Jump to content

Moto Zajednica

suzukimarko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

suzukimarko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da li neko zna ko radi servis -remont pumpe za gorivo. Pumpa radi ali slabije mislim da se zapusio onaj deo koji je zadihtovan, od poplave. Pumpa je od suzuki burgman 400 2008. i da li je bolje kupiti polovnu ili remontovati?
  2. pumpa se cuje. gorivo dolazi do dizne i dizna je ociscena i dobro baca. to sam proverio. vergla odlicno. e sad gde ide dalje gorivo mozda je nesto zapuseno nzm sta dalje da gledam. kako da proverim da li ima kompresiju dobru?
  3. skuter sam ocistio oprao zamenio ulje sve sredio. U pocetku je radio normalno,Medjutim posle par dana poceo je da vergla duze i po sle 20-30s jedva uapli. sad samo vergla i nece da upali. zamenio sam i filter vazduha i svecicu. ocistio diznu. pumpa radi baca gorivo kroz diznu. svecica baca varnicu i cini mi se da je suva. skuter je bio poplavljen
  4. Imam problem skuter je bio poplavljen, uradjen je komplet sve oprano sredjeno zamenjeno vise puta ulje. skuter je bio upalio na pocetku je palio normalno i radio. posle 3-4 dana je stao, poce je da vergla i posle 20-30 sekundi verglanja on upali. desava se da nekad nece da upali pa posle nekog vremena opet 20-30s. Sad je skroz stao vergla dobro. svecica je zamenjena sve je uradjeno. da li neko zna sta bi to moglo biti?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja