Ćili 674 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Au, Mrle sine na sta licis ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosto ne znam šta da kažem. Jagnjeća brigada je sinoć oko osam sati stigla na Trešnju na kafu, vrlo gladna ??? Veče se završilo u kafanici u Ralji sa odličnim roštiljem, pa da ih čovek prosto pita gde su bili ceo dan. Na JAGNJIJADI? P.S. Koliko sam obaveštena, kolateralna šteta je jedan fotoaparat i jedna vozačka dozvola. Sudeći po slikama i nisu loše prošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ljiljo, pa ne možeš očekivati da budu siti od one veknice leba Istina neki su dobili i jagnjetine, ali koliko vidim ne i oni Drago mi je da ste se lepo proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosto ne znam šta da kažem. Jagnjeća brigada je sinoć oko osam sati stigla na Trešnju na kafu, vrlo gladna ??? Veče se završilo u kafanici u Ralji sa odličnim roštiljem, pa da ih čovek prosto pita gde su bili ceo dan. Na JAGNJIJADI? P.S. Koliko sam obaveštena, kolateralna šteta je jedan fotoaparat i jedna vozačka dozvola. Sudeći po slikama i nisu loše prošli ma vredelo je sve pare!Sad vidim da je trebalo da idem za Ralju sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosto ne znam šta da kažem. Jagnjeća brigada je sinoć oko osam sati stigla na Trešnju na kafu, vrlo gladna ??? Veče se završilo u kafanici u Ralji sa odličnim roštiljem, pa da ih čovek prosto pita gde su bili ceo dan. Na JAGNJIJADI? P.S. Koliko sam obaveštena, kolateralna šteta je jedan fotoaparat i jedna vozačka dozvola. Sudeći po slikama i nisu loše prošli ma vredelo je sve pare!Sad vidim da je trebalo da idem za Ralju sa vama Peco sine, pa treba da se slusaju stariji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 31, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Malo utisaka od mene Organizacija odlicna!Ekipa (sudeci po slikama) extra...iako se znamo preko tastature samo,stvarno se osecam kao da se znamo dugo..i da cemo se i dalje druziti! Prvo bih zeleo da se zahvalim Saletu (lanci88) i njegovoj lepsoj polovini,koji su se odrekli voznje sa grupom da bi ispostovali mene (najsporijeg od sve dece) i moje ucestvovanje u voznji;iako najsporiji,nas troje smo kao prethodnica (sto rece neki od domacina),prvi stigli u Jagnjilo,rasterali kisu dok je Sale pokusavao da nadje kapu Zatim da se zahvalim i Lord_oblivionu sto se vracao sa mnom i sto smo peglali (pod)avalske krivine.Stvarno neponovljiv osecaja u odnosu na ravnu Vojvodinu. Ovo mi je prva veca,duza voznja sa BJB drustvom,sve do sada su bile akcije po BG i zalim sto nemam neki jaci motor,jer sigurno ne bih propustio nijednu voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu fotku postavljam za foto-koler-aj-di ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan uuuhhhhhhh.....sta sam propustio, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Malo utisaka od mene Organizacija odlicna!Ekipa (sudeci po slikama) extra...iako se znamo preko tastature samo,stvarno se osecam kao da se znamo dugo..i da cemo se i dalje druziti! Prvo bih zeleo da se zahvalim Saletu (lanci88) i njegovoj lepsoj polovini,koji su se odrekli voznje sa grupom da bi ispostovali mene (najsporijeg od sve dece) i moje ucestvovanje u voznji;iako najsporiji,nas troje smo kao prethodnica (sto rece neki od domacina),prvi stigli u Jagnjilo,rasterali kisu dok je Sale pokusavao da nadje kapu Zatim da se zahvalim i Lord_oblivionu sto se vracao sa mnom i sto smo peglali (pod)avalske krivine.Stvarno neponovljiv osecaja u odnosu na ravnu Vojvodinu. Ovo mi je prva veca,duza voznja sa BJB drustvom,sve do sada su bile akcije po BG i zalim sto nemam neki jaci motor,jer sigurno ne bih propustio nijednu voznju. ih bre, pa Ti sad napravi neko veliko delo od te voznje, a ustvari smo se samo oko sat vremena dosadjivali cekajuci ove brze Nema veze za motor i brzinu, uvek je tu neko sa kim ces ici, samo treba volje da se krene a ostalo klizi samo po sebi. Idemo dalje u voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sad se nekako pribrah... Ma, jos nisam, sutra cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sad se nekako pribrah... Ma, jos nisam, sutra cu Jel to od one rakije sto nisi pio ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 31, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam sa mojim dobrim kumbarom Andijem pregledao sve slike sa goreopisane velicanstvene manifestacije...sta reci, kum Grk je odusevljen voznjama, druzenjem, slikama, akcijasima... Kaze: "Vi Srbi ne mozete nikad propasti, ovakve vesele ljude sam video sinoc na svojoj svadbi i sad na slikama iz Srbije...sad mi je tek jasno kakvi ste vi ljudi, ma ljudine! " Imate veliki pozdrav od kumasina Andeasa Antioxosa koji radi kao projektant automobila u BMW-u i koji mi je bio vodic po "BMW Welt"-u pre neki dan (bice posebna tema o tome kad se vrnem u Bgd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ocemo reprizu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @ Greca Jok, nabode me onaj toceni jelen. Moram da menjam firmu. @Arakis Ma, dovedi kuma ovde, da vidi kako BMW nije nista spram naseg uzivanja u "sitnim" stvarima. I kad se vracas, bre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije to sve, evo još malo slika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan aaaa koliko je ludooo bilo, Zakarus i ja ostadosmo do jedno 22:3o pa kod Rusica na rodjendan u Topolu evo ovde ima nesto fotki : http://www.facebook.com/album.php?aid=127564&id=631470131&l=72fd99c47f a upravo prebiram ostatak.. ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan no coment ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bilo "ostalih" ljudi? Na slikama samo BJB Mnogo mi je zao sto sam morao da radim... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kisa je malo pokvarila zabavu, uogasila zar za jaganjce,nije bilo mnogo ljudi - barem ne dok smo mi bili tamo, ali zato je bila tu ekipa "BJB-Kad Jaganjci Utihnu"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Iako su neki zeleli da slike ostanu cenzurisane,nije vredelo... Neka se sad oglasi taj andejo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kakav docek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Iako su neki zeleli da slike ostanu cenzurisane,nije vredelo... Neka se sad oglasi taj andejo... Nema ga.. Stidi se! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iako su neki zeleli da slike ostanu cenzurisane,nije vredelo... Neka se sad oglasi taj andejo... Nema ga.. Stidi se! ;D Xexex , lepe slike ... ko se to stidi dusanka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...