karaula 115 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, imam jedno pitanje, da li je neko kupuvao frajlauf(bendix) za f650gs?zanima me koliko ga je platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je 80 E kod Radulovica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A leste li znali da je F 650 RR dva puta za redom bio pobednik na Paris - Dakar reliju 99` i 2000te. ;D http://en.wikipedia.org/wiki/Dakar_Rally Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4755 Napisano Octobar 24, 2009 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oko podizanja zadnjeg kraja... Kod dva moja drugara koji su imali F650, otisao je zadnji amortizer, pa je motor izgledao spusten pozadi i nije se mogao podici. Izgleda da ``dosta cesto`` stradaju ti zadnji amortizeri...a cena novog je ako se ne varam oko 700E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko za prodaju alnaser za R60/6 za jednog novog prijatelja iz Skoplja.Cena pa da mu javim. Proveri kod Džerija iz G.Milanovca, ja sam od njega uzimao delove menjača za R60/7 ranije, trebalo bi da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Par zanimljivih ideja za dorade i prerade. Po mom milsljenju momak koji je radio ove prerade je prilicno aljkav, ali neka idejna resenja nisu uopste losa. http://tacostyringtravels.blogspot.com/2008/10/bike-modification-part-1.html http://tacostyringtravels.blogspot.com/2008/10/bike-modification-part-2.html Na bivsem F650GS sam imao Touratech crash barove. Nisam imao prilike de probam kako rade, ali Kopljas jeste . Uradili su posao. Jedan detalj kod Touratech crah barova mi se ne dopada: ne postoji treca tacka oslonca, tj. moglo bi da se desi se crash bar zabije u motor i napravi stetu. Kolika je verovatnoca da se to dogodi ne znam, ali bih voleo da postoji treca tacka oslonca kao kod aljkavog momka (vidi linkove). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde da nabavim i kako da zamenim semering na vili? i cena bi bila dobra informacija i da li da menjam jedan ili oba?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Octobar 27, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde da nabavim i kako da zamenim semering na vili? i cena bi bila dobra informacija i da li da menjam jedan ili oba?! Procitaj broj dela (nomenklaturu) nazoves Radulovica i pitas posto pare i porucis. Zamena je prilicno jednostavna : Zbijes silo ili neki slican predmet u semering i iscupas napolje i na njegovo mesto ubacis novi. Naravno pre toga skini osigurac ! Jos jedna vazna napomena budi jako nezan s novim semeringom da ne ostetis povrsinu koja priranja uz vile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 27, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo mene opet sa pitanjima. Imajte razumevanja, imam jaku zalju da uzmem 650gs, ali nista vishe od toga. dakle, poznavanje motora i problema odrzavanja je ravan nuli. iz tog razloga vas molim za par informacija, kako bih lakse sagledao troskove, i uklopio ih u budget za kupovinu polovnog motora. Zanima me, barem okvirno, cena: lanca, lancanika, filtera, ulja, komplet guma, akumulaotra kao i ostalih stvari koje spadaju u potrosni materijal. pitanja imam jos dosta, ali ajd, neka ovo bude za sada. hvala na svemu i drugarski pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5855 Napisano Octobar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan - Lanac i lančanici...oko 120 E - Filter ulja...oko 700 din - Filter vazduha...oko 1200 din - Ulje...4 l oko 3200 din - Gume...obe od 9 do 20 000 dinara - Akumulator...oko 4000 dinara ...otprilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 27, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Arakis, puno hvala na brzom ogdovoru. Evo me, sedim i pravim budget, pa bih da sagledam stvar sto je moguce bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan - Lanac i lančanici...oko 120 E - Filter ulja...oko 700 din - Filter vazduha...oko 1200 din - Ulje...4 l oko 3200 din - Gume...obe od 9 do 20 000 dinara - Akumulator...oko 4000 dinara ...otprilike... Za gume ti je najbolje da nazoves "MATA 16V" 064/ 3232-258. Mata je u Mladenovcu i 90% nas beogradjana teramo motore kod njega. Za GS ne znam ali znam da u moj F 650 staje 2,3 lit ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 28, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hvala neskebg a jelte, kolko bi kostali neki kres barovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam,opet pitanje alnaser za R60/6 ima li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sve cene koje ti je Arakis naveo su slične za skoro večinu motora da kažem enduro tipa tako da BMW nije jezivo skup kao što se misli. Skupi su delovi samog agregata kao radilica, klipovi itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam,opet pitanje alnaser za R60/6 ima li ko? Jesi zvao Dzerija u G. MIlanovac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 28, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sve cene koje ti je Arakis naveo su slične za skoro večinu motora da kažem enduro tipa tako da BMW nije jezivo skup kao što se misli. Skupi su delovi samog agregata kao radilica, klipovi itd. Hvala zemunac, Jednom mi je jedan poznanik rekao: "nemoj da se frustriras i mnogo mozgas oko motora. Jednostavno kupi onaj koji ti se svidja. Kako god da uzmesh, na kraju ces ukapirati da si se zeznuo" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cene koje ti je Arakis naveo su slične za skoro večinu motora da kažem enduro tipa tako da BMW nije jezivo skup kao što se misli. Skupi su delovi samog agregata kao radilica, klipovi itd. Hvala zemunac, Jednom mi je jedan poznanik rekao: "nemoj da se frustriras i mnogo mozgas oko motora. Jednostavno kupi onaj koji ti se svidja. Kako god da uzmesh, na kraju ces ukapirati da si se zeznuo" ;D ;D ;D Ima tu istine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam,opet pitanje alnaser za R60/6 ima li ko? Jesi zvao Dzerija u G. MIlanovac? Imam i varijantu da mi se donese iz Nemacke,ali reko da pitam ima li ko ovde sem Dzerija. Od njega naruceni kompleti dihtunga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Octobar 30, 2009 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim propelerašima od jednog novopečenog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano Octobar 30, 2009 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Dzambo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano Octobar 30, 2009 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam,opet pitanje alnaser za R60/6 ima li ko? Jesi zvao Dzerija u G. MIlanovac? Imam i varijantu da mi se donese iz Nemacke,ali reko da pitam ima li ko ovde sem Dzerija. Od njega naruceni kompleti dihtunga. Ja sam neke stvari narucivao od Dzerija,a poznajem jos neke ljude koji su kod njega kupovali delove.Samo cu da kazem da je covek skroz korektan i sa cenama i sa uslugom.Cak sam ga nekad pitao i za neke stvari za koje sam mu rekao da necu da kupim,samo me interesuje koliko bi kostalo i on me je covek sve saslusao.Naravno,uvek postoji i bolja opcija,tako da ako imas ko to da ti donese iz Nemacke naruci odmah.Brzo ce prolece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Džambo, dobro nam došao. Odličan izbor motora. Dok se nisam odlučio za F650 tvoj model mi je bio na prvom mestu za kupovinu. Jedini problem što sam odustao je što nisam imao od kog da ga kupim. Želim ti 1.000.000 pređenih Km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan LJudi postao sam vlasnik jos jednog BMW-a presrecan sam :D :D :D slike posle :D :D :D juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Novembar 2, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan LJudi postao sam vlasnik jos jednog BMW-a presrecan sam :D :D :D slike posle :D :D :D juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuu Opa ! Ajde malo slike i opis, pa da cestitamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...