Dutchman 114 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da moze ja radio neke , a radio i svoju verziju za trke ... sve nalepnice ukljuchujuci o 1000 na repi i ovu moju na blatobranu i gsxR sa strane sve je iskatovano e da i shtop svetlo i migavci pozadi su nalepnice ;D to je moj izum ... e da ako nekom treba imam josh par komada set 200din elem moze sve na kateru da se isecka , samo treba imati malo mozga da se sloze boje itd , sliku koju ocesh uzmesh prostudirash , sve logoe koji ti trebaju imash na netu da skinesh , vec spremne za sechenje , to ovi umetnici shto naplacuju air brush ko da je od suvog zlata dobro znaju , npr sve share Rossijevih kaciga ima vec nacrtane isechesh na katu shablone i farbash sloj po sloj elem sajt za logoe je http://www.brandsoftheworld.com/search/117682677/ i kucash u search shta te zanima ... pozdrav e da umalo da zaboravim josh jedan primer za race varijantu hhahhahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas bio kod sestara u radionici i uradile mi nalepnice em je bilo brzo em je bilo povoljno, ko ne veruje nek ode slobodno i nek uradi sta mu treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si uradio ovu GSXR u 2 boje? Jel kombinujes dve nalepnice, jedna preko druge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako si uradio ovu GSXR u 2 boje? Jel kombinujes dve nalepnice, jedna preko druge? Bas tako... Inace ja cesto svratim do Tine da mi napravi neku moju novu izmisljotinu Evo drugaru sada radi pozadinu za satove u kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm nice... imam i ja par ideja za moju djuntu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas doduse pricao sa Danijelom....svaka cast na ljubaznosti i strpljenju.....malo sam je gusio posto ni sam jos neznam sta bih tacno...nije je mrzelo da kopa po bojama cak i da zove sestru......za ono sto sam ja trazio kaze 400,00 din. Ja zabezeknut ...zamalo da me pogresno razume,......objasnim joj da mi je covek iz Kovina za dve obicne Hyosung nalepnice za sinov motor (jednobojne) trazio 15,00 eura po komadu...... Voleo bih da i on udje ovde i procita ovo....reklamira se uveliko po moto berzi a cini mi se da sam ga i ovde video u oglasima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas doduse pricao sa Danijelom....svaka cast na ljubaznosti i strpljenju.....malo sam je gusio posto ni sam jos neznam sta bih tacno...nije je mrzelo da kopa po bojama cak i da zove sestru......za ono sto sam ja trazio kaze 400,00 din. Ja zabezeknut ...zamalo da me pogresno razume,......objasnim joj da mi je covek iz Kovina za dve obicne Hyosung nalepnice za sinov motor (jednobojne) trazio 15,00 eura po komadu...... Voleo bih da i on udje ovde i procita ovo....reklamira se uveliko po moto berzi a cini mi se da sam ga i ovde video u oglasima..... Da nije mozda taj covek Dragomir? Ako je on u pitanju mogu da kazem da stvarno preteruje.. Trazio mi je za Leo Vince nalepnicu 400 din., a kod Tine sam za tu istu dao 30 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan aj samo da rezimiram, tina ima kater a ujedno i razne PVC folije... i moguce je doneti svoj dizajn sa pripremom koji samo pusti na secenje bez njene intervencije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 6, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel se rade na A4 formatu ili nije bitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 6, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno.Radi ga iz rolne.Mislim da je dužina (do 50m) a njen kater je maksimum mislim A1 (840mm) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan tina ima kater i ima razne boje folija, dosta veliki izbor ima samo nema reflektujuce posto su one dosta skupe, ali sito tehnika na banovom brdu prodaje reflektujuce tako da nije problem otici do njih i pazariti, ali to povecava cenu secenja kod tine jer ide drugi noz ili sta vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan tina ima kater i ima razne boje folija, dosta veliki izbor ima samo nema reflektujuce posto su one dosta skupe, ali sito tehnika na banovom brdu prodaje reflektujuce tako da nije problem otici do njih i pazariti, ali to povecava cenu secenja kod tine jer ide drugi noz ili sta vec Daj adresu sito tehnike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kirovljeva 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kirovljeva 25 Mislio sam da se kaze Kirova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prilažem P.S. Da uvećaš sliku: Ctrl + BeoInfo.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jel zna neko da li ima negde da se kupe fluorescentne samolepljive trake ili folije, kao one na saobracajnim znacima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 11, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan DIFOL Beograd kod arene 0113114565 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kako si uradio ovu GSXR u 2 boje? Jel kombinujes dve nalepnice, jedna preko druge? Bas tako... Inace ja cesto svratim do Tine da mi napravi neku moju novu izmisljotinu Evo drugaru sada radi pozadinu za satove u kolima pa sto ne pricas da si dobar sa Tinom?! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan DIFOL Beograd kod arene 0113114565 Ima! Cena prava sitnica, ~1300-1600 din/m2 , ali moze i 20cm da se uzme, sirina kotura je 120cm. Hvala, pozdrav! Ps. Ala cu da svetlim! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ALFASET chim predjete preko dushanovachkog mosta sa desne strane ima dvorishte i par firmi , najpovoljnije cene folija ... ako kupujete samo foliju ... a x-tim za sechenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 17, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja Vam mogu iseci svasta! Vector crtez i rec, rec! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 17, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Tina napravila nalepnicu za auto. JA sam jako zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kic brate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko, stvarno si kičerica. U potpisu Horny`s edition. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel neko zna koje je tini radno vreme? inace ima firmi za secenje kolko hocete ali samo da znate ako seckate neke od flurescentnih folija cena se povecava jer je ona deblja i koristi se drugi noz za secenje a inace kod tine i ako vam uradi nesto u CAD-u to nece naplatiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...