Jump to content

Moto Zajednica

milorad30

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu milorad30

  • Rođendan 27.05.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

milorad30's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

41

Reputacija u zajednici

  1. Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?
  2. Imao sam z1000 2011 i mogu da kazem da je odlican motor.Ako je problem vetar kupis drugi poviseni vizir i nemas problema mozes da vozis i 150 bez nekih vecih napora.Izuzetno okretan motor i puni iz malih obrtaja kao blesav.A da i obavezno ako ides na duze ture stavi gel u sediste inace bice veselo.
  3. Druze motor ti je kao bombona,i uzivaj.
  4. Motor u odlicnom stanju,presao 3000 km,stavljene nove gume bridgestone bt-016.Registrovan do maja 2012. Cena 8000 evra
  5. milorad30

    Arai Chaser

    Kaciga ima mala ostecenja na plastikama inace je u odlicna. cena je 350 evra
  6. Bice bjbikers staza,odrzavace je sponzori i mi rekreativci koji bi vozili i clanovi bjb-a imali bi upola manju cenu zakupa.A posle toga je na vama kako cete se organizovati ne znam,ali bi imao funkciju kluba koij bi se sam finansirao.Imao zaposlene sve normalno kao i u svakoj drugoj firmi ili sportskom klubu.
  7. Kad bi svi clanovi dali po 1000 dinara imali bi oko 180000 jevreja,pa sad mislite i dalje da je to nemoguce.
  8. Ljudi ja za to da se od necega krene i napravi jos bolje.Zasto bi isli negde,a mislim da smo u mogucnosti kao zajednica da to i ostvarimo.Pod uslovom da se slozimo i krenemo sa realizacijom.
  9. Pa koliko kosta plac na kome ces tu stazu napraviti,niko nece za dzabe da je da. I sta se ja ovde sa vama prepirem stvarno nemem vremena da se zezam ovde sa vama "upucenima".
  10. Da nemam ideju i koliko bi sve to kostalo ne bi ni zapoceo ovu temu,ali koliko vidim ovde bi pre da podbadaju nego da se dogovorimo oko necega.A sad vidim da je to prosto nemoguce uraditi ovde vec to treba uraditi u privatnoj reziji i lepo uzimati novac. Kako su momci iz Jagodine bez icije pomoci napravili kros stazu bez icije pomoci?!Da li to znate. Pa mnogo smo kvaran narod da nema gde!
  11. Za sebe dosta,a ovde vidim samo demagogiju i nista vise.
  12. Pa zasto onda niste do sada nesto uradili,ako znate da treba? Ili ne mozete da se dogovorite koliko kome para sleduje. Mozda sam ja smesan al ti si licemeran za sve pare.
  13. Ali u pravu si, nedostatak volje i organizacije je jedini problem. Kad bi se samo skupilo nas 3 miliona clanova ovog foruma i svi dali po evro, imali bi dovoljno. E o tome ja i pricam ajde bar jednu stvar da dovedemo do kraja,a mislim da bi nam svima koristila.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja