Влајко 1815 Napisano Jun 5 Никад не једи жути снег!, 796 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan На препоруку @Satelis (хвала чика Даре) отишао сам код Вука (Вук Мото на Звездари). Ради махом Јамахе, за њих је овлашћени сервис, вози Јамаху и педантан је скоро као горе поменути чика Даре . Морам да га хвалим, заслужио је у сваком погледу. Поврх педантности, миран, сталожен, господин човек, лепо смо причали, исте људе знамо, ма све потаман. Ако се питате где Јамаху да возите, ето...Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoko79 14 Napisano Jun 18 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawasaki er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, tražim nekoga da mi pogleda Kawasaki er5 twister 1999 godište. Posle intervencije na motoru (stavljene su nove gume, zamenjene svećice, ulje, kočione pločice i zaptivač dekle paljenja...)... Problem je što je posle intervencije motor počeo nenormalno da vibrira čak i u leru kada broj obrtaja pređe 4000... Vibracije su sitne, prenose se i preko kormana i preko sedišta i jako bude neprijatno voziti motor, bukvalno mi posle vožnje ruke bride. Nalazim se u Kuli i tražim majstora do koga mogu da dođem relativno brzo (do sat vremena vožnje), ako je mogućeHvala unapred Sent from my 2407FPN8EG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 770 Napisano Jun 18 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 668 Napisano Jun 18 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se da je sevis na Čeneju (Marko Čenejac) nešto pokušavao sa tim da se bavi, ostali limari i farbari kad se spomene motor samo kažu ne radim, a Jelena iz Bg bi mogla biti rešenje, pogledaj na Insta Farbanjemotora mislim da se zove.Plastike zavarene, sada trazim nekoga da ih ofarba. U pravu si, kome god spomenem plastike od motora klimaju glavom…Igra mi i Beograd, da dobacim plastike ako neko ima preporuku.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 668 Napisano Jun 18 drkadzija, 1238 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Borkosan said: Plastike zavarene, sada trazim nekoga da ih ofarba. U pravu si, kome god spomenem plastike od motora klimaju glavom… Igra mi i Beograd, da dobacim plastike ako neko ima preporuku. Sent from my iPhone using Tapatalk kao što rekoh probaj da se dogovoriš sa Jelenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 246 Napisano Jun 19 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan A i Marko sa Čeneja to radi, meni je farbao skuter ne tako davno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3948 Napisano Jun 19 Ne silazi, 5076 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Borkosan said: Plastike zavarene, sada trazim nekoga da ih ofarba. U pravu si, kome god spomenem plastike od motora klimaju glavom… Igra mi i Beograd, da dobacim plastike ako neko ima preporuku. Brka, Mladenovac https://www.facebook.com/p/Var-Plast-Mladenovac-Moto-Centar-100054570304112/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan994 0 Napisano Sreda u 11:48 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, da li neko zna majstora koji bi mogao da mi proveri ventile na BMW S1000R? Pitao sam u Delti za veliki servis ali kaze da krece od 1000 eura pa na vise samo za proveru ventila, tako da bih izbegao njih ako je ikako moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...