Jump to content

Moto Zajednica

Zajednicke voznje i okupljanja

Recommended Posts

• Drug član, 1245 postova

e ovako, rostilj nemoj da pakujes, imamo zice, cumur imamo, tako da i to ne moras da pazaris na pijaci, tako da uzmi sta mislis da ti treba... dobro se obuci, ujutru nece biti vise od 10-11 stepeni, ne treba ti rezervna garderoba...i to je to... naravno, lepo raspolozenje i optimistican duh su najpozeljniji....

e za vreme ne brini, dok se ne skupimo svi, ne krecemo nigde...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK Čoper Srbija, 116 postova
  • Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm

Ok, ja sada idem na spavanje. Ujutru svraćam na pijacu da kupim povrće. Niste mi rekli za meso za roštilj da li svako kupuje za sebe ili da kupujemo svi komplet. Vidiš da gorim od optimističnog duha  ;D

Vidimo se ujutru na Areni. Proveriću oko pola 8 ujutru još detalje dogovora i nadam se odgovor za roštilj. Jao što ima kobaje kod mene u mesari, neznam da li da uzmem kilo dva pa kada krenete da se odvaljujete od njih da vam ja maznem krmenadle  8)  8)  8)

E da evo mog mobilnog telefona 064-841 48 35 Alexa  :P

Imam ja Vladin broj telefona ako se negde zaglavim.

• Drug član, 2265 postova

Svako nek ponese, a ko ne ponese, imace priliku da uzme u Pazovi. Ako su te kobaje toliko dobre, sto da ne.

@Aleksa

Ako imas 700din i karticu, svratite u Metro da uzmes kisno odelo, u slucaju da zatreba. Ako ne nosi neke kese za noge, eventualno jos nesto za presvuci/obuci u slucaju da nas negde uhvati kisa.

Na pijaci mozes da uzmes luka i paradajza za salatu. ;)

Black jel može ovo kljuse ovoliko da nosi ako dođe u obzir sve što sam nabrojao 

Dve osobe, stvari za presvlacenje, dusek na naduvavanje, dva cebeta, dvoslojni sator od 4-5kg, za 3-4 osobe sa sve predsobljem sa obe strane, pumpa za naduvavanje duseka (ona najveca).

To je bio neki moj maksimum koji sam postigao, a moglo je jos da se spakuje nesto na nosace, da je bilo neophodno.

Ako imas dovoljno gurtni, nista nije problem.  ;)

• MK Čoper Srbija, 116 postova
  • Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm

Ajde samo da znam koliko ljudi ide da znam koliko kobasica od prilike da uzmem a ja ću malo da se ogrebem od vas za ostalo.

Uzimam povrće za sve. Mislim da će da nam 2kg paradajza i po kile luka crnog i malo paprike. Ako neko može neka uzme Pečurke Šampinjone malo veće a onda i slanine.....  :o  :o  :o  :P  :P  :P

Ja sam gladan......

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Wllado, druze, nemam tvoj broj a nema te ni u bjb adresaru :( Kako da se organizujemo ujutru? Bar do Pazove da dodjemo nekako a posle cu da se presaltam...

Evo moj broj : 0641823641, slobodno me zovnite u bilo koje doba nocas, radi dogovora...

• U prolazu, 95 postova

Momci, samo da vam kazem da su u bataji na nadvoznjaku radovi vec nedelju dana i pazite se, krenite ranije jer ovih dana su bili zastoji i na starom novosadsnkom putu, i na auto putu BG-NS. Sutra je nedelje pa ce mozda biti manji intenzitet saobracaja. ja sam ovu nedelju prema BG iz pravca Pazove isao autoputem BG-ZG jer je ovamo bio opak zastoj .... jbg .... ali kao sto rekoh, sutra je nedelja te se nadam da nece biti mnogo saobracaja....

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Momci, samo da vam kazem da su u bataji na nadvoznjaku radovi vec nedelju dana i pazite se, krenite ranije jer ovih dana su bili zastoji i na starom novosadsnkom putu, i na auto putu BG-NS. Sutra je nedelje pa ce mozda biti manji intenzitet saobracaja. ja sam ovu nedelju prema BG iz pravca Pazove isao autoputem BG-ZG jer je ovamo bio opak zastoj .... jbg .... ali kao sto rekoh, sutra je nedelja te se nadam da nece biti mnogo saobracaja....

Samo dobacujes sa strane, sedi na motor i paljba sa nama....

Operacija traje dok oces da se vozis a predpostavljam da ce to biti do mraka ili nesto tome slicno...

• Svrati ponekad, 268 postova

moze li neko da mi ispise tacno sa kime bih i gde mogao da se nadjem pa da se i ja konacno sa vama provozam,ako je to danas.?najvise bi mi odgovarao Dzoks,u NS ili da dodjem do Temerina. i ziv sam samo da se zna.

• Drug član, 1245 postova

ljudi kakvo je vreme kod vas  ??? kod mene je poprilicno mokro

upravo bacih oko na dobru vremensku prognozu i boga mi, danas ladno, ali suvo, 15 stepeni max, bez padavina

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: SV 650

moze li neko da mi ispise tacno sa kime bih i gde mogao da se nadjem pa da se i ja konacno sa vama provozam,ako je to danas.?najvise bi mi odgovarao Dzoks,u NS ili da dodjem do Temerina. i ziv sam samo da se zna.

Dzoks i ja se nalazimo na OMV pumpi u 9.30!!!! Ajde!

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Ko kaze da ja spavam?!

nema nam zoltana samo on me brine sada.

Cuo sam se ja sa antonom i objasnio mu de se nalazi OMV tako da ne bi trebalo da bude problema....

Ajmo dajte da vreme malo brze prodje.....

P>S> Vreme ne obecava ja nosim kisno odelo!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja