nikola87bgd 0 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki zx6r 2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan KAWASAKI 636 06 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZX-12R (2004) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki GPZ 1000 RX god ,1986 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Avgust 21, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki gpz 1000 rx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vas model motora ne nalazi vec u ovom podforumu, ovde treba da navedete podatke o svom motoru (marka, model, kubikaza, godiste) i za dan-dva Urednicki tim ce otvoriti novu temu u kojoj cete moci da navedete vase iskustvo. Jos jedno da ponovim, treba da navedete tacno marku, model, kubikazu i godiste motora za koji zelite da otvorimo novu temu! Kawasaki VN 2000,2053ccm,2004 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki EN 500 vulcan 91.god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Decembar 16, 2010 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500 94 godiste!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Decembar 28, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vas model motora ne nalazi vec u ovom podforumu, ovde treba da navedete podatke o svom motoru (marka, model, kubikaza, godiste) i za dan-dva Urednicki tim ce otvoriti novu temu u kojoj cete moci da navedete vase iskustvo. Jos jedno da ponovim, treba da navedete tacno marku, model, kubikazu i godiste motora za koji zelite da otvorimo novu temu! Kawasaki VN 2000,2053ccm,2004 Imam ovaj motor oko pola gdine i sta da kazem .Velik,ogroman ,lep .Tezina na papiru sa punim rezervarom oko 380 kila .Prvo sto se oseti kad se pridje motoru je njegova velicina ,osecaj respekta postovanja Cim se sedne, osete se gabariti tezina dok se uspravlja u vozni polozaj sa nozice.Oprez je potreban ali samo sedanje na motocikl je vrlo lako .Ima veoma nisko sediste za toliki motor vrlo lagano fino kvacilo i krece bez ikakvih divljanja kao da je skuter.Svaki manevar skretanja pri malim brzinama treba biti oprezan i lagan kad krene sva tezina nestaje.Tenkovski obrtni moment u svim brzinam je nesto posebno pa nekad i zaboravim u kojoj sam.Zacudjujuce je agilan i uprvljiv u voznji, nagibima tela i regulacijom gasa se odlino upravlja ovom grdosijom.Prednja viljuska je za mene malo mekana i treba se pripaziti povlacenja prednje kocnice naglo.Mora se uvek lagano dozirati i pri naglim zaustavljanjima jer brzo grabi i vile tonu.Osecaj u voznji je nesto posebno svako naglo odvrtanje gasa je kao budjenje djavola .Odgovor je direktan u trenu, za lagano krstarene je kao stvoren 80-90 km/h.Uvek ste pod uticajem da vozite mocnu masinu samu potosnju nisam jos dokucio ali mi se cini da bi na otvoreno bila sasvim zadovoljavajuca neki kazu da ide i preko 40-45 milja po galonu ali ako meni bude trosio i 35 ja cu biti zadovoljan .To je negde 7 litara ,ako bude manje tim bolje.Ovakav kakav je fabricki bez kicenja mi je i najlepsi sve ostalo mu kvari liniju.Sama izrada motora je vrhunska jedino mi komande na kormanu i suvozacevi nogostupi izgledaju prejednostavi ine na nekom nivou.Verovatno pozajmljeni od starijih ili manjih modela.Sve ostalo od zavrsne obrade,farbe masine kromiranih delova je vrhunsko.Mislim da u vezi rucki i kormana yamaha i harley su primer .Ostalim stvarima i detaljima je stvarno data paznja.Sam prenos remenom je vrlo tih i za mene najbolji kompromis i resenje u poredjenju sa lancem i kardanom.Sediste je veliko i udobno ali verovatno za duza putovanja malo tvrdo.Suvozacevo sediste je malo i recimo za prevest u slucaju potrebe nikako za duza putovanja.Buka samog motora je ublazena velikim auspusima i katalizatorima ali jos ima lep mocan zvuk.Malo ima cudan prednji kraj ali je drugaciji i sluzi odlicno svrsi.Korman je sirok i priblizen vozacu zbog velikog i dugackog tanka.On je uradjen lepo i pokazivaci su vrlo pregledni i lepi.mesta ispod sedista za nesto spremit i nema ,alt se nalazi ispod sedista kod amortizera .Nedostaje mu rikverc pri manevrisanju u mestu i prema nazad zbog tezine i sirine.Ako imate koje pitanje i ako se necega setim nastojat cu dodati ili odgovoriti.Sve u svemu lep ,velik i mocan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Decembar 28, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vas model motora ne nalazi vec u ovom podforumu, ovde treba da navedete podatke o svom motoru (marka, model, kubikaza, godiste) i za dan-dva Urednicki tim ce otvoriti novu temu u kojoj cete moci da navedete vase iskustvo. Jos jedno da ponovim, treba da navedete tacno marku, model, kubikazu i godiste motora za koji zelite da otvorimo novu temu! Kawasaki VN 2000,2053ccm,2004 Kawasaki VN 2000,2053ccm,2004 Imam ovaj motor oko pola gdine i sta da kazem .Velik,ogroman ,lep .Tezina na papiru sa punim rezervarom oko 380 kila .Prvo sto se oseti kad se pridje motoru je