veve 180 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Za I maj sam otisao do Jastrepca ostao gore u miru i tisini 3 dana i vratio se nazad u Beogradsku guzvu... Posto pretpostavljam da nikome nije interesantno da slusa kako sam odmarao i o cemu sam sve razmisljao dok sam to radio.... Zato i necu puno pricati...Imam nekoliko interesantnih fotografija koje bih podelio sa vama... Ljudi koliko je nasa zemlja lepa, pa to je nesto neverovatno! moje utociste: U ponedeljak rano ujutru sam posao nazad u Beograd. Svratio do Krusevca da doruckujem i saznao da ikona Trojerucica iz Hilandara dolazi u 13h u manastir Sv. Luka u selu Bosnjane. Nikako nisam zeleo da propustim taj cin pa sam naravno otisao i docekao Svetu Ikonu. Nazalost, fotoaparat mi je iznenada crkao dan pre i nisam napravio ni jednu fotografiju. Sve bi to bilo normalno da mi te veceri fotoaparat nije bez ikakvog razloga proradio.... Ovakva slicna stvar mi se desila i pre nekih 5 godina... kada sam posao na hodocasce do manastira Sv. Ostrog. Par dana pre, fotoaparat mi se pokvario, bio je u garanciji. Dao sam pokvaren aparat i u medjuvremenu je iskrslo putovanje u Sv. Ostrog tako da ni tu nisam imao fotoaparat... aparat me je cekao kada sam se vratio sa putovanja... Ma ima nesto gore... E da... i da sam otisao u ponedeljak ne bih imao prilike da se upoznam u Krusevcu sa parom koji iz Litvanije pesace po svetu.... sada su na putu do Jerulaslima. Prenocili su kod mog prijatelja u Krusevcu i sada, u trenutku pravljenja ove fotografije polaze prema Nisu... Joj, koliko su to dve divne osobe! Neka ih sreca prati na njivom putovanju!!! Benedeti je iz Italije, a Ruta iz Litvanije I sada oni putuju, pesace, upoznaju ljude...... ma ZIVE ZIVOT!!!!.. a ja trunem u Beogradu..... Eh, "Nekome je zivot majka a nekom maceha, a nekom... onako!!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Veve ti bas znas da napravis putopis. Uvek rado gledam tvoje avanture. Bravo i samo tako nastavi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. napunio si baterije, ali si prebacio malo i na ovu stranu, jer me obuze neka milina gledajuci onoliko zelenilo i lepotu. To ne vazi ocigledno za duhovne i svete stvari. To mora licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, sjajne fotke, kao i uvek. Bas ovako sam i ja video Srbiju obilazeci rutu kojom cemo ici na Reliju u Junu, i odlicno si rekao, neverovatno koliko je lepa nasa zemlja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vec stadardno odlicne slike, ovog puta izbor je bio siroki ugao! Lepo jako lepo! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Lep pejzaz, lepe fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 6, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan veve kinze. Ako se kad odlucis da krenes ka Hercegovackim manastirima, javi se obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palacinka 9 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo svaka cast. Reci mi samo posto idem za KS sad u subotu a planirao sam da skocim i do Jastrebca kakav je put do tamo i radi li ista gore bar da se kafa popije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6748 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veve, sjajno. Uzivali smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na pohvalama... drago mi je da vam se svidjaju fotografije... @mixa veoma dogovoreno! @palacnka E, pa put do Jastrepca je odlican. A videces kada dodjes do jezera, pa preko dugackog mosta .. nalazi se hotel "Trajal" imas i kafu i sokove i klopu... jos jednom da vam se svima duboko zahvalim na lepim recima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 7, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leepo ! Si nasao neki zanimljiv makadam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis Veve, Keep it up, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala Gremline Mikko... ima na Jastrepcu jedna lepa staza, "Kruzni put" se zove i ide oko celog grotla bivseg vulkana... do sada sam je vozio samo biciklom tako da ce mi biti stvarno zadovoljstvo da tuda prodjem Afrikom... sledeci put kad budem isao na Jastrebac mislim da cu da je izvezem celu.... pa cu preneti utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1450 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1962 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz mog dvorista gledam na Jastrebac samo sa druge strane. Na leto cu sigurno ici gore. Slike su ti stvarno odlicne kao i uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 7, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Veve ponovo jase ;D Standardno za tebe 5+ ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore,uzivao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo kao i uvek sto se i moglo ocekivati od tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo zaista Jesi li ovu kucu (utociste ;D) iznajmio ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Profajlere... izvini sto malo kasnim sa odgovorom... kupio jos pre 5-6 godina.... ostalima hvala na pohvalama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice aparata, kad kupis canon, jedino bog i moze da ti pomogne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su zaista lepe! Ka Jastrebcu cu u avgustu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Veve prijatelju............. ajde za promenu - napravi neku losu fotografiju...... Cestitam iskreno na beleski foto aparatom LEPOTA SRBIJE.......u pravu si lepa nam je nasa Srbija........samo smo mi slepi ! Pozdrav iz Afrike ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 12, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Veve care svaka cast. Nisam ti ni rekao da pre jedno dva meseca ja i Mikelevw krenuli za Novi Sad i kada smo ulazili u Centu, posle mosta preko Tamisa u kafanici, neznam kako se zove, videli tri osobe kako sede u basti i klopaju(dva lika i riba) mi svirnuli a jedan od njih sa maramom na glavi nam se bas onako prijatelljski javio(mahanje i odusevljenje). Gotovo sam siguran da si to bio ti. Veliki pozdrav i sledeci put stajemo da se upoznamo kako dolikuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Slike odlicne kao i uvek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam @dallape Ja verujem da cu Avgust provesti na Jastrepcu pa se javi slobodno ako dolazis... @marokanac Ja takodje ceznem da upoznam LEPOTE AFRIKE... a bogami i sire.. ali polako.... @kobra eeeeee da secam se da ste prosli... Zema, njegova lepsa polovina i ja smo svratili posle Barande da pojedemo riblju corbu u tom restoranu jer su je seljani bas nahvalili... i nisu pogresili ni malo, steta je sto niste stali, ako nista drugo bar zbog riblje corbe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...