Jump to content

Moto Zajednica

Organizovan odlazak na Jagnjijadu, 30. Maj 2009

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 209 postova

Ja prosto ne znam šta da kažem. Jagnjeća brigada je sinoć oko osam sati stigla na Trešnju na kafu, vrlo gladna ???

Veče se završilo u kafanici u Ralji sa odličnim roštiljem, pa da ih čovek prosto pita gde su bili ceo dan. Na JAGNJIJADI?

P.S. Koliko sam obaveštena, kolateralna šteta je jedan fotoaparat i jedna vozačka dozvola. Sudeći po slikama i nisu loše prošli ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Ferdinand

Ljiljo, pa ne možeš očekivati da budu siti od one veknice leba  ;)

Istina neki su dobili i jagnjetine, ali koliko vidim ne i oni :D

Drago mi je da ste se lepo proveli

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ja prosto ne znam šta da kažem. Jagnjeća brigada je sinoć oko osam sati stigla na Trešnju na kafu, vrlo gladna ???

Veče se završilo u kafanici u Ralji sa odličnim roštiljem, pa da ih čovek prosto pita gde su bili ceo dan. Na JAGNJIJADI?

P.S. Koliko sam obaveštena, kolateralna šteta je jedan fotoaparat i jedna vozačka dozvola. Sudeći po slikama i nisu loše prošli ;)

ma vredelo je sve pare!Sad vidim da je trebalo da idem za Ralju sa vama  :D

• Drug član, 2143 postova

ma vredelo je sve pare!Sad vidim da je trebalo da idem za Ralju sa vama  :D

Peco sine, pa treba da se slusaju stariji...

;)

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Malo utisaka od mene :)

Organizacija odlicna!Ekipa (sudeci po slikama) extra...iako se znamo preko tastature samo,stvarno se osecam kao da se znamo dugo..i da cemo se i dalje druziti!

Prvo bih zeleo da se zahvalim Saletu (lanci88) i njegovoj lepsoj polovini,koji su se odrekli voznje sa grupom da bi ispostovali mene (najsporijeg od sve dece) i moje ucestvovanje u voznji;iako najsporiji,nas troje smo kao prethodnica (sto rece neki od domacina),prvi stigli u Jagnjilo,rasterali  kisu dok je Sale pokusavao da nadje kapu :)

Zatim da se zahvalim i Lord_oblivionu sto se vracao sa mnom i sto smo peglali (pod)avalske krivine.Stvarno neponovljiv osecaja u odnosu na ravnu Vojvodinu.

Ovo mi je prva veca,duza voznja sa BJB drustvom,sve do sada su bile akcije po BG i zalim sto nemam neki jaci motor,jer sigurno ne bih propustio nijednu voznju.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Malo utisaka od mene :)

Organizacija odlicna!Ekipa (sudeci po slikama) extra...iako se znamo preko tastature samo,stvarno se osecam kao da se znamo dugo..i da cemo se i dalje druziti!

Prvo bih zeleo da se zahvalim Saletu (lanci88) i njegovoj lepsoj polovini,koji su se odrekli voznje sa grupom da bi ispostovali mene (najsporijeg od sve dece) i moje ucestvovanje u voznji;iako najsporiji,nas troje smo kao prethodnica (sto rece neki od domacina),prvi stigli u Jagnjilo,rasterali  kisu dok je Sale pokusavao da nadje kapu :)

Zatim da se zahvalim i Lord_oblivionu sto se vracao sa mnom i sto smo peglali (pod)avalske krivine.Stvarno neponovljiv osecaja u odnosu na ravnu Vojvodinu.

Ovo mi je prva veca,duza voznja sa BJB drustvom,sve do sada su bile akcije po BG i zalim sto nemam neki jaci motor,jer sigurno ne bih propustio nijednu voznju.

ih bre, pa Ti sad napravi neko veliko delo od te voznje, a ustvari smo se samo oko sat vremena dosadjivali cekajuci ove brze :)

Nema veze za motor i brzinu, uvek je tu neko sa kim ces ici, samo treba volje da se krene a ostalo klizi samo po sebi. Idemo dalje u voznje.

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Upravo sam sa mojim dobrim kumbarom Andijem pregledao sve slike sa goreopisane velicanstvene manifestacije...sta reci, kum Grk je odusevljen voznjama, druzenjem, slikama, akcijasima...

Kaze: "Vi Srbi ne mozete nikad propasti, ovakve vesele ljude sam video sinoc na svojoj svadbi i sad na slikama iz Srbije...sad mi je tek jasno kakvi ste vi ljudi, ma ljudine! :D "

Imate veliki pozdrav od kumasina Andeasa Antioxosa koji radi kao projektant automobila u BMW-u i koji mi je bio vodic po "BMW Welt"-u pre neki dan (bice posebna tema o tome kad se vrnem u Bgd)

• Drug član, 3021 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

@ Greca

Jok, nabode me onaj toceni jelen. Moram da menjam firmu.

@Arakis

Ma, dovedi kuma ovde, da vidi kako BMW nije nista spram naseg uzivanja u "sitnim" stvarima. I kad se vracas, bre?

• Drug član, 2143 postova

Kisa je malo pokvarila zabavu, uogasila zar za jaganjce,nije bilo mnogo ljudi - barem ne dok smo mi bili tamo, ali zato je bila tu ekipa "BJB-Kad Jaganjci Utihnu"...

;)

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: CBR 600 RR

Iako su neki zeleli da slike ostanu cenzurisane,nije vredelo...

Neka se sad oglasi taj andejo...  ;)

Nema ga.. Stidi se!  ;D

• U prolazu, 4 postova

Iako su neki zeleli da slike ostanu cenzurisane,nije vredelo...

Neka se sad oglasi taj andejo...  ;)

Nema ga.. Stidi se!  ;D

Xexex , lepe slike ... ko se to stidi dusanka ?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja