Tom 7 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Purgeru ja mislim da sam te skužio.... A za pivu moraš da dodješ u NS. Čim me put odvede u NS, plačam pivu, Inaće samo da se pohvalim, u subotu je motor sastavljen do kraja i ne bi vjerovali, upaljen:) Radi ko švicarac, malo se čuju ventili (ispada da je u uputstvima ipak ispravno napisano. ventili idu na 0,07 i 0,04 mm), ali osim toga sve je drugo ok. Sada samo da vrijeme poslčuži i juriš u šumu:) Živi mi bili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ako je getriba menjac onda se kupuje ceo tj obe osovine sa zupcanicima znam iz licnog iskustva kosta oko 8000rsd e sada sta je tebi otislo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 16, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno slikica... U principu sam zadovoljan, al me muči rad agregata na visokim obrtajima počinje da trza, majstor Zoltan je sve probao od struje i carba i došao je do zaključka da uglovi bregova na bregastoj nisu odgovarajući pa u jednom trenutku na visokim obrtajima dolazi do istovremenog otvaranja ventila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Januar 16, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, bravo! Jos Mitas E-09 pozadi, trazim istu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 16, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja Mitas je C02 na mom Sprintu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Januar 16, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan ups, moja greska, odlicna je! imam dobru ponudu za istu pa cu da sacekam lovu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan U principu sam zadovoljan, al me muči rad agregata na visokim obrtajima počinje da trza, majstor Zoltan je sve probao od struje i carba i došao je do zaključka da uglovi bregova na bregastoj nisu odgovarajući pa u jednom trenutku na visokim obrtajima dolazi do istovremenog otvaranja ventila... johann Mene je isto mucilo trzanje, ali sam samo promenio CDI i prestelovao smesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Januar 16, 2012 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @ducky Kupujes set zupcanika tj. osovinu miki je upucen imao je problema sa istim.... @johann Pa pojasni to trzanje, ovkao je bilo meni znaci hladan/topao palio i vukao dobro ali recimo preko 6500 pocinje da trza na sitno cim malo popustis gas on normalno vuce ali cim das opet gas trza na sitno zadrzava brzinu kojom ides, ali trza. Kao sto rece dunja ja sam to isto resio promenom cdi-a menjao sam bobinu ali nije bilo potrebe za tim. Odgovara svaki cdi sa 6 izvoda. Lako ces ustanoviti dal je cdi izvuces kabal celu instalaciju sa leve strane odes u prodavnicu skines svoj i stavis njihov i probas ako opet trza, probaj i bobinu da zamenis tj. prekontrolisi kabal od nje do svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducky590 3 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Apollo Orion RX 250 Supermoto Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Johannu na pili! a sto se tice menjaca, nasao majstora i reko je da se menjaju samo zupcanici koji su se polomili, svaki zasebno, da se se menja cijeli menjac. sad cekam kad bude gotov i koja ce cena bit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducky590 3 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Apollo Orion RX 250 Supermoto Prijavi odgovor kao problematičan @ johann e sad, ima vise razloga zasto moze trzat, meni je na visim trzao kad sam stavio otvoren auspuh, a ralog je bio sto nije dobivao dosta goriva, stavio sam vecu diznu i trzanja su nestala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan @johann lepo odradjeno!!!!!!!!! bas mi se svidja, koliko para te je izasla cela prepravka?? bilo bi lepo da imam set takvih guma svasta mi pada na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 17, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na čestitkama. Šta sam sve uradio: Prednji točakod KLX-a 650 s izradom distancera za disk, upasivanje novih ležajeva i izrada noe osovine. Spušten tkz bumperima nazad i napred na prednjim štapovima. EGRventil izbačen Polisport hand protektori Zamenjeno ulje u prednjim štapovima Motul 10 (majko moja koje smeće je bilo unutra) Pročačkan erbox da lakše diše Zamenjene gume full cross Mitas Otvorio izduv E što se problema s visokim obrtajima tiče videćemo... Napolju pada divan sneg i jedva čekam da se isprljam ko svinjče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А да л' би помогле мало тврђе опруге вентила? Тих... колико кажеш.... 6500 обратаја је баш мало. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducky590 3 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Apollo Orion RX 250 Supermoto Prijavi odgovor kao problematičan @ johann zanima me taj EGR ventil, sta se dobije njegovim izbacivanjem, vidim da je spojen i na motor i na karburator. jel to to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Januar 17, 2012 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @ducky Da to je to u principu nista bice malo tisi motor bar kod mene,a izbacio si visk skalamerije zapusis rupu kod auspuha napravis novu plocicu-poklopac a na usisnoj grani karburatoru usrafis sraf i to je to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducky590 3 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Apollo Orion RX 250 Supermoto Prijavi odgovor kao problematičan samo cu onda zatvorit i skratit gumene cijevi od njega. boli ga gledati ovakvog dok je vani suncano vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan e meni je trzao u velikim obrtajima i zamenom bombine cini mi se da je sa nekog skutera radi ko podmazan. inace motor sa ovim gumama je bruka :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Januar 20, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, interesuje me ima li ko od apollasa da prodaje svoju masinu kupio bih jednog apolla. Ili ako neko zna nekog ko prodaje neka mi javi, hvala pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan drugari, vecj duze vreme razmishljam da predjem na neshto jache, pa ako znate nekog ko bi da kupi Apollo, daj da udomimo ovo moje sokocjalo registrovan, sa continental twist sm gumama koje su montirane na kraju proshle sezone i nije preshao ni 1000km sa njima, givi flow koferom. stavljen je i drugi korman zbog zashtita za ruke koje su montirane. ovih dana dobija i novi akumulator...kupljen je i kn filter, no videcju da li cju da ga montiram ili to ostavljam buducjem gazdi...ima i oba nova retrovizora, no ovo je malo starija fotka...mislim da je na satu 6500km, no provericju josh kad odem do garaze, pa cje biti i novih i boljih fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan napisi i koliko ga cenis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos neke podatke, npr. do kad je registrovan, itd i naravno cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tom 7 Napisano Januar 27, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li tko zna koja je oznaka semeringa na zadnjem amortizeru? Btw, sretno danas u rukometu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Da li tko zna koja je oznaka semeringa na zadnjem amortizeru? Btw, sretno danas u rukometu E takodje!!!! ha,ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci ovu vasu rubriku, zaljubljujem se u ovog apollo-a. Inace gledao sam ga na sajmu u BG jos 2007god. evo par linkova gdje su klipovi za neke novije modele ili prerade. http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=NAd9UmXESBI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovaj motoric za odrzavanje, osim onog sto sam prociatao, par teh.nedostataka oko amortizara, plastie zmigavca,,, Kako je se pokazao na tehnicko odrzavanje, ventili,stelovanje,spaner,gumice ventila, trosil ulje, karike, kad treba raditi osvjezavanje karika, karburacija jel precizna ili ubaciti drugi karb... Mozel nesto ukratko??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...