Jump to content

Moto Zajednica

СајберГастарбајтер

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1325
 • Pridružio se

2 Pratilaca

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/CyberGasty

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Motocikl
  カワサキZX6R そして ヤマハR6

Poslednji posetioci profila

5945 profile views

СајберГастарбајтер's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1.4k

Reputacija u zajednici

 1. Штета за Фернандеза... чудан пад. Није он почетник да забоде кочницу на почетку кочења и блокира точак. Видећемо да ли ће да објаве телеметрију, да се бар мало разјасни шта је било.
 2. Мало шале. Фабио од Зарка учи како по мокром бити брз.
 3. Добра анализа, иако је без вожње
 4. @Gajo SevojnoДај једну фотку љуте машине да балавимо.
 5. Ево мало кланице из првог круга.. док се не појави снимак целе трке, за оне који нису гледали.
 6. Још једном штета што паде јуче Рединг. Али добро још ништа није готово... а и Ел Турко је човек, прави и он грешке када је под притиском. Реј одвезао 120%.
 7. Штета што паде јуче. Данас поставио рекорд стазе. Јурио Топрака до последњег метра... било близу.
 8. Е, Редингу таман се понадах доброј борби утроје, кад ти на првој кривини бап. Добро после се вратио са последњег места, али прекасно и недовољно за већу неизвесност шампионата. Ел Турко невероватан, тачан као швајцарски сат. Реј... вози што најбоље уме, али Ел Турко овде вози много боље. Сутра све мирише на дуплу победу, али никад се не зна.
 9. Да је демагогија не би постојале категорије мотора ни аутомобила, већ би правили само костур, па ти после качи, скидај шта ти треба. Нико не спори да ти можеш да радиш шта хоћеш са својим мотором. Можеш да правиш и доставно возило. Али нејкед као категорија нису направљени за ту сврху. Можда код нас у Србији су претворени у нешто друго, али они што их праве тачно имају на уму шта су хтели и за кога да направе. Него да се ти у срећи и весељу лепо навозаш с тим мотором.
 10. Добар си. Да се ома’ пријавимо за батине. У Србији се на нејкед (роадстер) мотор ставља заштита од ветра у виду огромних визира и неизбежни ”куфери”, који праве од њега ”приватни превозник моторче”. Другде је то светогрђе, као кечап у пицу, и ретко ћеш видети ту комбинацију. Људи купе нејкед да остане нејкед. То је мотор да се шврћкаш по граду и издивљаш за викенд вожњу по кривинама у радијусу од 150-200 км од тебе. Само сирова вожња и естетика нејкед мотора. Сви који их возе трпе ветар и боле их ћоше за то. Ко не мож’ да трпи купи другу категорију мотора, али не праве туринг франкенштајне.
 11. И још једном.. чак није ни кабл прво, већ као да је при компресији пукао блатобран и после покарамбасио све.. али као да је већ губио предњи точак. Надам се да ће Баз ипак остати трећи, Баутиста се заиграо... али ко зна.
 12. Сад сам одгледао поново успорени, као да је кабл од кочнице закачио се и пукао, чак пре него је пао.
 13. Богами, Реју је фрка. Добар је увек по мокром, али толико га је Туре пореметио да више не покушава да прави тактику за целу трку, већ покушава да одмах од првог круга направи неку предност и држи себи палчеве да овај неће да га стигне или што би рекли у шпанској верзији пуш, пуш, пуш... и пљас.
 14. Ови бре као роботи ... Суперпол у суперспорт категорији Клузел 1’43.908 Аегертер 1’43.926 Тули 1’43.954.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja