laki 6 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam dali se zove pinjon ali potreban mi je komplet deo kao sa slike od nekog supermoto tocka ili neke 17 inca felne da stavim na moj sm tocak,jel zna neko gde bi mogao nabaviti.Moje felne su od husqvarne sm610r iz 1998g ali tesko cu naci original mozda pase i od nekog ktm-a slika jeste od ktm-a.Digitalni brzinomer mi se pokvario pa reko da namestim na ovaj sto mi je fabricki na motoru,ja imam od moje jamahe ali on je od 21 inca tocka ,verovatno nebi pokazivalo tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan to na slici je puz. ako imas od tvoje jamahe puz. stavi ga. radice perfektno i tacno. samo da mozes da ga upakujes na osovinu i na glavcinu od tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Da al od moje yamahe je 21 inca tocak verovatno je drugaciji odnos zubcanika unutra zato sam mislio da ce lagati,meni treba od tocka 17 inca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi. to samo zavisi od brzine okretanja tocka, a kako se tocak okrece, tako pokazuje skala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 21, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi. to samo zavisi od brzine okretanja tocka, a kako se tocak okrece, tako pokazuje skala. Ne bih se slozio sa ovim. Manji tocak za jedan okret predje manji put, a veci tocak veci put. Samim tim se menja i brzina . Primera radi Ako je pinjon od manjeg tocka - a stavis vecu felnu, km sat ti pokazuje na primer 80 km/h , a ti ides stotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 943 Napisano April 21, 2009 Ne silazi, 5427 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na YamaSi je bio vrisnuo, otisao u servis, narucio, naaaceeekao se jedno mjesec dana, posto je model za Japansko trziste, a inace stize za max 15 dana. Izgebmlao 30 i kusur evrica za pinjon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako izvaliti da li je pinjon otišao? Meni je majstor rekao da mi je na Freewindu otišao pinjon na točku i tražio 155 evrića da to sredi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pinjon za moju spravu narucio od Bere iz Ade stigao za dve nedelje polovan 50 evrica i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mnogo ti to rebusa. čiji cajger, čiji Tachoschnecke i koja felna u originalu. bre pa nemož da praviš frankenštajna krpeći bilošta. aj pojasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo pinjoj. A pinjon je plasticni deo unutra, to kosta max 30e. Originalni. A ako je ceo puz, sto retko riknjava. oko 100e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Maj 30, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan probaj kod lasla ima nesto sigurno ;)063520-249 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci Javljam šta sam uradio. Samo da li neko može da me uputi kako da otkrijem šta je riknulo ili kod koga da odem da mi to pogleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan skines prednji tocak, skines puz, i izvadis pinjon iz puza. plastican je, i pojedu se zubi, videces da su zubi, ti plasticni, pojedeni. eto tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @CIPURA - nema na žalost ali mi je rekao da ga zovem za čuku vremena da proveri koliko košta nov. @J O V A N I C - našao sam majstora koji traži za polovan pinjon 30e pa ću da odem kod njega samo pitanje je da li je neki od tih pinjona za Freewind-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare mozes uzeti nov, originalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @CIPURA - ja ga zvao i kasnije nije hteo da se javi... @J O V A N I C - gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.ebay.de/items/_W0QQLHQ5fPrefLocZ2QQ_dmptZMotorradQ5fKraftradteile?_nkw=Tachoschnecke+suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si genije, ladno se toga nikada ne bi' setio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ti si genije, ladno se toga nikada ne bi' setio A dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan šta dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...