bio. Nisam mogao ni znao da popravim. Takmicio sam ovakvom los kvacilom. Opet stanem na startnu liniju, krenem i preko 4000 obrtaja samo 3 cilindar radi. Ulazim u depo, i nasao sam kvar. Iz sibera ispao igla. Vracam se na start, pa opet, ali sad na drugi karburator. Popravim, pa na start. Na 400 metar pao mi je cev od turbo. I ovde zavrsio sam takmicenje. U kuci naslismo sa drugom Nandikom, problem kvacilo. Popravilismo, pa proba ovde u ulicu. Radi super. Posle toga isao sam u Austriju. Ovde: http://www.msc-mohw.at/ Prvi put je bio, da bez problema isao sam na takmicenje. Ali opet ne bi rekao da 100% bez problema, jer od oko 300 m nestane mi benzin. Zbog toga, jer izmedu rezervoar i pumpa za benzin, ima cev koji je tanko (precnik 8mm). Saznao sam da minimum 12mm treba da bude, ali bolje ako odmah stavim od 14mm. Osvojio sam 2. mesto. :o Sad spremam za Kunmadaras (20-23.08.2009) na Evropski Prvenstvo. Na motor hocu da stavim interkuler (+40ks) i najverovatno stavicu i nitro (+60ks). Ovako trebalo da bude preko 420ks. Ako ne crkne. Videcemo. Slike napravjen u Austriju. Depo i naravno pivo Pehare. Subotu uvece u sator. Zajedno su kod stola: talijani, madari, austrianci i ja iz srbije! Zajedno smo pili i dogovarali mototrke i ostale probleme. Na startnu liniju cekam zelenu signal. Vracanje nazad. Na zalost nije bio dovoljno siroko staza i organizator nije dobio dozvolu da napravi. Trening u subotu. "Paparazzi" bio je negde na 60 feet (18m). Pored mene je Yamaha RD350. Vozac negde blizu 70 godina :o !!! Protiv Hajabusa iz Madarska. Cekanje da stizem u red. Vrucina preko 40 celzijusa! Pored "Paparazzi" negde na 60feet. U finale. Cestitam za prvo mestu. Vozac: Torgler Julian iz Austrije. Nekoliko slika pravio sam sa telefonom, a gde se pise na sliku copiright.... pravio je Ernst Gruber ( Paparazzi) Ostale slike (oko 4000 kom) pogledajte na njegovom webstranu. http://ernstl.dragspace.at/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Torgel Julian, Suzuki gsx-r 1000 nitro 9.6 sec 2. Benak Vilmos (Drag, ovo sam ja ), Suzuki gsx-r 1100 turbo 9.7 sec 3. Wolfgang Windwarder, Kawasaki zx12 nitro 10.1 sec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast drag! cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast drag! cestitam! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Da ga zavrsim ovaj temu. Motor ( Suzuki GSX-R 1100 Turbo-Nitro ) prodaosam. :'( Odneli su za Madarsku. Sve sam dao sa masinom. Mene je kostao negde 15000 euro, bez rada, a prodaosam za 3000. Sad vozim Kawa Z 750. Bar sad mogu da idem na susretima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sto tako malo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Jako jednostavno, nisu nudili vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Avgust 5, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jbg :-\ , hoces li jos da se bavis dragsterima , planiras nesto novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan 90% zavrsiosam. Previse puno kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ga zavrsim ovaj temu. Motor ( Suzuki GSX-R 1100 Turbo-Nitro ) prodaosam. :'( Odneli su za Madarsku. Sve sam dao sa masinom. Mene je kostao negde 15000 euro, bez rada, a prodaosam za 3000. Sad vozim Kawa Z 750. Bar sad mogu da idem na susretima. Žao mi je što to čujem al u ovoj zemlji ne možeš preživeti baveći se sportom osim ako trćiš za loptom (ili trgujrš onima što trče za loptom)... Bilo je lepo i poučno čitati o prepravkama i nadogradnjama motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo je ekstra , drag iskustvo iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jbg, bar se nesto kotrlja.... veliki pozdrav drag! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Drag i svaka cast na ulozenom trudu! Bilo je cast pratiti temu ovih par godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan moram nešto napisati u ovu temu, da ju lakše mogu naći ... :takoje: svaka čast na projektu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...