Jump to content

Moto Zajednica

J O V A N I C

Članovi
  • Broj tema i poruka

    56
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu J O V A N I C

  • Rođendan 29.07.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

J O V A N I C's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. da nije lanac bregaste?
  2. ionako ti je masina vec poluotvorena, a imas ganc nove lance i dihtunge... sad jos da bezveze raznitnujes taj lanac novi, nema logike. rasturaj na pola i meci.
  3. mikri 100 posto sam ih provukao fabricki. pozvao sam Djenerala sa foruma da svrati do mene, da vidim kako je kod njega, on ima skroz fabrickog SVa. i identicno idu sajle. probacu jos danas malo da cackam. al ne mislim da ce biti nesto bolje...
  4. treba mi top, bilo kakav, hocu da ga otvorim skroz, i da ga staim na ATV. izgled ne bitan. samo da mogu da ga preradim ja.
  5. to ti je zbog otvorenog auspuha. vrati fabricki top, vozaj se par dana, pa javi jel se cuje nesto.
  6. bokilicu. rucka ima lufta par mm. ali kad motor podignem, i okrecem korman levo desno. bas pazljivo posmatram sajlu, ne pomera se ni za 1 mm. ama ni malo se ne pomera, ali se podigne gas kad skrenem u desno. sajla je original, i cela je. lepo vraca rucka sve je ok. samo kad skrenem u desno, poveca gas. gane. mozes li da pojasnis sta si ti uradio? nisam te najbolje razumeo.
  7. danas sam poludeo, pokusavajuci da sredim ovaj problem... nije mi jasno vise sta da radim. znaci kad korman okrenem u desnu stranu, poveca mi se gas. ne mnogo, ali se poveca, i nervira me. skidao sam sajle obe za gas dole, uzeo WD naspricao skroz vratio, i opet nece. ista prica. opet sam skidao, uzeo spric i iglu, nasuo ulje unutra, sipao, opet ista prica. skroz otpustio one srafove za stelovanje, znaci sajla ima lufta i u rucki i u buziru, nista je ne koci, ne stiska, nigde se ne presavija... a opet sam poveca gas. gledao sam sajlu, tamo gde ide na karburatore, i kad okrecem korman levo desno, ni malo se ne pomera sajla. ama ni milimetar, nista. a gas se poveca. ja sam skroz prso danas, nisam uspeo da resim... STA DA URADIM, DA SREDIM TO?
  8. ne odgovara zbog konjaze. za tvoj motor mora jaci lanac.
  9. daj malo slika od napred, i nazad, a i s leve strane.
  10. e to mi je konkretan i pravi odgorovor. fala bobane! koji si sv uzeo? ciji?
  11. J O V A N I C

    KACIGE

    koliko cenis samo crni vizir od S4?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja