Jump to content

Moto Zajednica

PeraM

Članovi
  • Broj tema i poruka

    51
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu PeraM

  • Rođendan Oktobar 28

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kikinda

PeraM's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

19

Reputacija u zajednici

  1. Do zadnjeg dana sam se nadao da će mi subota biti slobodna. Nažalost idete bez mene. Želim vam lep provod i još lepšu vožnju.
  2. Rezervisao sam krevet u Hotelu. Prijavljujem učestvovanje uz VAŽNU NAPOMENU DA ĆU POTVRDITI UČESTVOVANJE ZA KOJI DAN, U ZAVISNOSTI OD OBAVEZA NA POSLU.
  3. Mozda produzim dole nakon relija kroz Makedoniju? Ide li neko iz pravca Subotice, Novog Sada, Kikinde?
  4. Evo da se i ja javim. Zahvaljujem se pre svega domacinima koji su se potrudili da ovaj dogadjaj ucine jos lepsim i sadrzajnijim. Veliko hvala Sasi i svima koji su ucestvovali oko saniranja moje probusene zadnje gume na mom BMW F800GS-u. Nakon Mavrova smo otisli do Ohrida te nakon par dana za Albaniju zatim za Crnu goru i nazad za Srbiju. Sve u svemu divno druzenje i divna voznja. Hvala vam od sveg srca. Petar Mirkov Kikinda BMW F800GS (Zuto crni)
  5. Korisna informacija za one koji ne zele kampovati. Valjda ceu banji moci samo nocenje?!
  6. Dobra ti ideja. Ja cu uskoro da vidim ko ide dole iz Novog Sada i okoline, pa da zajedno laganicom krenemo za Skoplje. Pozdrav i stavite neku slicicu kampa. Kakav je plan za polazak iz Novog Sada? Polazim iz Kikinde, planirao sam polazak nekoliko dana ranije kako bih svratio do prijatelja u Jagodini. U slucaju da odgodim posetu u Jagodini, prikljucio bih se pa zajedno do Makedonije. Ako nisam na smetnji.
  7. Rado se prikljucujem u zelji da iznova, iz nekog drugog ugla posetim divnu zemlju sa divnim ljudima. Verovatno ce biti dosta uchesnika. Poradite na bezbednosti ucesnika, kako u kampu tako i u toku voznje. Pozdrav
  8. Kako sam i predpostavljao, necu moci biti odsutan za pomenutu turu, Za kraj maja nije problem, sada jeste. Bice valjda neka tura tada?!
  9. Zdravo drugari, svakodnevno pratim temu i veoma sam zainteresovan za ovu "voznjicu".Jedino mi fali cimer da podelimo troskove smestaja.Sam u sobi..klaustofobija..tisina ..nema hrkanja.. ma skroz bezveze.Ukoliko ima jos neko ko je zainteresovan ,stojim na raspolaganju.Slobodnih soba , navodno, jos ima. VojaBP Vojo, ako uspem sloziti kockice u vezi posla, imash cimera! Pozdrav Pera Sklapaj Pero kockice pa da putujemo.Ići ću u Italiju.ići ću u Italiju,yupi,Yupi,yupi! Vojo, da ne budem negativan jer i nisam. Moram videti u vezi posla. Meni odgovara kraj maja. Nadam se da cu uspeti sloziti kockice za 12 maj.
  10. Zdravo drugari, svakodnevno pratim temu i veoma sam zainteresovan za ovu "voznjicu".Jedino mi fali cimer da podelimo troskove smestaja.Sam u sobi..klaustofobija..tisina ..nema hrkanja.. ma skroz bezveze.Ukoliko ima jos neko ko je zainteresovan ,stojim na raspolaganju.Slobodnih soba , navodno, jos ima. VojaBP Vojo, ako uspem sloziti kockice u vezi posla, imash cimera! Pozdrav Pera
  11. Koji sam ja lik! Bolje da prelistam! Ali ovako je lakshe! Sve mi lepo kazete, platim pivo i eto...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja