rajko aprilia 10 Napisano Januar 11, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan aprilia rs 125 2001 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zradojevic 0 Napisano April 30, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Tomos Bt Aprilia tuareg 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Tuareg 125 wind 1988-89 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Lola 0 Napisano Avgust 18, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso 650 i.e. 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia pegaso 650 i.e. 2002. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 21, 2014 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Classic 50ccm 2000 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 21, 2014 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja bez aprilie ne mogu da zivim dok ne stigne capo i futura again sad se nabavila pegaso ga 650 1994 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KORNEL 0 Napisano Januar 10, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Vrsac Motocikl: APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Apriliju RS 125 2008-2016. godiste, da li znate nekoga da proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Februar 13, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Pegaso 650, 2008.g. 35 000km Od 2008 do 2015 vjerno je služila talijanske karabinjere iz Modene, a od kraja 2015 pa do neograničeno - uživa u mome društvu! "Ptica" je u međuvremenu dobila novi givi topcase koji stoji mnogo ljepše. Voli 98 oktana i u kombinovanoj vožnji potroši 4,5l/100km Na čistoj magistrali ispod 4. Rezervoar od 12 litara izdrži ca 340-360km. Tada se upali rezerva od 3 litra. Isključivo grad 5. Vizuelno ima u sebi pomalo od endura, nakeda i touringa. Tehnički pomalo od Japanaca i Talijana. Topla preporuka za ljude koje vole "all in one" motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da uzmem Dorsoduro 750 2017. Ako neko može da mi kaže neke njegove karakteristike. Silazim sa Honde NC , na Dorsoduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji "Hondisti" su me malo plašili sa kvalitetom, nabavkom rezervnih, delova , kvarljivosti... Ima li istine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano April 15, 2019 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam.....čak i onu jaču (1200). To je sjajna sprava...ali. Možda grešim, a vi ispravite. NIKO U SRBIJI..nije "školovan" i NEMA adekvatnu elektroniku za pravu dijagnozu i servis. Zato najčešće super mašine bije zao glas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da čim je nešto moderna, napredna mašina odmah je problem ko to ume da pregleda održava. A iz priča shvatam da je Dorsoduro u toj priči. Kažu ljudi da su oduševljeni karakteristikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano April 15, 2019 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Aorilije su mrak, samo nedostaje znanja kod majstora.Kolega pronto je to već reka.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 15, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, zoransm je napisao: Trebalo bi da uzmem Dorsoduro 750 2017. Ako neko može da mi kaže neke njegove karakteristike. Silazim sa Honde NC , na Dorsoduro... Sa NC-a, koji je jedan od "najcivilizovanijih" i dobro vaspitanih motora, na divljaka. Kao s decijeg drvenog konjica na divljeg pastuva, koga jos plus treba da ukrotis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Je.i ga pa postoji , za početak, "Rain" mod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano April 15, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Sr 50 1998 vodeno hladjeni minareli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost Moto 4 Napisano Maj 18, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1300S, APRILIA RSV1000R, YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan RSV1000R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dorsoduro 750 koji mi je posle prvobitnog nepoverenja, sve zanimljiviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 5, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 15.4.2019. at 8:23, zoransm je napisao: Trebalo bi da uzmem Dorsoduro 750 2017. Ako neko može da mi kaže neke njegove karakteristike. Silazim sa Honde NC , na Dorsoduro... Jel' ono u "prodajem" taj Dorsoduro? Jedno od najkracih "posedovanja" motora za koje sam cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan @СајберГастарбајтерNije najkraće al jedno od kraćih. Vozi se redovno , a mogu ti reći s obzirom na vremenske prilike ovog proloća za mesec dana sam napravio nešto manje od 2000km. Primerak je dobar, ali ipak bih se vratio na neki "putni enduro" . Pošto je dotični 'Talijan blagovremeno sam ga stavio u oglase, nije "Volkswagen" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je to samo parče metala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 6, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaah, to sto kazes. Nego ja video da se raspitujes 15. aprila za motor da kupis, a oglas da ga prodajes si postavio 20. aprila i rekoh bogami ovo je super ekspresno posedovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma redovno ga vozim. Sve je ok. Samo na prvim "dužim vožnjama" vidim da mi ipak treba komfora , za moj ukus, što ovaj ima manjka. A znam da je Italijan ,sporija prodaja, pa pragmatično , na oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 6, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije to za putovanja, to je huligan motor za 150 kil maks. U svakom slucaju srecno s prodajom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odvozao sam jednom prilikom oko 350km, može ,ali... Kao što rekoh ipak za moj ukus druga koncepcija motora. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...