<FOCUS> 69 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dobrog majstora iz Sapca, osim ovog pante sto je na listi? Sto vise njih to bi bilo dobro, da cuje drugar svacije misljenje, ima neki problem sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Decembar 13, 2013 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan b2man - za tebe verzija xls - excel 2003, ovo mora da možeš da otvoriš. Hvala, Carlo veliki pozdrav! moto servisi_xls.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 19, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem i ja bi se ubacio na spisak.Jesam mlad,mozda za neke i klinac ali motore obozavam i sve radim sam.Kod majstora sam isao 2-3 puta i to kad sam kupio prvi motor i jos nisam imao nista od alata.Znanje sam sticao prvo kod tih majstora jer su bili odlicni i kao ljudi i kao majstori pa su mi uvek davali savete,malo preko interneta gde sam se nagledao snimaka i snimak a najvise sam napredovao na svojim motorima.Radio sam i u Urban motorsu nesto malo u par navrata tako da sam i tu nacio korisne stvari.Zivim u Barajevu i ovde a ni u okolini nema servis za motore,tako da ako nekome treba usluga neka me kontaktira slobodno i bez ustrucavanja.Samo jedno poredjenje,da bi neko odneo motor kod majstora u BG-u treba mu hiljadaraka za gorivo minimum,to je ako motor radi,ako ne radi onda prikolica ili kombi sto je i vise a meni nije problem da dodjem i na kucnu adresu.Cena po dogovoru.Moj broj telefona je 066-905-0628.Joca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Januar 19, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovaj Pedja iz Kragujevca , nikad nisam cuo za njega , a iz KG-a sam ? Gde mu se nalazi servis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 21, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovaj Pedja iz Kragujevca , nikad nisam cuo za njega , a iz KG-a sam ? Gde mu se nalazi servis ? PEDJA VATRA u pcelicama gore stari majstor,mislim nije mnogo star ali je celog zivota u tom poslu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovaj Pedja iz Kragujevca , nikad nisam cuo za njega , a iz KG-a sam ? Gde mu se nalazi servis ? PEDJA VATRA u pcelicama gore stari majstor,mislim nije mnogo star ali je celog zivota u tom poslu To je onaj odmah ispod Soneta Divljaka , u dvoristu uvek dosta motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Januar 22, 2014 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovaj Pedja iz Kragujevca , nikad nisam cuo za njega , a iz KG-a sam ? Gde mu se nalazi servis ? PEDJA VATRA u pcelicama gore stari majstor,mislim nije mnogo star ali je celog zivota u tom poslu To je onaj odmah ispod Soneta Divljaka , u dvoristu uvek dosta motora ? Da, to je taj. Cuo sam za njega od drugara, sto kaze bokilic, majstor koji je dugo u poslu, isto sam cuo i da je malo cudan, ali da fenomenalno poznaje ono sto radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cegevara86 0 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: Suzuki V-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li jos uvek radi Goran Motofan, svraćao sam do YUBC ali vidim lokal se izdaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Trebala bi mi informacija zna li neko nekog KIZU iz Sremcice, drzi moto servis. Kakav je za poslovnu saradnju? Sva iskustva dobrodosla. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 13, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan znam ja, Kiza Biker, ima servis i prodaju skutera i bicikala na ulazu u sremcicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 14, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan OK, to je taj. I, znas li nesto o njemu, ili samo znas ko je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 15, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Sarađivali smo par puta, korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zak Biker 0 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Paris Motocikl: Regal Raptor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Ima li neko iskustva sa Saletom ili Robijem iz Velike Plane?Da li su korektni i kod koga covek moze slobodno da otera svog ljubimca? Hvala unapred na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Ima li neko iskustva sa Saletom ili Robijem iz Velike Plane?Da li su korektni i kod koga covek moze slobodno da otera svog ljubimca? Hvala unapred na odgovorima... Sve pohvale za Saleta, sredio mi je kriv tocak na Transalpu odlicno i po veoma povoljnoj ceni Sad tocak uopste ne baca i ne trese motor. Inace opsti utisak o servisu i majstoru odlican, sve preporuke Sve pohvale za Saleta, sredio mi je kriv tocak na Transalpu odlicno i po veoma pSve pohvale za Saleta, sredio mi je kriv tocak na Transalpu odlicno i po veoma povoljnoj ceni palac gore Sad tocak uopste ne baca i ne trese motor. Inace opsti utisak o servisu i majstoru odlican, sve preporukeovoljnoj ceni palac gore Sad tocak uopste ne baca i ne trese motor. Inace opsti utisak o servisu i majstoru odlican, sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li jos uvek radi Goran Motofan, svraćao sam do YUBC ali vidim lokal se izdaje? Radi.Lokal preko puta,2 metra udaljen od starog :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Momci, zna li neko nekog majstora u Borci? Skuter Sprint Classic nece da upali na starter (na kurblu pali), pa da pogleda. Nemam dozvolu, pa ne mogu da se vozikam po gradu... Ima jedan priuceni majstor za jave, kosilice i sl a petlja sa motorima, tamo oko vidovdanskog terena. Takodje u mojoj ulici zivi majstor koji radi kao serviser motora pa ako se nisi snasao...javi se, mozda se smisli nesto : ) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrack 16 Napisano April 13, 2014 U prolazu, 18 postova Motocikl: ...lep Prijavi odgovor kao problematičan ...radi se neki Bandit...od nule...pa dokle se bude moglo najbolje (zbog para, vremenskih prilika.....) ko drugi do Bokilic-a. Stoji da smo iz odnosa majstor-musterija postali i drugari....ali odgovorno tvrdim da ovaj covek nije za ovu zemlju Srbijicu...mala je ovo zemlja za njega...i male pare koje uzima za svoje znanje. Opet, sreca svih nas sto je ovde pa mozemo da oteramo motor kod njega na servis...kontrolu...sta vec. Moguce je da neko nece da se slozi samnom, ali taj ili je u debelom psihickom problemu ili pati od neke druge problematike koju mozda ni Bokilic ne moze da sredi....za sve ostalo, pravac Nova Pazova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickons 0 Napisano Maj 13, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, trebao bi mi najbolji i najpouzdaniji servis u NS koji radi Honde. Vidim da je Stojanov ovlasceni serviser za Honda motocike, da li vredi ici kod njih? Ukoliko neko ima neka dobra iskustva sa nekim drugim neka pise... Hteo bih da nadjem dobrog majstora koji ce u buduce voditi brigu o mom motociku. Hvala svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickons 0 Napisano Maj 19, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko za savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Maj 19, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neki dobar majstor u Crnoj Gori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Maj 20, 2014 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Niko za savet? Ako ti Temerin nije daleko... MCM racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Jun 6, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pozz....ima li neka preporuka za Hondu Varadero 1000....prvi put vozim takav motor...potreban servis i elektricar....hvala unapred!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Viktor013 0 Napisano Novembar 9, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Uradio bih servis na mojoj Hondi. Malo da se presteluje i pregleda. Ja sam iz Jabuke pored Panceva pa bih isao kod nekog ko mi je blizu. Preporucili su mi Bobana iz Panceva pa me interesuju vasa iskustva sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Februar 15, 2015 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel ima neki dobar servis (ili proveren majstor) za motocikle u Kragujevcu ili njegovoj okolini? U pitanju je suzuki bandit 600, hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 18, 2015 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za 3T-racing u Balosavi ( Gruza ) , odlicni su a i ovlasceni su servis za Suzuki . Ja servisiram kod njih i sve su uvek odlicno uradili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...