redoran 73 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ne vtek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih Hondu cbr 600f3 ili Suzuki gsx-r 600 srad, sta vi mislite koji je bolji posto vec za srada imam neke pregovore?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan definitivno srad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan HornY 900 '06. ili '05. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan pa sad ako bi dobio na lotou BMW R 1200 GS ili BMW K 1300 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 11, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500 prvenstveno, al' ako ispadne neki povoljan primerak ne bih zaobisao ni dominator 650/500, gpz 500, dr650, teneru, xt, xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Uleteste u temu sa poslednjim postom iz maja 2009-e, e ovo je pravo ozivljavanje teme. Meni se svidja Aprilia Shiver 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad se vec tema revitalizira, mislio sam TA ili F650, ali kad vidim cene i godista, odlucio sam, sprint raptor spt, nov! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Bogami,stvar se lomi... HD sportster 1200 ili kawasaki indian drifter 1500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Januar 12, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem Honda Shadow vt 600... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboy 30 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: srbija Prijavi odgovor kao problematičan kad napunim 18 Yamaha R1... moj san od malena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi napisao kad bi znao http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55779-koji/page__p__954720__fromsearch__1#entry954720 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10623 Napisano Januar 14, 2011 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan posto sam napokon uspeo da kupim svoj motor snova - Hondu VFR 750 , nemam nameru da je prodajem, jedino finansije mogu da me zajebu i nateraju da je prodam-menjam, najverovatnije bi uzeo Kawasaki GPZ 500S noviji model 95< 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drule 4 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Road King Prijavi odgovor kao problematičan ja planiram da uzmem yamahu xvs1300. ako neko vozi ovo voleo bih da cujem iskustva. takodje ako ima neki link gde mogu da pogledam polovne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi motor treba uglavnom za lokal, znaci mali potrosac, okretan ali i da ima dozu ozbiljnosti kad krenem na neki duzi put od 200-300 km, a posto ne planiram da divljam i da kupujem nista od opreme osim kacige, sveo sam izbor na dva modela. To su Honda CB 500 i Kawasaki ER-5, ne treba bi ni jaci ni brzi za stil voznje kakav volim. Znaci laganica 80-90 i da uzivam u voznji i u predelu kroz koji prolazim. Cekam samo da ispadne dobra prilika za kupovinu a da ja imam kes u dzepu i eto radosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi bilo para noviji model Tenere ili mali Strom, ali kako stvari stoje nece to skoro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2663 Napisano Januar 18, 2011 Strucnjak, 1636 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan fz6 fazer. Sasvim moguce za koji dan kad napunim 18 Yamaha R1... moj san od malena Nadam se da ovaj smajli koji si ovde stavio ne nosi neku simboliku, ono kao 18god + R1 = Sa srecom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da planiram da kupim najbolji, najlepsi motor na svetu. NOV MOTOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan V Max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 18, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Covece,matora tema Interesantno je videti kako su neki promenili misljenje U pravu si, sad sam iscitao temu od pocetka, zanimljivo Moj sledeci motor je Suzuki DRZ400(S). Inace ja ne menjam misljenje, kad nesto resim to i ostvarim, pre 2 godine sam mastao o Africi, to sam ostvario, na redu je DRZ Eto ja bio od reci, vozim DRZ je vec jednu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ovakav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 18, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da vozim Jawu bar dve-tri sezone a posle nje ću uzeti najverovatnije neki naked, enduro ili SM, šta mi naleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan yamahu fzx750,samo da se dokopam neke dobre...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Januar 19, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je sledeći Suzuki DRZ400SM. Aca je ostvario plan, nadam se da ću i ja do kraja ove godine uraditi isto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sa 2 godine garancije gsxr 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...