Arsenal 0 Napisano Jul 23, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možete li mi točno reći kakav akumulator (oznaka) ide u burgman 400 iz 2000.g? Pretpostavljam da onaj sa kiselinom otpada...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jul 24, 2014 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u mog bugija nabudzio dva akumulatora od 5 ampera, investicija 1000 dinara. Radi ko sat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Jul 24, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, gde si kais uzeo? Rešio sam problem sa lamelom, odnešena u Durlan kod majstor Martina, lepljenje paknova i obrada zvona cca 2000 dinara. Dzabe. Kupio sam i nov kaiš DAYCO 40€, rolnice dobre, zamenjeno ulje u diferencijalu, tako da je varijator osvežen i nadam se da će da tera barem 15000 km. Sad mi je još ostalo da zamenim lagere u viljuški, malo mi trese volan na manjim brzinama i čuje se lupkanje pri prelazu preko neravnina. Ako neko zna oznaku lagera koji idu molio bih da mi napiše. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Kaiš kuljen u Yamaha Barel Niš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 25, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, gde si kais uzeo? Rešio sam problem sa lamelom, odnešena u Durlan kod majstor Martina, lepljenje paknova i obrada zvona cca 2000 dinara. Dzabe. Kupio sam i nov kaiš DAYCO 40€, rolnice dobre, zamenjeno ulje u diferencijalu, tako da je varijator osvežen i nadam se da će da tera barem 15000 km. Sad mi je još ostalo da zamenim lagere u viljuški, malo mi trese volan na manjim brzinama i čuje se lupkanje pri prelazu preko neravnina. Ako neko zna oznaku lagera koji idu molio bih da mi napiše. Pozdrav. Имаш каиш у motobike.rs Каћ,то ти је ближе и то Mitsuboshi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ali kosta 13000+-... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pošto polako sređujem burgmana, došo sam do silen blokova. Stari su zreli za menjanje jer pri skretanju kao da mi proklizava zadnji kraj. Sve je to lepo , ali ne znam gde da ih kupim. Čitao sam ranije postove vezane za isti problem, ali niko nije napisao gde ih je nabavio. Tako da ako neko zna gde mogu da ih nađem bio bih zahvalan na pomoći. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ebay-u! Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaxon86 7 Napisano Jul 30, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi pazar,srbija Motocikl: Suzuki Burgman an400 2000 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna prirubnica karburatora za burgman 400 2000g.ako moze pomoc, moze polovno moze novo, ako imate neki kontakt dajte! Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jul 30, 2014 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Micko, Moto-klinika 064/425-2-015 Ako ima, vidi da ti posalje nekom od kurirskih sluzbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirsh 0 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li to baterije za UPS? Kako funkcionise sa dopunjavanjem jel ima problema sto se ti;e punjena Ja sam u mog bugija nabudzio dva akumulatora od 5 ampera, investicija 1000 dinara. Radi ko sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan To su baterije iz alarmnih sistema, čovek iz Niša koji inače servisira alarme po bankama jednom godišnje obavezno menja baterije radi preventive. Tako da su baterije stare po godinu dana, ali takoreći nove, jer koliko se puta uključi alarm u banci (nijednom). Ima u ponudi baterije od 7 a/h i od 5 a/h. Probao sam sa sedmicom i motor teško vergla, a sa dva komada od 5 pali ekstra. Motor mi je najduže stajao 3 nedelje bez paljena i to sa uključenim alarmom, tada je malo teže verglao, ali je na kraju uspeo da upali. U suštini nije kao sa fabrički propisanim akumulatorom, ali za četiri puta manje para dobijate 90% snage originalnog akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Avgust 6, 2014 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na kom principu rade te baterije sto si stavio, kako se pune, kojom jacinom i amperazom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 6, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako jednom u tri - cetiri godine ne mozes da izvojis 4000 din za akumulator onda jebi ga , pa to je 1000 dinara godisnje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis - Stvarno ne znam na kom principu rade, ovaj tip što mi ih prodao kaže da rade na principu gelskih akumulatora., ali nisam siguran. @*zeka* - Tačno nije mnogo dati 4000 dinara jednom u četiri godine, ali ja sam pre dve godine kupio nov originalni akumulator koji je počeo da me zeza posle godinu ipo dana, a garancija bila samo 12 meseci. Bukvalno zadnjih šest meseci sam svako treće paljenje morao da prespajam motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Avgust 7, 2014 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Druze svaka tebi cast , igras se sa necim sto te moze i te kako kostati samo da te podsetim da od akumulatora sve krece.... pu pu daleko bilo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukimarko 0 Napisano Avgust 11, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem skuter je bio poplavljen, uradjen je komplet sve oprano sredjeno zamenjeno vise puta ulje. skuter je bio upalio na pocetku je palio normalno i radio. posle 3-4 dana je stao, poce je da vergla i posle 20-30 sekundi verglanja on upali. desava se da nekad nece da upali pa posle nekog vremena opet 20-30s. Sad je skroz stao vergla dobro. svecica je zamenjena sve je uradjeno. da li neko zna sta bi to moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 11, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od svecice. Ako je suva, nema dovod goriva, zacepljeno negde. Ako nije suva, nema dovod vazduha, zacepljen filter vazduha. Proverio si da li baca varnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukimarko 0 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan baca varnicu i suva je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Avgust 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Paljenje zavisi i od ventila...mozes i njih da proveris.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Avgust 13, 2014 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uslov za paljenje i rad: - dobra kompresija - varnica - gorivo - vazduh ..... kreni redom i resices problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije te zeza pumpa za gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukimarko 0 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan pumpa se cuje. gorivo dolazi do dizne i dizna je ociscena i dobro baca. to sam proverio. vergla odlicno. e sad gde ide dalje gorivo mozda je nesto zapuseno nzm sta dalje da gledam. kako da proverim da li ima kompresiju dobru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukimarko 0 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan svecica baca varnicu i suva je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svinjac 3 Napisano Septembar 1, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: NS Motocikl: Suzuki Burgman 400 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Burgmandzije, prvo da se pohvalim da mi se ostvarila velika zelja da postanem vlasnik 400-stotke ( 2008 ) , a pisem vam jer me zanima sta se steluje okretanjem onog djavola ( ne znam ni kako bih ga nazvao ) sto se nalazi ispod motora sakriven plastikom ? Dva sata trazim na yubtu i u servis manualu ali ni traga od informacije... hvala ..pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...