Jump to content

Moto Zajednica

Ghost Moto

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ghost Moto

  • Rođendan 07.05.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    motocikli, automobili, musicarenje, teretana, klavir
  • Motocikl
    BMW K1300S, APRILIA RSV1000R, YAMAHA R1

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ghost Moto's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Zasto su svi u crnim jaknama - ne verujem da pomaze za vidljivost na putu...
  2. Znam da je stara tema ali da ne otvaram novu, zatrazio bih ovde pomoc, preporuku - moze li neko da preporuci pedantnog vrhunskog farbara za farbanje glave motora - na par mesta mi se digla farba na aluminijumskoj glavi motora i iako funkcionalno ne pravi nikakav problem ja sam previse picajzla da bih to ignorisao.
  3. ovaj nc je odličan i bas lep motor. Top mu je legao perfektno - lep zvuk.
  4. Bravo dečko na - Ozbiljnom podvigu - Pripovedačkom umeću - Vaspitanju i načitanosti koja se retko viđa danas. I hvala za vise nego odličan putopis!
  5. Bosna je zapravo uvek takva, da se čuva kao CH bila bi i lepša od CH Born Bosnian
  6. Hvala na odgovorimq, svakako da je samokontrola presudna bez obzira da li si pro ili početnik jer niko ne moze savladati ulje ili šljunak u oštroj krivini. Razmislicu jos malo o ovome, čini mi se da samo druženje vredi a da ne pominjem učenje itd. Pozdrav
  7. Ghost Moto

    R1 2004-2005

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2006 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 5 godina, 5 hiljada km 3. Sta mi se dopada:Ovaj motor ima vrhunski agregat, obrtni momenat svugde iznad pet hiljada, jako zavrtanje gasa na 7 hiljada proklizava zadnji točak na pravcu na običnom asfaltu. Konstantno vuče do fabrički limitiranih 299 km/h. Stabilan u krivini, lagan i lak za kontrolu kad se naviknete na njega. 4. Sta je moglo biti bolje: Kocnice fabricke su jako lose za ovakvu zver. Zadnja skoro pa neupotrebljiva. Malo nisko sedenje za 185+ visoke vozače. Zapravo nema nikakvog smisla voziti ovako nešto van staze jer ili ste u stalnom prekršaju i rizikujete puki život ili samo pozirate na njemu i koristite ga 10%. Zato sam i prestao da ga vozim. 5. Moj utisak: Vrhunska masina za adrenalinski dan na stazi, gubi svqki smisao po srpskim putevima, grad da ne pominjem.
  8. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1999 naked sa roll barovima, josimurom trioval topom i custom farom i vizirom. 2. Vreme provedeno na motorciklu: 6 meseci, 6 hiljada km. 3. Sta mi se dopada: Sve prednosti V masine, odličan obrtni momenat i snaga na malim obrtajima, lak, agilan, veoma upravljiv, opušten položaj, prelepo izgleda, odličan zvuk, lezanje u krivini... motor na kom sam naučio da vozim iako sam imao i gsxr pre njega. 4. Sta je moglo biti bolje: Možda bi kočnice mogle biti jače pogotovo ako su dvoje na motociklu. 5. Moj utisak: Odličan motocikl za učenje vožnje i za ulaz u ozbiljniju vožnju. Jedan od najboljih i najpouzdanijih nakeda! Evo slika male zveri
  9. Link pokazuje Mile sto je model koji je isao do 2003ce a na ovamo krece rsv1000r onaj sa dva topa za koji nema thread.
  10. Sa velikim zakašnjenjem i još većim interesovanjem sam pročitao ovaj thread. Često sam pre želeo ovako nešto što bi moju sportsku vožnju unapredilo, valjda čovek prirodno uvek teži napretku. Maestralno pripovedanje povuklo me da krenem na ovaj kurs ali onda sam se zapitao da li je to zaista potrebno nekom ko 99+% vrmena u vožnji provodi na javnim putevima u veoma nekontrolisanim uslovima? Da li dodatna sigurnost koju ovakva školica donosi zapravo doprinosi sigurnosti u drumskoj vožnji ili je naprotiv umanjuje? Bilo bi korisno čuti mišljenje @Furious Panda, postoji li i ta druga strana - Je li možda bolje sumnjati u sebe i mašinu pa i dalje u krivine ulaziti nesto sporije i opreznije pa makar i manje stručno iki jednostavno koristi ovo na pisti a van nje zaboravi sve to? (nesporno je da je za pistu ovakva i još profesionalnija obuka neophodna).
  11. Dobrodošao. Za početak nesto do 70 hp, maksimalna koncentracija i pamet u glavu.
  12. Dobrodošao, strom je odlican za pocetak. Ako kupiš nesto slabije, već za par meseci ćeš poželeti menjati pa onda muka sa prodajom itd. Ja sam naučio da vozim na SV650, bila je taman.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja