Mihajlo 0 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa od cetiri motora Peca (V-strom 1000), Milan(V-strom1000), Pedja(tdm 900), i ja(V-strom1000), krecemo na put 07.05.2009. ruta izgleda ovako: 1. Polazak iz Novog Sada ka Umagu gde ostajemo tri dana, 680km 2. Umag- San Remo ,750km 3. San Remo - Monte Carlo-Monaco- Cannes-San Tropez-Marseille. 420km 4. Marseille - Barcelona, 480km 5. Barcelona- Valencia, 405km 6. Valencia- Malaga , 665km 7. Malaga- Logos, 510km 8. Logos- Lisboa , 300km 9. Lisboa- Porto, 400km 10. Porto - Salamanca , 390km 11. Salamanca- Madrid, 200km 12. Madrid- San Sabastian, 490km 13. San Sabastian - Bordaux ,280km 14. Bordaux- Paris, 550km 15. Paris - Zurich, 670km 16. Zurich - Maribor , 780km 17. Maribor- Novi Sad, 500km Sve ukupno nesto preko 9.000 km , plan je da put traje od 25 do 30 dana zavisno od toga sta nam se usput svidi. Na zalost nismo uspeli da sredimo multi vizu , dobili smo samo jedan ulaz na 60 dana , inace nam je plan bio da predjemo do Afrike i da se zadrzimo u Maroku par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno!!! Krenula mi je voda na usta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Posle ovoga je tesko odrediti zanimljivu turu . Praticemo razvoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Srecno momci....odlicna tura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 13, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Go, go, go ! Srecan put ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano April 13, 2009 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Extra tura! Moj kum Hoze krece na slicnu turu 1.jula. Bice mu dragoceno vase iskustvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Срећно ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan jaaaako vam zavidim! srecan vam put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Vec godinama sanjam da odem motorom do lisabona uz obilazak mediterana. Svaka cast,jedva cekam izvestaje sa puta. I naravno - SRECNO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce se nekome uciniti kao off, ali nije: kupujem putni motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav putnicima za Portugal, bilo bi lepo da stavite i datume uz kilometraze tako da mogu (mozemo) da vidimo gde ste kog datuma...........mozda se sretnemo. Ja krecem 08.05.2009. za Maroko preko Italije, Francuske, Spanije, Portugala i nazad.............. Moj plan je sledeci (javite mi da li se preklapamo negde - bilo bi lepo da se vidimo na putu, zar ne?) START IZ BEOGRADA – 08.05.2009. 1. DAN: Beograd (SRB) - Zagreb (CRO) - Rijeka - Trst (I) – Desenzano del Garda Sirmione (jezero) - 804,60 km 2. DAN: Desenzano del Garda Sirmione (jezero) – Piacenza – Tortona – Asti – Collegno – Gap (F) – Pont Saint Esprit (Njuma) – 660,50 km 3. DAN: Pont Saint Esprit - Montpellier - Narbonne - Toulouse (2 dana kod Svetlane) – 389,70 km 6. DAN: Toulouse - Pau - Bayonne - San Sebastian (E) - Satander - Gijon - 735,60 km 7. DAN: Gijon - Oviedo - Leon - Benavente - Salamanca - Ciudad Rodrigo - 467,00 km 8. DAN: Ciudad Rodrigo - Viseu (P) - Aveiro - Fiqueira da Foz - Caldas da Rainha - Lisboa (odmor 1 dan) - 525,80 km 10. DAN: Lisboa - Grandola - Beja - Cortegana - Jerez de la Frontera - Gibraltar (GB) – 678,30 km 11. DAN: Gibraltar - FERIBOT - Tanger (MA) - Rabat - oko 250 km + feribot 12. DAN: Rabat - Casablanca (Dar el Beida) - Marrakech (odmor 1 dan) - oko 300 km 14. DAN: Marrakech - Beni Mellal - Kasba Tadla - Khenifra - Azrou - Ifran - Fes - oko 500 km 15. DAN: Fes - Ouezzane - Ksar el Kebir - Larache - Tanger - oko 250 km 16. DAN: Tanger - FERIBOT - Gibraltar - Malaga - Alicante - Valencia - 894,60 km + feribot 17. DAN: Valencia - Barcelona - Perpignan (F) - Montpellier - Marseille - Toulon - 919,70 km 18. DAN: Toulon - FERIBOT - Ajaccio (Korzika) - voznja 2 dana po Korzici - Bastia – oko 300,00 km + feribot 20. DAN: Bastia - FERIBOT - Livorno (I) - Firenza - Pontassieve (Parco Nazionale delle Foreste) - Forli - Ravenna - Comacchio – 277,3 km + feribot 21. DAN: Comacchio- Chioggia - Venezia - Trieste – 259,5 km 22. DAN: Trieste - Rijeka (CRO) - Beograd (SRB) - 616,60 km DOLAZAK U BEOGRAD – 29.05.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put bajkeri, na putu ste da ostvarite ono o čemu maštam otkako sam ušao u svet motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, puno zdravlja i lepo vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marokanac , ture su nam slicne ali se krecemo u kontra pravcima. Nas polazak je 07.05. ali prvo obilazimo Azurnu obalu pa preko Barcelone za Portugaliju . Nemamo tacno precizirane dane gde smo kada jer gde nam se svidi ostajemo par dana duze. Zelimo ti sretan put , a moguce da se sretnemo negde u Portugaliji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan srecan put obojici i lepo se provedite i neka vas uvek lepo vreme prati,a kada dodjete natrag ocekujemo puno lepi slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže! Želim vam sigurnu vožnju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piter 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem da ce jedan od ucesnika, a to sam ja ,otici na kaficu do Cazablanke... dok ce moji drugari da cuvaju strazu u Spaniji,i cekaju mene da se vrnem... prenecu im utiske iz Maroka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put i uživajte u njemu. Mi ćemo strpljivo čekati putopis i puuuuuuuno slika. @piter Molim te da nam kažeš i kakva kafa se pije u Cazablanci (potkrepljeno dokazima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem da ce jedan od ucesnika, a to sam ja ,otici na kaficu do Cazablanke... dok ce moji drugari da cuvaju strazu u Spaniji,i cekaju mene da se vrnem... prenecu im utiske iz Maroka... Svraticemo i mi na kafu u Cazablanku ali u Svajcarskoj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piter 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cu da kazem kakva je kafa,samo prvo cu da ispricam mojim saputnicima... a slike cu prvo da pokazem mom drugu Peci jer mi je on vrlo drag... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam srecan put i da se lepo provedete.Pre tri godine sam bio na moto skupu u Portugalu koji je organizovao MC Faro a trebalo je i ove Nidza i ja da idemo,ali zbog njegove smrti..... Predivna ruta, bicete odusevljeni putem a Portugalija je nesto posebno,ljudi su slicni nama,ja sam otisao na skup a ostao 3 meseca. Steta je samo sto niste isli malo kasnije da posetite skup u Farou,to je jedan od najvecih ako ne i najveci u Evropi.Te godine im je bio 25.skup,bilo je preko 100000 ljudi,preko 60000 motora.Jedna zanimljivost,nagradu za najvecu grupu je dobio jadan klub iz Spanije,doslo ih je oko 6ooo. U svakom slucaju zelim vam srecan put i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Srecno momci! Rado bih se prikljuchio, datum mi ne odgovara. Samo August mi dolazi u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put bajkeri! Samo da se zapljunem da lakše pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
div011 0 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan uh........sta mi bi da otvorim ovo nocas, a treba sad da idem u krevet i kao da zaspim..... mada konkretno pitanje-kakav je osecaj posle15 dana u sedlu??ima li tu nekih fizickih priprema...ja imam slicnu masinu(f650) i posle par sati se kao malo ukocim(noge), a vise dana?....nemam pojma-iskustva pa pitam. u svakom slucaju sve najbolje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piter 0 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan ja cu ti odgovoriti na tvoje pitanje?mjenjas bmw za yamahu tdm i sve si svoje probleme zavrsijo... ni stromovi nisu losi ali....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...