ivica744 6060 Napisano April 11, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 1812 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ampir je napisao: Da Kolko je onda zamena guma?Mislim na "komplet"( skidanje tocka,demontaza-montaza,balansiranje,vracanje tocka na motor). Promenio April 11, 2023 član ivica744 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raso 6 Napisano Maj 30, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda vt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod Kedija prošle godine menjao spoljnu gumu. Prilikom montaže loše su ubacili unutrašnju (zgužvali je), tako da mi je pri povratku iz Banja Luke popustla. Sva sreća te se to desilo na samom graničnom prelazu. Tako ko ima motor sa unutrašnjom , neka im skrene pažnju na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Maj 31, 2023 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Takođe problem kod Kedija, pre nekoliko dana, drugaru loše balansirali gumu, nepravilno postavljeni tegići, loša gramaža... Imao zbog toga podrhtavanje prednjeg kraja na R-u. Problem rešio Steva vulkanizer u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja godinama menjam gume kod Kedija i do prošli put mi je uvek menjao radnik Branko. Mislim da je on jedini to radi kod Kedija, jer je automehaničar, pa zna i da skine točak. Retko pedantan vulkanizer. Zanji put, pre nekih mesec dana, odem da zamenim zadnju gumu, Branko nije bio tu, radio prvu smenu. Gumu uzme neki stariji teletabis da radi, da mi je posle 10ak min bilo muka i hteo sam da mu otmem gumu i dođem sutra. Da ne ulazim u detalje, gledati ga šta radi i kako se muči, bilo je više nego mučno... Stavio sam novu gumu a ne verujem joj zbog njega. Neću menjati Kedija, ali isključivo mogu gumu dati Branku. Ne poznajem inače čoveka ali vidim da zna šta radi i da je pedantan, a ovi ostali bože me sačuvaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5398 Napisano Jun 1, 2023 (promenjeno) Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2023 at 1:55 PM, ivica744 said: Kolko je onda zamena guma?Mislim na "komplet"( skidanje tocka,demontaza-montaza,balansiranje,vracanje tocka na motor). I mene interesuje koliko plaćate u NS ? Ja menjao nekoliko puta u Nišu, ali da me ubiješ ne mogu da se setim cene... edit: Ako me sećanje ne vara, mislim da je bilo 3500 sve komplet, motor sa unutrašnjim gumama. Mislim da je bilo kad odneseš točak - demontaža montaža 500 kinti i balansiranje 700, pre jedno godinu dana. Promenio Jun 1, 2023 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokins 42 Napisano Jun 1, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: V-STROM DL1000, VFR 800X Crossrunner, BMW R1200 GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre tri meseca 3700 u Kediju Novi Sad, dovezao motor i sve su odradili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole-motostars 36 Napisano Jun 1, 2023 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad-čenej Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri gume mozete zameniti kod mene u Motostars servisu nalazim se u Čeneju 10km od Novog Sada. kontakt telefon 0638344444. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Jun 19, 2023 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Djole, koliko kosta zamena kod tebe? Gume sa unutrasnjim. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole-motostars 36 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad-čenej Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/19/2023 at 3:01 PM, rogaceboy said: Djole, koliko kosta zamena kod tebe? Gume sa unutrasnjim. Hvala 4000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 604 Napisano Novembar 3, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Odradio promenu guma/balansiranje kod Djoleta u Ceneju (sa skidanjem tockova), lak i brz dogovor, brzo odradjeno. Koristio i moment kljuc za zatezanje tacno po specifikaciji (prednji 54Nm, zadnji 88NM) . Preporuka Mislio u Stojanovu odraditi ali nije mogla ove nedelje, treba zakazati (6000din tamo traze za dva tocka sa balansiranjem). Promenio Novembar 3, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Novembar 3, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Još da znamo gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3002 Napisano Novembar 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Čenej, sin Marka Čenejca. Sad samo još da saznamo cenu Promenio Novembar 8, 2023 član PremieRacing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole-motostars 36 Napisano Novembar 13, 2023 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad-čenej Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/8/2023 at 11:35 AM, PremieRacing said: Čenej, sin Marka Čenejca. Sad samo još da saznamo cenu 2000 po tocku ukoliko je komplikacija onda 3000(skuteri gde treba da se skida auspuh itd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5861 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 1371 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima saznanja gde dobro rade optiku trapa za automobile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vulkanizer žare na temerinskoj. Ustvari Steva,retki koji rade i moto točkove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5861 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 1371 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, JevtaNS said: Vulkanizer žare na temerinskoj. Ustvari Steva,retki koji rade i moto točkove Meni treba za auto optika da se uradi. Moze li tamo ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan da tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...