p0cket_AA 0 Napisano Sreda u 16:16 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Treba mi pomoc oko kacige, trenutno se dvoumim izmedju full face i modular. Od full face modela sam nasao: AGV K3, HJC i71 Od modularnih: LS2 Advant X, Scorpion EXO-TECH EVO PRO Gledam da bude dobra i u gradu i na otvorenom putu. Motor kawasaki versys 650 Svaki savet je dobrodosao, ako imate nesto drugo da je bolje u tom cenovnom rangu slobodno predlozite. Hvala! Promenio Sreda u 16:29 član p0cket_AA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 110 Napisano Četvrtak u 16:03 U prolazu, 22 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hjc i71 i zadovoljan sam al opet zavisi od glave do glave ne legne svakom isto kaciga , moje misljenje samo full face ko nije glavom udarao u beton ne zna sta znaci , probao sam Schuberth i Scorpion al nije za moju kockastu glavu U svakom slucaju probaj pa sta ti najbolje lezi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 833 Napisano Četvrtak u 19:31 Zainteresovan, 378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan imam ls2, caberg i hjc. hjc bas tu i71. kvalitet stepenica iznad u odnosu na ls2, isto tako kvalitet je stepenica iznad u odnosu na skuplji caberg. to je moje iskustvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...