njegova velicina ,osecaj respekta postovanja Cim se sedne, osete se gabariti tezina dok se uspravlja u vozni polozaj sa nozice.Oprez je potreban ali samo sedanje na motocikl je vrlo lako .Ima veoma nisko sediste za toliki motor vrlo lagano fino kvacilo i krece bez ikakvih divljanja kao da je skuter.Svaki manevar skretanja pri malim brzinama treba biti oprezan i lagan kad krene sva tezina nestaje.Tenkovski obrtni moment u svim brzinam je nesto posebno pa nekad i zaboravim u kojoj sam.Zacudjujuce je agilan i uprvljiv u voznji, nagibima tela i regulacijom gasa se odlino upravlja ovom grdosijom.Prednja viljuska je za mene malo mekana i treba se pripaziti povlacenja prednje kocnice naglo.Mora se uvek lagano dozirati i pri naglim zaustavljanjima jer brzo grabi i vile tonu.Osecaj u voznji je nesto posebno svako naglo odvrtanje gasa je kao budjenje djavola .Odgovor je direktan u trenu, za lagano krstarene je kao stvoren 80-90 km/h.Uvek ste pod uticajem da vozite mocnu masinu samu potosnju nisam jos dokucio ali mi se cini da bi na otvoreno bila sasvim zadovoljavajuca neki kazu da ide i preko 40-45 milja po galonu ali ako meni bude trosio i 35 ja cu biti zadovoljan .To je negde 7 litara ,ako bude manje tim bolje.Ovakav kakav je fabricki bez kicenja mi je i najlepsi sve ostalo mu kvari liniju.Sama izrada motora je vrhunska jedino mi komande na kormanu i suvozacevi nogostupi izgledaju prejednostavi ine na nekom nivou.Verovatno pozajmljeni od starijih ili manjih modela.Sve ostalo od zavrsne obrade,farbe masine kromiranih delova je vrhunsko.Mislim da u vezi rucki i kormana yamaha i harley su primer .Ostalim stvarima i detaljima je stvarno data paznja.Sam prenos remenom je vrlo tih i za mene najbolji kompromis i resenje u poredjenju sa lancem i kardanom.Sediste je veliko i udobno ali verovatno za duza putovanja malo tvrdo.Suvozacevo sediste je malo i recimo za prevest u slucaju potrebe nikako za duza putovanja.Buka samog motora je ublazena velikim auspusima i katalizatorima ali jos ima lep mocan zvuk.Malo ima cudan prednji kraj ali je drugaciji i sluzi odlicno svrsi.Korman je sirok i priblizen vozacu zbog velikog i dugackog tanka.On je uradjen lepo i pokazivaci su vrlo pregledni i lepi.mesta ispod sedista za nesto spremit i nema ,alt se nalazi ispod sedista kod amortizera .Nedostaje mu rikverc pri manevrisanju u mestu i prema nazad zbog tezine i sirine.Ako imate koje pitanje i ako se necega setim nastojat cu dodati ili odgovoriti.Sve u svemu lep ,velik i mocan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Odrađeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki zzr 600 prvi model 90- Kawasaki zzr 1100 90-92 Kawasaki zxr 750 1991. Kawasaki gpz 600 r 85-88. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki zzr 600 prvi model 90- Kawasaki zzr 1100 90-92 Kawasaki zxr 750 1991. Kawasaki gpz 600 r 85-88. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19615-zzr-1100-1990-1992/ http://forum.bjbikers.com/index.php?//topic/26694-zxr750-zx-7r-1990-1994/ Ostala dva ću ubaciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan GT 550, 1982 god, 37 kw, 545 ccm E sad u saobracajnoj su upisali KZ 550 mada po mojim istrazivanjima u pitanju je GT 550 (kardan) mada manual nisam uspeo da nadjem a koristio bi mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ubačeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Vulcan 900 Classic 2006-2011 903cc, 37kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ubačeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano April 2, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Zephyr 750 1991 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 3, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Good old Zed, ZZR1100C `90to, u prvoj boji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawasaki Peca 25 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: KAWASAKI Z1000SX 2011 Prijavi odgovor kao problematičan KAWASAKI Z 1000 SX 2011 19.4.2011 KUPLJEN U ČAČKU JEDINI ZA SAD U SRBIJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Good old Zed, ZZR1100C `90to, u prvoj boji ! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19615-zzr-1100-1990-1992/ Ostalo ubačeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad30 41 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan KAWASAKI Z1000 2011 1043cc 101.5 kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?//topic/64382-z1000-2007-i-noviji-z1000sx-2011-i-noviji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa. Ako moze kawasaki GPz 550 uni-trak ... Pazario sam motor pre 2 dana, usao da procitam malo o njemu, da vidim sta ljudi sve pisu, kad za njega ni nema otvorena tema... Sem ako se nisam prevario . Nadam se da nisam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nemaaaa ZX10-R mod 2006/07.... stavi rodjace da napisem koji red.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...