Arakis 6518 Napisano Octobar 18, 2024 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Који је то? Мислим, стручњак? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragance bgd 2 Napisano Octobar 18, 2024 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman 400 - k16 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj,Direktor "marketinga". Rade Promenio Octobar 18, 2024 član dragance bgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmise 0 Napisano Novembar 3, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispričavam se ali očajan sam i molim pomoć Imam burgmana 400an 2014. I motor se povremeno ugasi bez razloga. Isto tako nakon 12 min odmora pokrene se i ide dalje. Neka se ovo desi jednom tjedno nekad jednom u 2 mjeseca. Ima oko 40000km nove svjecice filtre ulje ...pomozite izludio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 56 Napisano Novembar 3, 2024 Svrati ponekad, 108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se gasi u toku vožnje ili na leru? Treba proveriti da nije kontakt brava u pitanju, ili nešto u vezi koda ključa.Takođe treba proveriti prekidač na ćopavoj i kill crveni prekidač. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalVA 60 Napisano Novembar 4, 2024 U prolazu, 75 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Trenutno pešak Prijavi odgovor kao problematičan Nećete verovati šta se meni desilo dok sam imao Burgmana. Majstor mi tovatnom mašću podmaže ćopavu i motor se dok je prelazio malo jaču rupu, od siline ugasi. Reko šta je bilo... kad skontam da ćopava odradi svoje i ugasi motor. Eto prosto za ne poverovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmise 0 Napisano Novembar 10, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na odgovorima ali nije ništa od šta ste naveli. Bočna nogara- čopava- radi uredno kad se ugasio jednom sam je probao spustiti i dignuti i ništa. Kod ključa nije jer sam svu elektriku brave premostio i sve uredno radi. Problem je taj kad se ugasi mogu verglati ali neće se upaliti. Ostavim 10-15 min i krenem ko da ništa nije bilo i ko zna dokle. Imao sam ture od 100m do 100km bez pravila. Meni liči kao na neki vakum ili kondenzator. Ajme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 178 Napisano Novembar 11, 2024 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Kreni redom kad se to desi proveri da li baca varnicu, ako baca varnicu onda ti ostaje dovod goriva, ako pak nema varnice tu ti je problem, drugi uzrok gašenja ako kažeš da je ćopava uredna, da brava nije, može biti kill switch gore kod gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 32 Napisano Januar 11 U prolazu, 47 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , Prjateljica hoce da uradi servis pred sezonu na svm burgmanu k7 , zanima je preporuka za ulje u menjacu koje da poruci , moze i ipon moto bike , posto imamo rabat , sa njima radimo . i preporuka za ulje dobro .? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 56 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo ulje koristim već 4 godine. Isto ulje se sipa i u motor i u diferencijal. Nikakvih problema nisam imao i menjam pre svake sezonePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deća 5 Napisano Maj 8 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, potrebna mi je pomoć, imam Burgmana 400 2003.g., treba mi magnet frajlaufa, e sad problem je što je ovaj neki poseban magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 988 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 2163 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Претпостављам да си тражио полован и окренуо све на КП или на ПА? Ако ниси пробај у Мото клиници у Бeограду, еви контакта 064 4252 015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deća 5 Napisano Maj 8 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i motokliniku, problem je u ovih 16 zuba sa spoljne strane 2003.do 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 153 Napisano Maj 8 Moto servis, 594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Fabijanovica da uradis reparaciju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 178 Napisano Maj 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne ostaje ti da uzmeš nov, prepakuješ freilauf i vozaš dalje. P.S. traži polovan ili repariraj nov ide samo u paketu cena oko 570 evra. Druga opcija je da poručiš on line, ima na ebay ili na Poljskim sajtovima. allegro.pl ALLEGRO.PL Promenio Maj 8 član Betta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 51 Napisano Maj 9 U prolazu, 60 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoć Burgman 400 2008 godište Vozen normalno do pre par dana Sada bio pod cirqdom danima padala kiša Sada da krenem, on vergla ali neće da upali i Blinka mi crvena lampica ključa? ? Šta može biti . Odakle da krenem. Skinuo sam akumulator da dopunim ali verglao je normalno.inače uvek upali bez problema Hvalla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11856 Napisano Maj 9 Ne silazi, 2718 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Instrument tabla?Vlazna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 51 Napisano Maj 9 U prolazu, 60 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, cezarpa je napisao: Instrument tabla?Vlazna? Nije.doduše prvo sto mi je palo napamet je da je povukao neku vlagu koja se negde zavukla.ostavio sam ga sad na mestu gde je sunčano ceo dan pa ću sutra da ga "sušim" ako je do toga.usput ću pogledati šta god mogu.osigurače,konektore itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 56 Napisano Maj 9 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci kao da brava ne ocitava kod koji je u kljucu. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 51 Napisano Maj 9 U prolazu, 60 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, meex je napisao: Zvuci kao da brava ne ocitava kod koji je u kljucu. .. Kako to rešavam?ključ mi nije ispada ništa slično..imam samo ovaj jedan ključ.burgman je kod mene 8god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 51 Napisano Maj 9 U prolazu, 60 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, forest gamp je napisao: Kako to rešavam?ključ mi nije ispada ništa slično..imam samo ovaj jedan ključ.burgman je kod mene 8god. Mogu li nešto kratko da spojim?ili je kod nezaobilazan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 51 Napisano Maj 10 U prolazu, 60 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuti akumulator nije mogao da se dopuni.celu noć bio na pametnom punjaču i nije se dopunio Stavljeni drugi akumulator. PROBLEM REŠEN Motor upaljen. Sve radi. Kao i uvek, prvo krenuti od baterije pa dalje. Eto meni je falična baterija palila code ključ,verglao ali kao da nije očitavao kod sa ključa...idemo dalje. Pozdrav i hvala na podršci 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 51 Napisano Maj 10 U prolazu, 60 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Još samo da dodam Pomenuti "loš"akumulator je prezimio u sobi Uredno dopunjen krajem aprila i stavljen na burgmana. Vožen 10ak vožnji po 45min otvorenog puta I opet kvrc Punjenje dobro. Jednostavno,potrošni materijal...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16858 Napisano Maj 10 Integrisan, 9548 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Baterije.... 2 god sigurno treba da služe pod uslovom da su ciste, dobro stegnute kleme i valjano punjenje (13.8-14.5V) da ima bajk. Od 3-ce godine može se ocekivati da kola kreću nizbrdo polako a sve posle toga je premija. I jos jedna stvar....gomila procitanog na forumu relativno skoro.... kažu kako 5godina pali,radi bez problema. Nema šanse odma da vam rečem. Možda na uvo to njima zvuči da je tako ali kad bi instrument uzeli u ruke, premerili....daleko je od to od istine. Toliko za dnevnik a ja se nadam da ću uskoro pisati baš vezano za baterije (Forca 350 s'smart kljucem). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5882 Napisano Maj 10 Ne silazi, 4403 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A nije poenta u nekoj štednji, ili šta već, nego, mnogi smo se opekli, kod automobila pre svega. Kupiš nov aku, može biti i skup, a on ne valja, ili gecrkt ubrzo. Ko za inat, to zna da se desi u najgorem trenutku... Pa eto, ko velim(o), dok radi, teraj i ne čačkaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 988 Napisano Maj 12 BJB Maxi Scooter Club, 2163 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 5. 2025. at 23:30, forest gamp je napisao: imam samo ovaj jedan ključ.burgman je kod mene 8god. И ово гледај да решиш, нађи празан кључ, кодирај и имај увек у резерви. Моја препорука 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...