ivan1979 22 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma imam i ja korisnicko uputstvo, ali nigde da nadjem kako se sklapa :-\ makina mi stize sledece nedelje pa da prostudiram malo kako sta ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan a sta konkretno trebas da sklapas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma nista posebno,,, cisto da znam kako je sta sklopljeno, obicno sve odma rasturim, pa nekaad bude i viska delova ;D evo jedjedan primer toga sto trazim :o :o :o :o :o http://www.runmasterusa.com/parts-catalog/motorcycle/XT250-16.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ovo je link za user's manual za giantco prince 125 (kod nas sprint princ sa 1 cil motorom) Inace uputstvo sam nabavio juce tako sto sam uvece poslao e-mail u hong kong (u fabriku) i ujutru me cekalo uputsvo na e-mailu, sa spiskom dilera u velikoj britaniji ako mi jos nesto treba. Profesionalni su nema sta. Ovo je ideja i za druge vlasnike motora, koji nemaju uputsvo, nista ne skodi da se trazi Download Prince Owner's manual(2005-08-13).rar for free on uploading.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jul 30, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dobra tema i steta sto nije malo aktivnija. Tak da se upisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 27, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Super tema i jako korisna. Sto ovu temu ne stavite kao sticky?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acobandit 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima service manual za qingqi 125 2d? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Septembar 13, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan user manual za Yamasaki Kingway YM 50 GYM kod nas poznat kao Sprint Cros i Sky OffRoads u PDF formatu (1.67Mb) http://FastFreeFileHosting.com/file/45776/yamasaki-ym50gys-brugermanual-pdf.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Луди Научниче, хајде ако негде набасаш на овај мануал, дај линк или га негде аплоудуј. Требаће теби, а и мене интересује. Хејнсов мануал за Хондице са хоризонталним цилиндром. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Decembar 6, 2010 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko korisničko i servisno uputstvo za Jinlun 150-5? Agregat je tipa 162FMJ. Najviše me interesuje razvod elektroinstalacije ali, naravno i mehanika motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Januar 8, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko teh upustvo za keeway speed 125 ? ovo sa prethodne stranice neradi koliko vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Januar 8, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko teh upustvo za keeway speed 125 ? ovo sa prethodne stranice neradi koliko vidim. Imam ja nesto i poslacu samo mi pusti email, mada mi jos nisi odgovorio na jedan pm ali necu da budem jaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nevidim pm druze nigde,ili mi nije stiglo ili sam ja nesto zeznuo evo mejla pa mi kuckaj na njega,hvala puno! zubak.stevan@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Januar 9, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Poslato 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde uputstvo za sprinta fvision ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ky1bro 0 Napisano Mart 19, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam falcona 2t 49cm3 i trazim neko "service manual" bas za njega. Imam neko, nije za 2t, ali mogu reci da je koristilo, pa zelim da podelim sa vama. Mashina je presla 6000 km, za sad je ok, ali svaka sugestija je dobrodosla. Scooter_service_manual.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1292 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo malo da ozivimo temu Servisno uputstvo u slikama sa kompletno objasnjenjim slapanjem masine i delova za KEEWAY CRUISER (mislim da je ista masina i kod SUPERSHADOWA) http://www.scribd.com/doc/97314257/133/Engine-Assembly PS molim admine da ubace i ovu temu kao lepljivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo uputstvo za skuter Sprint Grizzy 50ccm: Sprint Grizzy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Relja 018 1 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima Service manual za Yamasaki SkyStar? Ili da li neko zna neki drugi naziv ovog motora pod koim može da se nađe? Hvala svima unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно те интересује нешто око машине. Колико ја видим на фоткама, то је клон мотора Хонде ЦГ са спољним балансним вратилом. Значи, ако не рачунамо то балансно вратило, сваки сервисни мануал за машину која на левој бочној страни цилиндра има сјајни кружић, као овај са фотке - радиће ти пос'о. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 10, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ако неко има сервисно упутство за скутер Keeway Focus 50 cc или модел који је исти али са другим називом другар је покушао да нешто потражи али му неиде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ca-mc.dk/files/pdf/keeway/Service_manualer/fcat.matrix50.100_service_manual.pdf Ima ovo ako moze da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Relja 018 1 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно те интересује нешто око машине. Колико ја видим на фоткама, то је клон мотора Хонде ЦГ са спољним балансним вратилом. Значи, ако не рачунамо то балансно вратило, сваки сервисни мануал за машину која на левој бочној страни има сјајни кружић, као овај са фотке - радиће ти пос'о. Hvala, mada sam i ja to iskopao Interesuje me uputstvo za kompletan motorcikl, da ne bih izmišljao toplu vodu tj. da ne jurim razne majstore za svaku sitnicu kada nešto sitno treba da se odradi. Motor mi je još uvek nov i nadam se da mi dugo to neće trebati, ali zlu ne trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Прочитај шта се писало о Принчевима и Кинроудима на форуму и решио си питање одржавања - на твом моторину нема ништа ново и оригинално, а што нема на њима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 10, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Stefan3595 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...