Jump to content

Moto Zajednica

MC "NS RIDERS" MOTO FEST 2009

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Kao i preteklih 15 godina MC "NS RIDERS" organizuje susret u Novom Sadu.

Lokacija (promenjena): STRELISTE mapad.gif

w541.png 

(na ulasku u Novi Sad sa autoputa Bg-Su, ili pre kanala DTD kod benziskih pumpi)

Vreme: poslednji vikend maja (28,29,30,31. 05.)

Obezbedjen kamp sa puno hlada , puno piva, odlicna svirka sa puno mladih bendova koji obecavaju u chetvrtak, petak i subotu, pasulj, defile, bajkerske igre-navlacenje konopca, ispijanje piva itd. itd, striptiz, devojke u kampu :)) i josh dosta iznenadjenja.

Da napomenem, ove godine sviraju manje poznati bendovi, tj. pravimo gitarijadu netakmicharskog duha, shto znachi odlichna muzika do kasno u noc.

Ove godine smo se potrudili i zato pozivamo sve bajkere i ljude raspolozene za 4 dana rock 'n' rolla, motora i najboljeg provoda u Novom Sadu.

[glow=red,2,300][shadow=red,left][move]

www.mcnsriders.com[/move][/shadow][/glow]

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Karta je po meni losa, treba postaviti vecu razmjeru da se vide i glavi gradski praci i ulazi u grad od Petrovaradina i sa Bulevara tj.Mosta slobode. :o Jer ce dosta motorista doci iz pravca Rume - Iriga, pogotovo motoristi iz Zpadnog dijela Srbije i Bosne.  ;)8)

• U prolazu, 23 postova

Naravno da mogu... samo neznam za cega ce ti slike prazne livade...  ???

Ili nisam dobro razumeo  ;D

Bilo kako bilo... eve je satnica Moto Festa...

Cetvrtak 28.05.2009.

- od sabajle - docek gostiju, pa da popricamo po koju...

- 17:00 - Svirka do sutra

Petak 29.05.2009.

- Od sabajle - docek preostalih gostiju, jos chat-ovanja i druzenja

- 17:00 - Svirka do sutra

Subota 30.05.2009.

- od jutra do 12:55 - budjenje

- 13:00 - Pasuuulj

- 15:45 - postrojavanje motora za start defilea

- 16:00 - Start defilea

- 16:45 - kraj defilea i pocetak bajkerskih igara

- oko 18:00 - malo propagande i pocetak svirke do zore

Nedelja 31.05.2009.

- budjenje, treznjenje, kafa...

- fajront

• Vozac A kategorije :D, 929 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Zbog skolski obaveza bicu sprecen da ove godine posjetim ovaj moto skup! :S Mozda ali mozda budu postojale neke sanse da  dodjem ali sumnjam                                                                                                                                    Ali vjerovatno ce neko od Duhova biti tamo!

• U prolazu, 4 postova

Vidimo se!!

Mesto se nalazi na samom ulazu u NS iz pravca Zrenjanina(ili autoputa BG-SU) pre mosta na kanalu DTD. Kad dolazite iz pravca ZR prodjete semafor dolazite do benzinske pumpe, pored pumpe je ulaz STRELISTE !! Svi koji dolaze iz drugih pravaca u NS neka prate putokaze za ZR ili BG.

Nadam se da ce te se snaci.Pozdrav!!! 

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

Ko nađe jos neki ulaz u NS putem, dobije kolor televizor !

Ukoliko dolazite brodom ili čamcem, pristanite na Štrand (popularna gradska plaža) , pa na moto susret ne morate ni dolaziti, ima i na Štrandu zabave :)

Ukoliko dolazite avionom ili helikopterom, sletite na sportski aerodrom Čenej, važi ulazak u NS iz pravca Siriga.

Ukoliko dolazite ispod zemlje, verovatno izbijate na tvrdjavi, pa pratite pravac ka strelištu iz pravca Petrovaradina.

Ostali pravci nisu podržani !

sQTbu_nsmapat.jpg

• Zainteresovan, 632 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

300 dinara po osobi?????  hm....... prosle godine pasulja je bilo na hoooo ruk, pa ko je stigao da ugrabi, ugrabio je. od igara ni primirisalo, za ovu cenu bi trebala organizacija da bude prva liga!!!!!  moze li se tako????

• motoras, 2454 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Dvoje na bajku...hmmmmm....ako je neko racunao to je 600 dindzi za mene i do mene. :o :o :o Ajde te se vi malko preracunajte,pa nas pozovite opet.

• U prolazu, 0 postova

Slazem se da je mnogo  a imao sam nameru da navratim sa ekipom al kad smo se preracunali ostacemo u Zrenjaninu ipak  :-\

• U prolazu, 0 postova

pa sad ne bih o tome dal je puno 300 din karta ali ako me racunaljka dobro sluzi to je manje od 100 din dnevno, to je vise nego smesna cena,evo red velicina za one koji se slabije krecu,bioskop-250-300din,bazen smena dva sata-220din,jednoi pice u lokalu90-100din,litra goriva 100din...ljudi nemojte se brukati raznim komentarima

• U prolazu, 99 postova

pa sad ne bih o tome dal je puno 300 din karta ali ako me racunaljka dobro sluzi to je manje od 100 din dnevno, to je vise nego smesna cena,evo red velicina za one koji se slabije krecu,bioskop-250-300din,bazen smena dva sata-220din,jednoi pice u lokalu90-100din,litra goriva 100din...ljudi nemojte se brukati raznim komentarima

tebe racunaljka mozda dobro sluzi...ali nije isto,ovo je neka sasvim druga prica,nije stvar u novcu vec u principima

do prosle god.sam isao na skup u novom sadu...ali ove ne....niti narednih....

kod vas na skupu gledate maximalno da nam ispraznite dzepove......kazi ljudima kolika je cena pica.ili pljeska,bila prosle godine

i gde je bilo vise naroda u gradu ili u kampu,a o doceku da nepricam gorile umesto domacina.....

zelim vam dobar provod,inace po meni nenudite nista,a ubedljivo najskuplji skup.......

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ja bih isao, ali kazu da ce za ovaj vikend vreme biti SHIT :(

Ako padala kisa, ostajem kuci... U protivnom, eto me.. Ja jos nisam bio na ovom skupu, pa bih licno da proverim sve ove glasine gore napisane :D

• Ne silazi, 5547 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Po svemu sudeci, ja ovaj vikend idem na voznju, a lako moze da se zavrsi bas u NS. U NS volim uvek da dodjem, i nezavisno od skupa, a ovako dve muve jednim udarcem. ;D

• U prolazu, 99 postova

da ima i onih koji bi da im uvek neko drug plati turu,takvima je bolje da i ostanu kod kuce da nekvare sebi dan a  nama ostalima zabavu

ako si mislio na mene.....ok

ja sam taj koji ceka da mu drugi plati gorivo ,pice i normalno ulazak na skup..... otprilike tako cele sezone skoro svaki skup,......i predjem neku sitnicu...oko 15-18 hiljada kilometara,sta cu mozda bi i vise ali se nema :D :D :D

ja sam vam pozeleo dobar provod.....mozda se i vidimo ali u gradu..... :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja