Jump to content

Moto Zajednica

СајберГастарбајтер

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1740
  • Pridružio se

3 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

8218 profile views

СајберГастарбајтер's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,7k

Reputacija u zajednici

  1. Можда помогне, за оне који више возе на путу Французи стављају 42 зуба задњи ланчаник уместо фабричког са 46. Тиме добијају на комфору на путу, при већим брзинама. Бар то је лек по власницима истог, кад поменух те вибрације и високе обртаје на путним брзинама. Кажу и да се добијају употребљивије 1. и 2. брзина чак и за офф. Понеки чак стављају и ланчаник са 40 зуба назад.
  2. За овај ти је све опроштено, за разлику од Нордена. Мада ништа се не важи без кесе за ђубре и кофера привезаног гуртнама. Добро си ме био насмејао.
  3. А кад дођеш до првих озбиљнијих пара у Швицерланду има да заборавиш на сву љубав плитког џепа према машинама из 90-их. Има ома да паркираш бап...оног што не иде без три кофера у гаражу. И то у најскупљој верзији џиџабиџа.
  4. Зна се ко треба да има предност на семафору.
  5. Ево и плеј листе за туторијал од госн Бирча за ендуро. Узео сам па пребацио инкогнито на јутјубета да не скину клипове због ауторских права. Можда неком послужи, мада је више мање скоро исто као и ово што је @penumbra ставио за вожњу крмача по терену. По мени исто то што Крис је направио по епизодама има бесплатно да се погледа и сажетије у бесплатним клиповима од по 5-6 минута од других. Овде је морао да оправда цену дужим клиповима, где много више прича да попуни време. Бар је такав мој утисак. Срећно гледање и примена, ко се буде бавио тиме https://tinyurl.com/tutorialenduro
  6. Сас свим тим џиџабиџама.. не мож да бидне испод 14-14500 евра, ако сам добро пропратио цене пакета.
  7. Прво да обавести заступника да му среде то на првом сервис, да ако је стара мапа/подешавање збот Еуро емисионих стандарда да ставе нову мапу или да конактирају директ фабрику да им кажу процедуру. Те мале зачкољице са новим моторима као са неким другим што имају цимање на гасу је што морају да испоштују регулативе око загађења.
  8. Што се тиче колор шеме, ова твоја је топ. Мени лично се много свидела и црвено/црна комбинација боја на мотору који сам пробао. Лепше ми изгледала уживо него на сликама.
  9. @Gliga Не претерано... само за то мало док дођеш до терена.
  10. @Gliga Свака част, чекамо преко 6000 обртаја . Фотке прва лига. Фабрика да те ангажује за званичног фотографа.
  11. За архиву у овој теми.. дивљање по офу и то по каквом офу са овом Априлијом.. 1% људи ће возити овакве терене
  12. @PremieRacing Ниси у праву. Исте су на офу, Априлија боља на путу. Хоћеш да направиш 100.000 км или да идеш у Африку на месец дана где само можеш да поправљаш штету штапом и канапом - Т7. Живиш у Европи, идеш на викенд оф вожње, хоћеш удобан за аутопут, кривудаве путеве до тамо - Априлија. Само оф - неки прави ендуро до 500 кубика... евентуално КТМ 690, Хаски 701.
  13. Сваки цига свога коња хвали. Мотоамерика и припремљени мотори за то такмичење су сасвим друга ствар. Не треба мешати бабе и жабе. О поређењу, ти си убацио МТ 07 и близину сервиса, а не R7. Овде је поређење два мотора на тржишту приближне цене и шта који нуди за малу разлику у цени, подразумевано да не треба да идеш 300км до најближег сервиса и за употребу за коју су намењени. Небо и земља. Сад увек можеш додати личне варијабле типа колико ми је удаљен који сервис, да ли планираш да прелазиш 100.000 колико ретки прелазе....али то је за сваки мотор.
  14. @sale600 Све то стоји и 07 је прави избор за ту цену. Ало ово чудо је 3000 скупљи због оклопа и вешања, а ни приђи ни дођи Априлији која је комплет пакет само такав. Да је 8500 па и да причамо, али за ту разлику у цени између оклопљене 07 и Априлије, не знам шта да ти кажем, али увек Априлија. Вероватно што сам већ и имао ту марку.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja